Sayfa 88 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 3878868788899098138188 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1,741 ile 1,760 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BU GÜN AĞUSTOS TAN BERİ KULLANDIĞIM 5,9 KÜKRETTİNİMİN DEPOSUNU FULLEDİM ekrana pek bakmam aldığımdan beri hep çeyrek depo gibi kullandım 50-100 tl alıyordum dün gaza geldim ulen birkere fullersem sonra 50-100 tamamlarım hep full depo binerim moral yüksekliği olur dedim pompacı abiye fulle dedim gözleri şenlendi vatandaş geliyor 15-25 tl benzin lpg alıyor adam alışmamış ..... 55,5 lt 240 tl ekranda görüncede benimde gözlerim pörtledi önceki 5,2 ile lpg de max 120 tl ye alışmıştım ama bu fena oturdu içime doğrusu ......ama 5,9 a değer ......
    Hahaha aynı şey bana geçen yaz İzmire yola çıkarken olmuştu, gaz ve benzin deposu neredeyse boştu ikisinide fulle diyip tuvalete gittim döndüğümde gaz 120 benzin 370 dedi kasiyer gözlerim durumu özetlemiştir benim de ama fazla çaktırmamaya çalıştım

Üye entropy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2015
    Nereden
    Kocaeli
    [QUOTE=Maverick;25869]Olayı ne üstad? Almaya değer mi? Ben de değişicem bu aralar filtreyi.[/QUOTE

Ben normal filtre ile arasında çok bir fark göremedim. Benim alma amacım uzun ömürlü olması idi. 3 4 bakımdan sonra kendini amorti eder heralde

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Çok fark yok zaten, 3 yıldır kullanıyorum, arada çıkar temizle, zaten hacim ve tork yüksek, bunlar ufak detay, ben normal filtreye döneceğim istediğim kalitede bulursam, Sanayii deki 10 maldan 9 U dandik mesela.

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı entropy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaÅŸlar son durum

her iki taraftaki ccv bağlantısı da kırılmıştı. hatta yolcu tarafından dışarı hafif hafif yağ bile atımıştı.
    bunlar orjinal mi sonradan mı yapılmış bilmiyorum ama resmen mühendislik harikası.
    Bence sonradan tornada yapılmışlar, çünkü orjinal parça bu renk değil..., siyah. Zaten neden bu renk olsun ki ?

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    onun için sürekli full gezip az az doldurmak moral olarak iyi oluyor ben hep öyle yapardım ama bu kükrettin 5,9 da bir fullemek nasip olmamıştı bundan sonra rahat
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahaha aynı şey bana geçen yaz İzmire yola çıkarken olmuştu, gaz ve benzin deposu neredeyse boştu ikisinide fulle diyip tuvalete gittim döndüğümde gaz 120 benzin 370 dedi kasiyer gözlerim durumu özetlemiştir benim de ama fazla çaktırmamaya çalıştım

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Bugün o bize birşey yaptı, ormanda çay içiyoruz, biraz kirliyiz ama image.jpg

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Bunlar daha net ve devamı

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Bugün sabah 100Tl benzin aldım banamısın demedi, aynı parayla lpg alsaydım depo fulle yakın olurdu

Xperia Z
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Cumartesi günü Flowmaster 44 egsozum takıldı. Düz boruya göre ses azaldı haliyle ama ses gayet hoş hale geldi.
    Arkasından direksiyon ve rot ayarları için ustayua gittim bu ayarlarda düzeldi. direksiyon tepkileri daha net hale geldi. gevşemiş bozulmuş bişeyler olmuş sanırım. sonrasında eve döndüm kısam mesafe zaten..

Neyse devamında Uludağ yollarına vurduk kendimizi..
    Arabanın harareti ideal şartlara çıktı tabiki dağ yoluna vurunca. baktıkki alttan dumanlar geliyor pis bir koku. tırstım arka tekerin ordan geliyor. aha dedim papazistanı gördük. ne oluyor felan derken devam edelim dedik. belki geçer aynı koku devam hafif dumanlar yükseliyor. tırstım neredesye arabayı bırakcam ordan.
    Sonra bizim arkadaş ters açıdan eğildi ve baktı ki. egsozdan geliyor duman ve koku. yeni egsozun boyası kaplaması vs ısınınca koku ve duman yapmış.
    İçimiz rahat yola devam ettik... uludağ zirveye kadar.

Üye strayker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Nisan.2015
    Nereden
    BURSA / NÄ°LÃœFER - FETHÄ°YE
    Eğlenceli bir gezi olmuşş.. videolardan egzoz sesi gayet tatlı bir tondaydı bence... güle güle kullan..

yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
    DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...

Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumartesi günü Flowmaster 44 egsozum takıldı. Düz boruya göre ses azaldı haliyle ama ses gayet hoş hale geldi.
    Arkasından direksiyon ve rot ayarları için ustayua gittim bu ayarlarda düzeldi. direksiyon tepkileri daha net hale geldi. gevşemiş bozulmuş bişeyler olmuş sanırım. sonrasında eve döndüm kısam mesafe zaten..

Neyse devamında Uludağ yollarına vurduk kendimizi..
    Arabanın harareti ideal şartlara çıktı tabiki dağ yoluna vurunca. baktıkki alttan dumanlar geliyor pis bir koku. tırstım arka tekerin ordan geliyor. aha dedim papazistanı gördük. ne oluyor felan derken devam edelim dedik. belki geçer aynı koku devam hafif dumanlar yükseliyor. tırstım neredesye arabayı bırakcam ordan.
    Sonra bizim arkadaş ters açıdan eğildi ve baktı ki. egsozdan geliyor duman ve koku. yeni egsozun boyası kaplaması vs ısınınca koku ve duman yapmış.
    İçimiz rahat yola devam ettik... uludağ zirveye kadar.
    Birkaç gün yapar endişe etmeyin. Çıkışta olduğu için frenler düşük ihtimal zaten

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

Aracıma bu gün ne yaptım

Göstergelerim artik isil isil ve fotografta da cok belli olmasa da yesillerim daha yesil.

Nasil mi? Osram 2723 kodlu 12V 2.3w T5 soket ampulu. Her yerde yok bilginize. Ä°htiyaci olan olursa bilgi veririm.

Not: Boşuna led denemeyin, kırmızı ibreler hiç bir ledde tam olarak aydınlanmıyor. Yarıda kalıyor.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014

Aracıma bu gün ne yaptım

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göstergelerim artik isil isil ve fotografta da cok belli olmasa da yesillerim daha yesil.

Nasil mi? Osram 2723 kodlu 12V 2.3w T5 soket ampulu. Her yerde yok bilginize. Ä°htiyaci olan olursa bilgi veririm.

Not: Boşuna led denemeyin, kırmızı ibreler hiç bir ledde tam olarak aydınlanmıyor. Yarıda kalıyor.

Harika olmuş burak güle güle aydınlan biZimkilerle aynı mı ampul tipi acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika olmuş burak güle güle aydınlan biZimkilerle aynı mı ampul tipi acaba ?

bizimkilerde ampul üzerindeki mavi şapkaları çıkarman yeterli, ışıl ışıl olur.

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizimkilerde ampul üzerindeki mavi şapkaları çıkarman yeterli, ışıl ışıl olur.
    Abi Senin göstergede ki ışıltının sebebi çözdü

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

Aracıma bu gün ne yaptım

Bizde sapka yok ama Kadir ve Ergun Abim. Gosterge panelinde renkli seffaf parcalar var. Rengi onlar veriyor. Mesela bizimkilere beyaz led koyarsan masmavi oluyor. Yesil led koyarsan kirmizilar yok oluyor hic gostermiyor.

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Mopar iac sensörü ve böyle bir şey aldım, işe yarar mı? Boğaz kelebeği alt contası bulamadım bunu aldım
    53030657AC parça kodlu iac sensörü doğrumudur? Yanlış mı aldım yoksa

Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde sapka yok ama Kadir ve Ergun Abim. Gosterge panelinde renkli seffaf parcalar var. Rengi onlar veriyor. Mesela bizimkilere beyaz led koyarsan masmavi oluyor. Yesil led koyarsan kirmizilar yok oluyor hic gostermiyor.
    Şapkasız çıkmam müsait zamanda göstergelere gireyim iyice matlaştı

Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mopar iac sensörü ve böyle bir şey aldım, işe yarar mı? Boğaz kelebeği alt contası bulamadım bunu aldım

Ben biraz daha hesaplı olanından aldım airaid. Faydasını görürsem daha kaliteli bir ürün alacağım.

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mirkan Bu malzeme throtle bogazını uzatarak havanın viril yapar şekilde daha soguk içeri girmesini saglıyor ve güya performansı artırıyor (tek başına sadece görsel zenginlik katabilir bence )ama bunu takınca throtle yükselecektir kaput kapagı buna uygun yüksekliktemi onu kurtarırmı denemen lazım.

Sayfa 88 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 3878868788899098138188 ... SonuncuSonuncu