Sagol mert.Varmı oralardan bir istegin ? Benim zj nin Hararet yapacağını pek sanmıyorum bu turu daha evvelinden de en az 8 /9 defa yaptım rotayı adım gibi biliyorum üstelik bu zj ile daha öncede aynı rotayı katetmiştim şimdi aynı arabayla ikinci olacak kıyı şeridini özellikle eski kıyı şeridi yolunu tercih ediyorum nedeni ise bir tarafının komple Toroslar diger tarafın ise göz alabildiğine Akdeniz olması ayrıca inanılmaz dogal güzellikle beraber kıyıda pek ismi duyulmamış yerleride görme imkanı veren bu yol çok uzun mesafe olmakla beraber keskin virajlı öyleki arabanın burnu bir virajdayken kıçı diğer virajda olacak şekilde ve sürekli inişli çıkışlı zor fakat bir o kadarda eglenceli bir rota,ayrıca çocuklar için gündüz seyahat edeceğimden yüksek sıcaklıklarda problem yaşamamak için PCV valfinin içini boşaltım (yay ve kurşun nüveyi çıkardım ) ve boş olarak taktım yüksek hararete birebir ve yanımda tüm sensorların yedekleri ve dolu valfde var bir sıkıntı olursa şip şak değiştiririm.ek olarak ben radyatörde % 95 oranında antifiriz kullanıyorum
Yıldırım, keyifli yolculuklar....
Tedbir amaçlı şu konuya bir göz at derim.....;
http://www.geze-gen.com/showthread.p...na%C4%9F%C4%B1
Hararetin riski olan yerlerde klimayı kapat, tüm camları açıp kaloriferi de sonuna kadar aç.
Çok teşekkür ederim, konuyu hemen okudum ve kalorifer konusuyla beraber akıl defterime not aldım,hararet sorunu yaşayacağımı pek sanmıyorum fakat olası ihtimalleri de göz ardı etmemek için teknik olarak hazırlıklıyım.telefonum 24 saat açık o bölgelerden bir isteği olan tüm arkadaşlar arayabilirler.Bu tura en geç önümüzdeki pazartesi start veriyoruz. Her iğne deliğine girmekle beraber Beğendiğimiz yerlerde de konaklamalarla birlikte özellikle bu temmuz ayının tamamını bu rotada harcamayı düşünüyoruz haydi hayırlısı bakalım eğlenceli ve sıcak bir seyahat olacak.
İlhan Arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur arızasız problemsiz bir seyahat,bu arada senin memleket Fethiyeyede geleceğim Göcekde kardeşimin yazlığı var ve tüm yaz boyunca oradalar o nedenle birkaç günümüz de o bölgede geçecek zaten.
1-2 gün önceden yazarsanız İzmir de görüşebiliriz
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Çok teşekkür ederim fotoğraf paylaşımını kesinlikle yapacağım,bu mavi turu kesinlikle herkese tavsiye derim özellikle güney egeyi sahilden tarayarak (Bir tarafınız orman ve Toroslar diger tarafınız alabildiğine Akdeniz ve Ege ) geçmek inanılmaz güzelliklere,saklı koylara kumsallara,karetta karettalara, Saklı vadi ve kanyonlara,güzel insanlara,her adımda her km de tarih kokan farklı medeniyetlerin izinden içinden geçerek sürprizlere direksiyon sallamak ,kesinlikle tavsiye ederim.
Çok teşekkürler.
Olabilir tabii ki neden olmasın zaman zaman sitede yer bildirimi yapacağım İzmir'e gelmeden öncede mutlaka yazarım imkan olur da görüşür tanışırsak sevinirim.
Evet start zamanı geldi ve bu gece yarısı turumuza başlamak üzere kontak çeviriyorum ve harekete geçiyorum.Haydi hayırlısı
Elektrik elektronik demiÅŸken ne oldu NGK?
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
hayırlı yolculuklar yıldırım ağbi kazasız belasız inşallah
Orjinal teybi yatırdım cok mutluyum Genel bakım yaptırdım süper oldu.
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg