Çakmaklığa bağlandıgı yerde düğmesi var kapatmak için..
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çakmaklığa bağlandıgı yerde düğmesi var kapatmak için..
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Radarın olmadıgı yerde sinyal verirken acaba baz istasyonların sinyalinimi görüyor diyede düşünmüştüm
..
Makyaj malzemeleri elime ulaştı, onlara da yavaştan başladık.
Kapılardaki 5.9 Limited yazısı
Jant göbekleri, orijinallerinden daha büyük ancak böyle daha güzel olacağını düşündüğümden aldım
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Mert selam,
O radar dedektörünün eski versiyonunu yillardir kullaniyorum...
User manuel oldukca kapsamlidir.
Karsi cihazlar x, k ve ka isimlerindeki frekans araliklarinda calisir. Bu cihaz o frekanslari algilayip, bize uyari verir... Karsida vg2 ve spectre1 isimli cihazlarda var. Bizdeki radar detector ü algilayan, karsidaki vg2 ve spectre2 cihazlara "detector detector" deniyor...
Bu "detector detecor" cihazlar bizdeki detector un x, k veya ka frekanslarini yakalamasi icin yayilan düşuk seviyeli sinyalleri yakalarlar...
Elindeki cihaz buyuk ihtimal "detector detector" lerin yakalamasi gereken dusuk seviyeli sinyalleri uretmeyen bir cihaz. Bendeki eski bir model, bendeki eskide bu yakalanmama ozelligi olduguna gore sendekinde de buyuk ihtimal bu korunma mevcuttur...
Fakat bizim cihazimiz vg2 ve spectre1 "detector detector" cihazlarınin yaydigi sinyali yakaliyor. AMA BU SINYALLERI AYARLARIN ICINDEN AKTIF HALE GETIRMEN GEREKIYOR. Ve cihaz "detector detector detector" haline geliyor...
Yani bu cihaz
X bandi calisan hiz olcer radar sinyalini,
K bandi calisan hiz ölcer radar sinyalini,
Ka bandı çalışan hiz olcer sinyalini,
Vg2 "dedektör dedektörü" sinyalini,
Spectre1 "dedektör dedektör" sinyalini,
Safety Alert sinyallerini,
Strobe Alert sinyallerini,
Ve Laser ile çalışan hız olcer radarlarini algilar...
Safety Alert ve Strobe Alert Türkiye'de kullanilmiyor... Amerika ve Avrupa'da bile her yerde yok...
Safety Alert sinyali Ambulans, itfaiye gibi araclardan gonderiliyor. Cihazimiz bu uyariyi verdiginde cevrede boyle bir arac oldugunu anliyoruz...
Strobe Alert sinyali yayan cihaz ise gene Ambulans ve itfaiye gibi araclarda takili. Bu sinyali veren cihaz bu araclar isiklara yaklastiginda isigin otomatikmean yesile donmesini sagliyor. Bizim cihaz gene civarda bu araclardan oldugunu algilayip bizi uyariyor...
Yani turkiyede kullanilmadigi icin safety alerti ve strobe alerti ayarlardan kapatabilirsin...
Sfety alert k frekans bandindaki sinyallerin bandinda calisir... Bu nedenle safety alert ile speed detector sinyali karisabilir. Ama bendeki cihaz bu ikisinide ayirabilme ozelligine sahip imis.
Sendeki daha yeni teknoloji bir cihaz oldugu icin bu ozellikler oldugu gibi cok daha fazla ozellikler vardir...
Sonucta bu cihaz "dedector dedector" sinyallerini yakalayabilen ve uyari veren bir dedektör dedektörünün dedektörü oldugu icin (bu terimler bu işin tekniğinde aynen boyle gecer -detector detector detector-) elektronik olarak yakalanmazsın...
Ama polisler bunu bir şekilde tecrübe v.s. Ile anlayabiliyorlar... Ve yasak...
Bir kaç yil once bi akrabamin bunu kullandigi anlasildi, polisler durdurdu. Durunca koltuktaki montun altina saklamis cihazi, fakat kabloyu sokememis. Polisleri yok cep tel sarji felan diye ikna edememis. Araci aramaya basladilar ve hemen cihazi bulmuslar. Cihaza el konuldu... Akrabam mahkemeye çıkti. Bimceza odeyip kurtuldu... Sende cihazi kullanacaksan hemen saklayabilcek bi zula gelistir ve acil durumlar icin el cabuklugu antremani yap...
Ben oyle yapmistim...
Bu cihazlar çevrdeki sinyallerden cok etkilenir. Zırt pırt öter. Zirt pirt yavaslarsin. Çevre koşullarinda bunun algiladigi frekanslarda cok sinyal var cünkü...
Hassasiyeti ayarlayabiliyorsun ama bu seferde guvemiyor, gene gazlayamiyorsun...
Bu yuzden özellikle Amerika'da bazı eyaletlerde bu cihazlar yasak ama bazı eyaletlerde kullanıcının yavaş sürmesine sebep olduğu için teşvik ediliyor...
Sonuçta bu cihazı kullanırsan genelde hep yavaş gidersin ben artık bu yuzden sıkıldım ve kullanmıyorum...
Ama bir yontemi var. Alarm seviyesi algılaDığı frekansın seviyesi yükseldikçe artar.. Benimkinde 5 seviye vardı galiba... Ilk iki seviyede umursamayacaksin... Alarm 3 e ciktiginda hazir olacaksin... 4 - 5 oldugunda frene asilacaksin... Aliskanlik gelistirmezsen Buda dikkat dağitiyor, surus keyfi kaciriyor...
Cok guzel bir oyuncak ama , iyiki almışsın... TR ye girişte takılmadığı için sanslisin, yasadışı çünki...
Güle güle kullan ikisinide....
5.9 unda çok guzel. Maşşallah... Kolay gelsin...
Sevgiler, selamlar...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Bendki cihaz bu...
Yukardaki maalesef uzun yazımda bi şeyleri değiştirmek istedim... Tapatalk'ta bu forum için izin vermiyor buna...
Geze-gen de duzeltme fonksiyonu kapali mi?
Bu arada, tapatalkta online olabiliyorken...
Browserda ÅŸifrem kabul edilmiyor. Yeni ÅŸifre istedim, email gelmedi...
Oradan yöneticilerede mesaj attim... İlgilenebilir misiniz piliz canlarım benim sevgi yumağı kardeşlerim
Hekese Selamlar, Sevgiler...
Cihazı bayağı anlatmışssınız elinize sağlık.
Bende keşfetmeye çalışıyorum. Şehiriçinde k ve ka sinyalleri uyarısını veriyor. Onlarda anladıgım kadarıyla baz isttasyonuna çok yakın yerler.(happy signal gibi bişeyler söyluyor).
Bu ayarlama işini nasıl yapacağız cihazdan..
Gerçi radar detectorune gerek yok gibi. Öyle bir Milletizki radar gördüğümüzde selektör yaparak zaten ilerde radar oldugunu iletiyoruz birbirimize
Ben hiç uyarmıyorum, ben kurala uyacağım, başkası kuralı çiğneyecek ve diğer uygulayıcıların hayatını tehlikeye atacak, bir de ceza almasını engelleyeceğim, kimse kusura bakmasın, sözüm meclisten dışarı, ama bu tür cihazların kullanılmasını da açıkçası vicdanen tasvip etmiyorum.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Aynı fikirdeyim, trafik kurallarına kesinlikle uyalım. Zaten araçlarımız yüksek süratlere uygun araçlar değil.
Kural, sınır, yasa tanımam ama trafik hayatdır, marşa basılmadan kemerim her zaman takılı olur. Ve araçda ki herkese taktırırım.
Bence bu tarz yasa dışı alet edevatı forumda paylaşmayalım. Örnek olmayalım kimseye.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Sizdeki cihazin ozelliklerini bilmiyorum. User manuel'de yazar. Sizde yoksa kilavuz internetten iner. Bu cihazlarin kullanimi orada da tartismali oldugu icin galiba, sinyal frekanslarinin ne demek oldugu v.s. açıklayıcı bilgilerle birlikte çok kapsamlıdır kılavuzları...
Kullanıp kullanmamak size kalmış. Zorluklarını, kolay kullanım yöntemini yazmıştım yukarıda...
Ama ne olusa olsun, güzel bi oyuncak Toys For Big Boys ben seviyorum cihazı, sahip olmak hoşuma gidiyor...
Çok istiyordum bundan, nasıl edineceğimi bilmiyordum...
Yıllar yıllar önce bi yetkili serviste çalışmaya başladım. Patronla aram çok iyidi. Bunu almış Amerika'dan, oğlunun yanına gitmişti. Kullanmayı anlamamış. "Oku şunu, tercüme et, bana öğret" dedi... Anlattım, anlamadı
Anlamayınca "cihazı al senin olsun" dedi hediye etmeye kalkıştı artizzzzzz..... Gebe kalmayım diye kabul etmedim. 50$ ım vardı. Bastım parayı masasının üstüne satın aldım. Parayı akşam At Severler KlUbünde yemiş beygir
Mirkancım,
Kanun dışı olabilir bu cihaz ama...
Modifiye, güç tork arttıcı gibi hız ve tehlike arttırıcı değil;
Aksine sürücüyü yavaşlatan bi cihaz...
Yukardaki biraz karışık yazımı okuduysan, bazı bölgelerde bunun kullanımı yasak değil teşvik ediliyor aksine...
Cihazın Sitedeki paylaşımına gelirsek, "deep web" gibi silah satışı gibi kiraliK katil tutmak gibi bişi değilki bu
Ona bakarsan, bir çok paylaşılan konunun (çelik tamponun ve yükseltmenin karşı tarafa aşırı zarar vermesi gibi) kanunsal ve etik yönü tartışılır zaten ki, tartışmaya gerek yok...
(biliyorsun, modifiyeli araçlar için uygulama yapıyorlar yollarda dönem dönem... Yakında off road donanımlı araçlar içinde modifiye yasağı kapsamında işlemler başlayacakmış. Alçaltılmış araçlar kadar, yuKseltilmiş araçlarda bu kapsama girecekmiş. Çelik tamponla yapılan kazlarda hatalı sen isen, karşı tarafın hasarı senin trafik sigortan tarafından ödenecek ama devamında sana rücU edilecekmiş miş mişte miş )
Şöyle bişey yazayım, etiğede uysun...
Benim anlatımım teşvik etmek için değil, eksileri artıları konusunda bilgi vermektir sadece...
Cihaz yasalarımıza göre yasaktır.
Ve... bulundurulursa, yakalandığında...
Götürürler Merkeze, Öptürürler Herkese
Canımsın, Selamlar, Sevgiler...
Konu Alfonse tarafından (22.Þubat.2016 Saat 23:02 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.