Ses yalitimi icin kullandigim sungerin su alip almamasi ile ilgili yaptigim deneme.
Sungerin oraya su gelmiyor. Ayrica sunger su tutmuyor.
Dinc Abi, ikinci videonun sonunda sana bi mesajim var.
Ses yalitimi icin kullandigim sungerin su alip almamasi ile ilgili yaptigim deneme.
Sungerin oraya su gelmiyor. Ayrica sunger su tutmuyor.
Dinc Abi, ikinci videonun sonunda sana bi mesajim var.
Güzel video olmuş acaba benim arabanın neresine sokabilirim 😂😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bakma, imkân olsa ben de her yerini sifirlarim aracin. Bisey oldugundan degil, tutkumuzdan.
ZJ'lerde orada ses yalitim sungeri yok galiba.
Şasi güçlendirici aldım. Resimler iron rock'un sitesinden. Benim aracın altı çiçek gibi
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Güzelll 👍🏿 ama bununla ilgili çekincelerim var aradaki boşluklar zaman içinde sanki korozyon ve pasa davetiye çıkarak gibi sanki ?
Uygulamadan önce orj şaseyi iyice temizleyip çinko spreyleyip uygula derim ve tabi uygulamadan sonra da...
Konu Kadir tarafından (05.Kasm.2015 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.
Uygulamadan önce temizlenecek şase, sonra da bolca antipas çekomastik ve pütür atılacak. Boşluk bırakmam altdan üstden her yerden kaynaklatır ve içine çekomastik basarım. Deliklerin bir çoğu kaynak için zaten onların içi kaynak ile doldurulacak.
Bakalım inş. güzel olur. Ben de aklımda ki sorulara cevap bulduktan sonra verdim siparişi.
Bugün Kara Kızımızın derilerine bakım yaptım. Derilerine dedim çünkü koltuklar diye düşünürken neredeyse heryerinin deri kaplı olduğunu farkettim adamlar bir dana kullanmış bunda
Önce sabunlu suyla ön temizlik sonra durulama en son da deri bakım kremini yedirerek uyguladım. Hafif parlama ile birlikte güzel bir görüntüye kavuştu ayrıca yumuşadı.
Maaşallah kara kızda kara kızmış yaniii,Allah nazar vermesin.
Bugün çeki demiri montajımızıda yaptık.. sıra karavanda...uploadfromtaptalk1446816746664.jpguploadfromtaptalk1446816758859.jpg
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
Artık tam şaseliden daha şaseliyiz.
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg