Sayfa 36 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2634353637384686136 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 701 ile 720 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kaç gün içinde zj mizle çoluk çocuk Anamurdan başlayarak İzmire kadar sürecek ve tamamen Akdeniz ve Güney Ege kıyı şeridini takip edeceğimiz uzun bir tura çıkıyoruz, bu nedenle bugün zj mizin tüm alt yağlarını kontrol ettim gres noktalarına temiz gres bastım ayrıca arka dif/ön dif yağlarını kontrol ettim arka dif yağını tamamen shc 75/140 ile değiştirdim ve arazi şanzuman yağını tamamen dextron II ile yeniledim.bu değişimleri kendim kendi imkanlarımla evin önündeki park yerinde yaptım,şimdi kafam daha rahat yağlarım yeni ve eksiksiz
    iyi yolculuklar abi...hararete dikkat
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Sagol mert.Varmı oralardan bir istegin ? Benim zj nin Hararet yapacağını pek sanmıyorum bu turu daha evvelinden de en az 8 /9 defa yaptım rotayı adım gibi biliyorum üstelik bu zj ile daha öncede aynı rotayı katetmiştim şimdi aynı arabayla ikinci olacak kıyı şeridini özellikle eski kıyı şeridi yolunu tercih ediyorum nedeni ise bir tarafının komple Toroslar diger tarafın ise göz alabildiğine Akdeniz olması ayrıca inanılmaz dogal güzellikle beraber kıyıda pek ismi duyulmamış yerleride görme imkanı veren bu yol çok uzun mesafe olmakla beraber keskin virajlı öyleki arabanın burnu bir virajdayken kıçı diğer virajda olacak şekilde ve sürekli inişli çıkışlı zor fakat bir o kadarda eglenceli bir rota,ayrıca çocuklar için gündüz seyahat edeceğimden yüksek sıcaklıklarda problem yaşamamak için PCV valfinin içini boşaltım (yay ve kurşun nüveyi çıkardım ) ve boş olarak taktım yüksek hararete birebir ve yanımda tüm sensorların yedekleri ve dolu valfde var bir sıkıntı olursa şip şak değiştiririm.ek olarak ben radyatörde % 95 oranında antifiriz kullanıyorum

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Yıldırım, keyifli yolculuklar....

Tedbir amaçlı şu konuya bir göz at derim.....;

http://www.geze-gen.com/showthread.p...na%C4%9F%C4%B1

Hararetin riski olan yerlerde klimayı kapat, tüm camları açıp kaloriferi de sonuna kadar aç.

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Sagol mert.Varmı oralardan bir istegin ? Benim zj nin Hararet yapacağını pek sanmıyorum bu turu daha evvelinden de en az 8 /9 defa yaptım rotayı adım gibi biliyorum üstelik bu zj ile daha öncede aynı rotayı katetmiştim şimdi aynı arabayla ikinci olacak kıyı şeridini özellikle eski kıyı şeridi yolunu tercih ediyorum nedeni ise bir tarafının komple Toroslar diger tarafın ise göz alabildiğine Akdeniz olması ayrıca inanılmaz dogal güzellikle beraber kıyıda pek ismi duyulmamış yerleride görme imkanı veren bu yol çok uzun mesafe olmakla beraber keskin virajlı öyleki arabanın burnu bir virajdayken kıçı diğer virajda olacak şekilde ve sürekli inişli çıkışlı zor fakat bir o kadarda eglenceli bir rota,ayrıca çocuklar için gündüz seyahat edeceğimden yüksek sıcaklıklarda problem yaşamamak için PCV valfinin içini boşaltım (yay ve kurşun nüveyi çıkardım ) ve boş olarak taktım yüksek hararete birebir ve yanımda tüm sensorların yedekleri ve dolu valfde var bir sıkıntı olursa şip şak değiştiririm.ek olarak ben radyatörde % 95 oranında antifiriz kullanıyorum
    yıldırım arkadaşım kazasız arızasız full+full keyifli seyahatler diliyorum.TATİL GÜZEL ŞEY......

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıldırım, keyifli yolculuklar....

Tedbir amaçlı şu konuya bir göz at derim.....;

http://www.geze-gen.com/showthread.p...na%C4%9F%C4%B1

Hararetin riski olan yerlerde klimayı kapat, tüm camları açıp kaloriferi de sonuna kadar aç.
    Çok teşekkür ederim, konuyu hemen okudum ve kalorifer konusuyla beraber akıl defterime not aldım,hararet sorunu yaşayacağımı pek sanmıyorum fakat olası ihtimalleri de göz ardı etmemek için teknik olarak hazırlıklıyım.telefonum 24 saat açık o bölgelerden bir isteği olan tüm arkadaşlar arayabilirler.Bu tura en geç önümüzdeki pazartesi start veriyoruz. Her iğne deliğine girmekle beraber Beğendiğimiz yerlerde de konaklamalarla birlikte özellikle bu temmuz ayının tamamını bu rotada harcamayı düşünüyoruz haydi hayırlısı bakalım eğlenceli ve sıcak bir seyahat olacak.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıldırım arkadaşım kazasız arızasız full+full keyifli seyahatler diliyorum.TATİL GÜZEL ŞEY......
    İlhan Arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur arızasız problemsiz bir seyahat,bu arada senin memleket Fethiyeyede geleceğim Göcekde kardeşimin yazlığı var ve tüm yaz boyunca oradalar o nedenle birkaç günümüz de o bölgede geçecek zaten.

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Bir kaç gün içinde zj mizle çoluk çocuk Anamurdan başlayarak İzmire kadar sürecek ve tamamen Akdeniz ve Güney Ege kıyı şeridini takip edeceğimiz uzun bir tura çıkıyoruz, bu nedenle bugün zj mizin tüm alt yağlarını kontrol ettim gres noktalarına temiz gres bastım ayrıca arka dif/ön dif yağlarını kontrol ettim arka dif yağını tamamen shc 75/140 ile değiştirdim ve arazi şanzuman yağını tamamen dextron II ile yeniledim.bu değişimleri kendim kendi imkanlarımla evin önündeki park yerinde yaptım,şimdi kafam daha rahat yağlarım yeni ve eksiksiz
    Hayırlı yolculuklar dilerim. Kazasız keyifli bir tatil gecirin. Resimlerle bizide heveslendirirseniz memnun oluruz

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    1-2 gün önceden yazarsanız İzmir de görüşebiliriz

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Çok teşekkür ederim fotoğraf paylaşımını kesinlikle yapacağım,bu mavi turu kesinlikle herkese tavsiye derim özellikle güney egeyi sahilden tarayarak (Bir tarafınız orman ve Toroslar diger tarafınız alabildiğine Akdeniz ve Ege ) geçmek inanılmaz güzelliklere,saklı koylara kumsallara,karetta karettalara, Saklı vadi ve kanyonlara,güzel insanlara,her adımda her km de tarih kokan farklı medeniyetlerin izinden içinden geçerek sürprizlere direksiyon sallamak ,kesinlikle tavsiye ederim.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Çok teşekkürler.
    Olabilir tabii ki neden olmasın zaman zaman sitede yer bildirimi yapacağım İzmir'e gelmeden öncede mutlaka yazarım imkan olur da görüşür tanışırsak sevinirim.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Evet start zamanı geldi ve bu gece yarısı turumuza başlamak üzere kontak çeviriyorum ve harekete geçiyorum.Haydi hayırlısı

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Elektrik elektronik demiÅŸken ne oldu NGK?

NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektrik elektronik demiÅŸken ne oldu NGK?

Valla bi gelisme yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye MUHTEŞEM26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    ESKÄ°ÅžEHÄ°R
    hayırlı yolculuklar yıldırım ağbi kazasız belasız inşallah

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçerenköy'de Bor Elektronik.
    Çok teşekkür ederim.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Orjinal teybi yatırdım cok mutluyum Genel bakım yaptırdım süper oldu.

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerede yaptırdınız ? Maliyeti ne oldu size ?

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Evet start zamanı geldi ve bu gece yarısı turumuza başlamak üzere kontak çeviriyorum ve harekete geçiyorum.Haydi hayırlısı
    Hayırlı yolculuklar Fethiye ye geldiğinizde ufak bi Cherokee buluşması yapabiliriz
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun neydi? Benim öndeki tekli, arkadaki 10 lu CD'leri görmüyor. Eskiden iyi kötü görüyordu artık iyice gitti.

Sayfa 36 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2634353637384686136 ... SonuncuSonuncu