Konu başlığının çok dışına çıktım, pardon...
Başlıkla ilgili yazayım:
Bu gün aracıma ne mi yaptım: paspası düzelttim, yağına suyuna baktım
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu başlığının çok dışına çıktım, pardon...
Başlıkla ilgili yazayım:
Bu gün aracıma ne mi yaptım: paspası düzelttim, yağına suyuna baktım
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Arkadaslar sizede oluyormu yoksa sadece ben demi bu durum sozkonusu.bugun de hergun oldugu gibi, aracin yanina geldim gormeden edemiyorum.araci calistirip sesini dinliyorun orkestra gibi sanki.sagini solunu heryerini siliyorum duzeltiyorum sonrada karsina gecip seyretmeye doyamiyorum.Simdi soyleyin bana bu hastaligin adi nedir.
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Bide motora kayislara donen yerlere felan wd40 sikta sonra dinle sesi.... sssssssssssssssssss der sadece.... eksoz hariç...
Ne demisler "su sesi, para sesi, kiz(!) sesi, \/8 sesi"
Ben thy de çalışırken bilet keserken rezervasyon yaparken sistemde bi açıklama kısmı var. Sadece departmanlar görür orayı. Belirli etikler dahilinde her şeyi yazabilirsiniz oraya... "yolcunun v.s. talebi olabilir, dikkat, ücretli olduğu bilgisi verildi" gibi... Ben yazının arasına klavye hatası yapmış gibi \/8 karakterlerini koyardım. Kimse bisey cakozlamazdi. Benim hosuma giderdi.... \/8
Deli falan demesinler diye bazi hallerimi yazmamistim bile.hadi itiraflar dokulsun.
Evin içine sokmanın bi yolu varmı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahahahah Camdan bakıp kontrol etmek ve işten dönerken, giderken arka tampondan başlayıp sis farına kadar arabayı süzmek gibi
Mesela benim aracin arkasinda bir kilim her daim duruyor. Ara sira aracin altina serip dakikalarca orasini burasini inceledigim oluyor. birde cay olsa iyi gider diye dusunmedim degil hani
hani, marketten eve dönerken kendi sokağını pas geçip bir arka sokaktan dolanıp gelmek gibi...
Yada kapalı otoparkta flowmaster sesi dinlerken zemin katta oturan komşun aşağı inip daha çalıştıracak mısın demesi bile ayrı bir zevk veriyor
Sent from my iPhone using Tapatalk