Meguiar's Endurance Jeli ile lastikleri ve jantari parlatmistim iki gunce. Hala ayni durumda. 1 hafta sonra bakalim nasil olacak.
Fotografta belli olmayabilir ama cok iyi parladi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meguiar's Endurance Jeli ile lastikleri ve jantari parlatmistim iki gunce. Hala ayni durumda. 1 hafta sonra bakalim nasil olacak.
Fotografta belli olmayabilir ama cok iyi parladi.
Lastikler aklimda, testini 4000 km yaptim, onayladim. Yarim sanayii ugradigimda soracagim.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bir temizlikte bizden.
Evet bayram temizliği adettendir yağmurda yola çıkılacak olsa bile
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Ä°bey
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Başkan nereden aldın bu muhteşem hediyeyi ve kaça aldın biraz bilgi verebilirmisin
Wj kaput üzeri zj louver veya scoop hakkındaki düşünceleriniz? Teknik olarak kaput altı sıcaklığını düşürmenin faydaları?
Örnek resim
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Konu GC2013 tarafından (23.Eylül.2015 Saat 10:28 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
İşçi tulumumu giyip yattım evin bahçesinde ZJ' nin altına, gres pompası aldım, alt yağlamanın altından girip üstünden çıkacağım. Aracına alt yağlama yapmak isteyenler yakında olanlar yanıma gelsin ( bir yerden iyi kalitede gres de alsın...) Sonrasında da motor temizliği ve deri döşeme bakımlarını yapacağım... maksat vakit geçirmek... Telefonum açık, bir müddet forumda olmam...
Ergün Abi, bu çok iyi bir ürün, ukalalık olmasın en pahalısından aldım Mequiar's'ın Yumuşucak silikon gibi bir şey. Bi de benim lastikler öldü artık. Çok soluk duruyordu. Arabayı da çok kötü gösteriyordu.
Görsellik olarak ben de bunlardan istiyorum. Ama kaportayı delmeden yapışan cinsten. Var mı Serkan Abi böyle bir şey alak mı?
Ah be Ergün Abi, evim yakın olsa atlar gelirdim. İstanbul trafiği dert olmasa yine gelirim ama evim Bostancı'da biliyorsun. Ciddi bi mesafe. Bu arada ben de bayramı arabaya adadım.
Konu Maverick tarafından (23.Eylül.2015 Saat 13:26 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.