Abi benim de ufak tefek sıkıntılarım var. Ön hoparlörlerden yeteri kadar ses alamıyorum. Bir de arka tarafta tavanda dvd player var. onunla ilgili bir kaç şey yaptırıcam. Yaptırdığın işlemleri ve fiyatını ve tabiki yerini öğrenebilirsem çok memnun olurum
Orta konsol havalandirma izgara ve cerceveyi degistirdim, ingiltereden kullanilmis aldim. Resimdeki aracimdan cikan. Sol izgaranin yonlendirmesi calisiyor ancak sagdaki gibi siyah knob yok. Cerceve duzgun. Daha kotu durumda olan varsa gonderebilirim.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Zj nin kırılan otomatik antenini yenisiyle degiştirdim. Aracımın tüm sıvılarını degiştirdim.
Arka denge kollarındaki fişekleri değiştirdim. Araba gazdan çekince çok gezinti yapıyordu. Bi baktık oval fişekler paramparça. Şaftı da geri taktık. Tabiki yine ses gelmeye başladı
Direksiyonu mu deri kaplattım beklediğim den daha iyi oldu.... uploadfromtaptalk1436889092213.jpguploadfromtaptalk1436889128615.jpg
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
11:30 gibi direksiyonu verdim 17:30 da bitti diye aradılar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye' de bu işi artık çok kaliteli yapıyorlar... eski deriyi söktürmeden üstüne kaplatın, ki daha kalın ve etli bir simit olsun.
Ali, direksiyon harika oldu da teypin çerçevesi bir felaket... tez zamanda iyi bir ustaya götürüp doğru dürüst kasa çerçevesi yaptırıla..., mat siyah tabiki...
Türkiye' de bu işi artık çok kaliteli yapıyorlar... eski deriyi söktürmeden üstüne kaplatın, ki daha kalın ve etli bir simit olsun. Tavsiyem vites kollarını da birlikte kaplatın ki aynı deri ile takım olsun.
Ali, direksiyon harika oldu da teypin çerçevesi bir felaket...
tez zamanda iyi bir ustaya götürüp doğru dürüst kasa çerçevesi yaptırıla..., mat siyah tabiki...
Bendekine bir göz at ;
Çok güzel görünüyor Güle güle kullan
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nereden gördün abi onu.... Sıradaki işler arasında teyp çerçevesi de var.... dediğiniz gibi en güzel görünen mat siyah. Ancak ne zaman yaparım bilmiyorum. Benden önceki sahibi biraz zalım mış çerçeve kötü üst siyah bölümü karbon kaplatmış bence oda kötü ...
Ergün Abi İStanbul'da var mı önereceğin yer?
Bu işte derinin cinsi kalitesi de tabi fiyatı etkiler herhalde?
Vites topuzu kaplatmak mantıklı geldi. Çok hoş durur.
ImageUploadedByTapatalk1437159591.045735.jpg
Kararsız kaldım
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP