Sayfa 70 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2060686970717280120170 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1,381 ile 1,400 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Motorsiklet arka amortisörünü; ebatları,newton degerleri ve tüpünün üzerindeki yay sabitleme ve ayarlama aparatı yüzünden düşündüm tam yayını degiştirecektikki sen geldin

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorsiklet arka amortisörünü; ebatları,newton degerleri ve tüpünün üzerindeki yay sabitleme ve ayarlama aparatı yüzünden düşündüm tam yayını degiştirecektikki sen geldin

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Elbetteki dusunulmus bir yani olmali.ancak olasi bir degerlerinden fazla gerilim yani arti bir yuk olusmasi durumunda direksiyon kutusuna uygulayacagi basinc pompaya zarari ne boyutta olur bilinmez.bana da kalsa bu kitin benzerini pek ala yapabiliriz.teknik verileri ne dogrultuda olur bir kenara birakarak. sadece saglikli bir uygulama olmasi acisindan nacizane fikir beyan etmistim
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı erolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlardan benımde yapmam lazım,ozellıkle ust köşeye.. Sünger olarak bitüself türü malzememi kullanıyorsunuz?

Xperia Z
    O ne hocam bilmiyorum. Benim malzeme borular isi ve ses yalitim mazemesi. Cok sahane bir sunger. Bi taraftan ufle, obur taraftan kesinlikle hava gecirmiyor. Ve bi o kadar da yumusak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye MUHTEŞEM26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    ESKÄ°ÅžEHÄ°R
    burak malzemenin suyla arası nasıl yağmurlarda suyu içinde hapsetmesin

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burak malzemenin suyla arası nasıl yağmurlarda suyu içinde hapsetmesin
    hadi bakalım burak buna hemen test et bence
    bu konu hepsinden önemli hakkaten su tutarsa içeri hava yerine sağnak yağmur olarak iner.
    Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.

Üye epatlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Istanbul - BeyoÄŸlu
    hadi bakalım burak buna hemen test et bence
    bu konu hepsinden önemli hakkaten su tutarsa içeri hava yerine sağnak yağmur olarak iner.
    Daha kötüsü süngerin olduğu yerlerde korozyon oluşur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

Aracıma bu gün ne yaptım

Bakin bunu cidden hic dusunmedim abilerim.

Simdi bunu bi yapistirayim. Kapiyi kapatip kovayla su dokup bakayim su geliyor mu oraya diye?

Ama simdi baktim da, sungerin tam ustinde su kanali var zaten, kapiyi kapatinca su ordan akiyor. Belli bi yol izliyor yani. Zaten su geciyor olsa sunger yokken de ordan su gecerdi ve kapinin menteselerinin oraya akadi. Normalde gecmemesi de lazim. Ama yine de deneyecegim.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    orayı ıslayacağına dışardaki bir parça süngere (kalmışsa tabi)
    ona su dök bence ortalığı batırma

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    orayı ıslayacağına dışardaki bir parça süngere (kalmışsa tabi)
    ona su dök bence ortalığı batırma
    Abi sunger illa ki islanir da onemli olan oraya su geliyor mu? Ona bakicam. Hadi diyelim ki normal olarak su geliyor oraya, sonucta aracin fabrika cikis malzemesi de sunger. Tutsa o da tutar. Ama icimde kurt kalmasin diye bakicam.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    orjinal malzemenin içi sünger yapısı gibi ama dışı deliksiz bir yüzeyi var burak
    yani suyun içine soksan gene işlemeyecek bir hali var.
    Ama dediğin gibi oraya aşırı miktar su geliyormu gelmiyormu önemli olan bu sanırım.
    Biliyosun benimkinde bulaşık süngeri vardı yeşil yeşil

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sunger illa ki islanir da onemli olan oraya su geliyor mu? Ona bakicam. Hadi diyelim ki normal olarak su geliyor oraya, sonucta aracin fabrika cikis malzemesi de sunger. Tutsa o da tutar. Ama icimde kurt kalmasin diye bakicam.
    Ben ilk o süngerlerin motor tarafından gelen sıcağı engellemek için oldunu düşünmüştüm. Çünkü kapıyı açar açmaz o aradan motorun sıcaklığı yüzüme vuruyordu...

Xperia Z
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Üye strayker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Nisan.2015
    Nereden
    BURSA / NÄ°LÃœFER - FETHÄ°YE
    Abiler.. bende l200 var aracın sol kapı içlerinde rüzgar kessin ses yapmasın diye bir sünger var.. malzeme bildiğimiz sünger hava geçirgenliği var ve su tutmuyor.. hemen kuruyor.. illa su görür önemli olan malzeme suyu ne kadar zamanda salıcak ve o bölge çamur pislik toplama ihtimali.. sünger su tutmasa bile zaman içerisine pislik doldumu illaki sıkıntı yarata bilir.. benim araçtaki sünger kar gibi beyaz.. sizin araçlarda da aynı yermidir bilmiyorum... foto atıcam arac yanına gidince..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Benim sunger bildiginiz sunger gibi degil iste ama. Su ve isi borularini yalitiminda kullanilan yalitim sungeri. Gozenekleri cok cok kucuk ozel bir sunger.

Arabaya inince sonuclari yazacagim.

Bu arada simdi bi daha baktim da fotoya, oraya su girmesi mumkun degil. Kapinin on egimli tarafindan giren su kanaldan on tarafa gidiyor. Dediginiz sekilde olsa arbanjn her acik yerinden sip sip su akar iceri

Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sunger bildiginiz sunger gibi degil iste ama. Su ve isi borularini yalitiminda kullanilan yalitim sungeri. Gozenekleri cok cok kucuk ozel bir sunger.

Arabaya inince sonuclari yazacagim.

Bu arada simdi bi daha baktim da fotoya, oraya su girmesi mumkun degil. Kapinin on egimli tarafindan giren su kanaldan on tarafa gidiyor. Dediginiz sekilde olsa arbanjn her acik yerinden sip sip su akar iceri
    Tekli kalin kablo aracin altindan sabitleyerek arkaya kadar tamponun arasindan bagaj kapagi kanalindan yukariya cikar bagaj kanalinin ivinden yurut saseyi hemen orada bulunan sabitleme vidalarindan alin.on taraf kapi ustu fitillerinden gecirmeyi asla denemeyiniz hem deforme oluyor hemde yapmur suyuna refakat ediyor

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Bu gün crankshaft position sensorümde elime ulaştı 😋

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Her zaman ki ilgi alaka
    ImageUploadedByTapatalk1446658186.020421.jpg

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekli kalin kablo aracin altindan sabitleyerek arkaya kadar tamponun arasindan bagaj kapagi kanalindan yukariya cikar bagaj kanalinin ivinden yurut saseyi hemen orada bulunan sabitleme vidalarindan alin.on taraf kapi ustu fitillerinden gecirmeyi asla denemeyiniz hem deforme oluyor hemde yapmur suyuna refakat ediyor
    Arkadaslar yanlis konuya mesaj yazmisim ozur dilerim.bu cevap pory bagaja uygulanacak aydinlatmaya istinaden yazilmisti.alakasiz bir konumda kaldi tekrar ozur diliyorum

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Ahh be Kadir hocam Tam benim kafadasın. Sağlam olsa bile alıp yenisini takıcan. Param olunca ben de yapıcam
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahh be Kadir hocam Tam benim kafadasın. Sağlam olsa bile alıp yenisini takıcan. Param olunca ben de yapıcam
    Malum araçlarımız 20 yaşlarında özellikle sensörler ve elk tesisatı ömrünü tamamlama aşamasında bu yüzden fırsat buldukça yenilemekte fayda var diye düşünüyorum.

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malum araçlarımız 20 yaşlarında özellikle sensörler ve elk tesisatı ömrünü tamamlama aşamasında bu yüzden fırsat buldukça yenilemekte fayda var diye düşünüyorum.

WJ'en olsaydi ugrasmazdin bu kadar 😜 Daha genciz biz.

Sayfa 70 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2060686970717280120170 ... SonuncuSonuncu