4 ön rotil, 4 rot başı, komple track bar, arka üst A kolu 2 burç ve 1 rotili değişti.
Lsd kilit kontrol yaptik, ön ve arka çalışıyor.
Yağ kontroleri yapıldı.
Araç bayagi bir yenilendi.
Yine yakin zamanda on ve arka alt kol burclari degismisti. A/T lasti takilmisti.
Kalanlar; arka sag sol aks kecesi kacagi, on saft arazi tarafi kafasi degisecek.
Ha death wobble mi? O ne olaki
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Farlar konusunda O konuda enim değilim, karar veremedim.
Bir kaç Marka var. Kare veya dikdörtgen formlu birşey takıcam.
Hella FF comet 450 serisi hoşuma gidiyor. 2 tane bundan (ön Izgaranın oraya veya Bull bar takarsam onun üzerine) , 2 tane de kare formlu Hella nın led ürünleri var ondan tavana takarım sanırım. Yada Led Bar mı taksam Bilemiyorum. led Barlar da Pahalı Biraz.
Bakıcaz artık.
Farklı tavsiyesi olan varsa faydalı olabilir..
Hayırlı olmuş hocam sende tazelenmişsin.
Benim arka fren balatalarım içinin temizlenmesi gerekiyor sanırım.
Cumartesi günü ustaya gittim, biraz gezdik. kendisi kullandı iyice. bazen sürtme sei gibi bir uğulru geliyor.
Ben acaba difransiyel mi, lastikler mi, şaft mı, vs kıllanırken usta dediki bunların hiç biri değiş. arka frenlerden geliyormuş..
İçi açılıp temizlenecek. Kontrol edilecek.
Arkadaşlar Amerikan araçları için yedek parça konusunda hangi site veya satıcıları önerirsiniz,güvenilirlik,fiyat uygunluğu ve orjinallik açısından?Yabancı sitelerde dahil olmak üzere...
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
abi bu tarz şeyleri reklam olmaması açısından en azından türkiyedeki yerli satıcıları paylaşmamaya özen gösteriyoruz. bi parça uygun olur alırsın diğer parça fahiş olur birinin tavsiyesi ile gider diğeri hiç memnun olmaz arada kalmamak için bu işlere girmiyoruz kesinlikle. yabancı sitelerden olabilir bir liste ama yerli satıcıları karıştırmayalım zaten 3-5 tane var türkiyede çok zor değil bulmak.
Bugün yıkanıp temizlendi sadece
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oo harika maşallah... çk temiz duruyor.. bence bu araca en yakışan renk.... güle güle kullanın inşallah...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
Açıkcası çok aşırı bir masraf yapmadım. Bilgi isteyen olursa bana özel mesaj atarsa paylaşırım tabi.
D/W'ye gelince, nasıl çözüldüğü konusunu ayrı bir başlık açıp, daha sonra bu sorunu yaşayanlar için bir kaynak şeklinde açıklayacağım.
D/w bitmiş sonunda..Hayırlı olsun ohbbe demişsinizdir.. ☺ uzun ve yorucu bir sürec oldu sanırım...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
Obelix üzerinde çalışmalara başladık. Sırada Kolak ignition tune up var.
ImageUploadedByTapatalk1448370834.013868.jpg
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bugün ne yapıyorum denebilir bu duruma
Tavan döşemesi değişiyor;
Tavan süper temiz çıktı çok mutlu oldum
Tavandan bir kaç foto daha;
Sunroof söküldü komple bakım yapılıyor;
Şu anda devam ediyoruz, bugün sunroofu takarız yarın da tavan takılır ve biter.