Sayfa 84 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 3474828384858694134184 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1,661 ile 1,680 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sertlik yumuşaklı nasıl oldu sonrasında...güle güle kulllan...
    Teşekkürler Mert Abi. Baya yumuşadı.

Üye entropy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2015
    Nereden
    Kocaeli
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, tek tek alıntı yapmadım kirlilik olmasın diye, bu kalorifer temizliği ile ilgili ayrı bir başlık açacağım.

Leğenime laf edenler, çapımız leğenimizden büyük evellallah

Ne söyledin buji? Ben de değiştiricem bu aralar. Bi de neden yurtdışı Eyüp? Farklı bir şey mi söyledin?
    bujilerin deÄŸiÅŸimine daha var benim.
    ateşleme bobinlerini geçen kontrol ettim, bazılları değişmiş, 1-2 tanesinin ayağını kırık gördüm.
    8 tanesini 75 dolar (kargo dahil) gibi fiyata buldum malum yerde. ucuz olduğu için yurtdışından aldım açıkçası.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı entropy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ateşleme bobinlerini geçen kontrol ettim, bazılları değişmiş, 1-2 tanesinin ayağını kırık gördüm.
    8 tanesini 75 dolar (kargo dahil) gibi fiyata buldum malum yerde. ucuz olduğu için yurtdışından aldım açıkçası.
    Anlayamadığım; MOPAR' ın orjinal fiyatı da aynı, ne gerek var başka yerlerden almaya ?

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Anlayamadığım; MOPAR' ın orjinal fiyatı da aynı, ne gerek vardı başka yerlerden almaya ?

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    benzin depo kapağı mı o...başka neler var ...
    Depo kapağının kilidi bozuktu değiştirdim, MAP sensör yolda, Throttle body booster yolda, CRANKSHAFT position Sensor fotoğrafta, TPS fotoğrafta, accumulator drier geldi, el freni seti geldi, hava kanallı ön arka diskler ve pedler geldi, direksiyon hidrolik hortumunda az eskime vardı yenisi geldi resimde var, 4 tane performans yağ filtresi yolda, devirdaim yolda, Kolak dan direksiyon hidroliği ve 16 burcun tamamı yolda, yeni distribütör kapağı ve buji kabloları yolda. Bu parçaların bulabildiklerimin hepsi mopar, kalanlar daha da iyisi ve Amerika'da kullanıcılar tarafından iyi geri dönüş yapılan ürünler. Kaporta ve görsellik ile ilgili güncellemeler yaza. Ekstra hiçbirşey yok herşeyi fabrika çıkışı ayarına getireceğiz. Bir de müsait Zaman şanzımanı elden geçirip evladiyelik yapacağım.

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Depo kapağının kilidi bozuktu değiştirdim, MAP sensör yolda, Throttle body booster yolda, CRANKSHAFT position Sensor fotoğrafta, TPS fotoğrafta, accumulator drier geldi, el freni seti geldi, hava kanallı ön arka diskler ve pedler geldi, direksiyon hidrolik hortumunda az eskime vardı yenisi geldi resimde var, 4 tane performans yağ filtresi yolda, devirdaim yolda, Kolak dan direksiyon hidroliği ve 16 burcun tamamı yolda, yeni distribütör kapağı ve buji kabloları yolda. Bu parçaların bulabildiklerimin hepsi mopar, kalanlar daha da iyisi ve Amerika'da kullanıcılar tarafından iyi geri dönüş yapılan ürünler. Kaporta ve görsellik ile ilgili güncellemeler yaza. Ekstra hiçbirşey yok herşeyi fabrika çıkışı ayarına getireceğiz. Bir de müsait Zaman şanzımanı elden geçirip evladiyelik yapacağım.

Burçlarda distirbitorde sensor tps vb bunlarda arıza var mıydı keyfekeder mi değişiyorsun ?
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2015
    Nereden
    Kocaeli
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlayamadığım; MOPAR' ın orjinal fiyatı da aynı, ne gerek vardı başka yerlerden almaya ?
    abi nerde o fiyat
    orjinal mopar ın tanesi 30 usd civarı.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    abi nerde o fiyat
    orjinal mopar ın tanesi 30 usd civarı.
    ok. düzeltiyorum, Dolar bu kurlara gelmeden önceydi... Orjinal MOPAR 5.2 Buji kablo seti 375,- TL

İsteyene özelden yönlendirme yapılır

Üye strayker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Nisan.2015
    Nereden
    BURSA / NÄ°LÃœFER - FETHÄ°YE
    Aldırcaksınız sonunda bana wj... ortalama yakıt tüketimi nedir wj nin (benzin)... gecenlerde biri l200 ile takas sordu 2002 model 130bin km deymiş...

yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
    DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Burçlarda distirbitorde sensor tps vb bunlarda arıza var mıydı keyfekeder mi değişiyorsun ?
    Bazıları ihtiyaç, bazıları yenileme, distribütör falan iyileştirme

NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2015
    Nereden
    Kocaeli
    Alıntı strayker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldırcaksınız sonunda bana wj... ortalama yakıt tüketimi nedir wj nin (benzin)... gecenlerde biri l200 ile takas sordu 2002 model 130bin km deymiş...

2002 model ve 130000 km de ise baya temiz olması lazım.
    yakıt tüketimi lpg ile ortalama şehir içi 45 / uzun yol 35 kuruş civarında.

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Aracımı dün yıkadım akan çamur yıkama yerindeki kanalları tıkadı neredeyse. önce çamuru yumuşattım 2 tur, sonra 1 tur köpük arabanın altına üstüne, sonra yine 2 tur basınçlı su. ile temiz oldu. ama hafta sonu birde detaylı girişecem temizliğe.
    20151213_143024.jpg

Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Aracımı dün yıkadım akan çamur yıkama yerindeki kanalları tıkadı neredeyse. önce çamuru yumuşattım 2 tur, sonra 1 tur köpük arabanın altına üstüne, sonra yine 2 tur basınçlı su. ile temiz oldu. ama hafta sonu birde detaylı girişecem temizliğe.
    Arabadaki çamura bakıpta nereye soktun bu arabayı demeyin. Barajın orada yerde biraz birikinti çamur vardı. Orada oynadım biraz.
    20151213_143024.jpg

IMG_9291.jpg

Ãœyelik tarihi
    28.Nisan.2015
    Nereden
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabadaki çamura bakıpta nereye soktun bu arabayı demeyin. Barajın orada yerde biraz birikinti çamur vardı. Orada oynadım biraz.
    20151213_143024.jpg

IMG_9291.jpg
    Uğur bey merhaba ben katılamadım organizasyona ama eminim çok keyif verici olmuştur... yıkama konusunda k.sanayide misili oto yıkama var... ben off roadtan sonra orda yıkatıyotum aracı... diğer türlü şase içleri ve çamurluk içleri çamur dolu oluyor. Benim aracı 100 150 tl arası durumuna göre yıkıyor...

DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...

Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Alıntı strayker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğur bey merhaba ben katılamadım organizasyona ama eminim çok keyif verici olmuştur... yıkama konusunda k.sanayide misili oto yıkama var... ben off roadtan sonra orda yıkatıyotum aracı... diğer türlü şase içleri ve çamurluk içleri çamur dolu oluyor. Benim aracı 100 150 tl arası durumuna göre yıkıyor...

Evet gayet keyifliydi
    Bende bizim taraflarda görüştüm bir yerle orada yıkatıcam lifte kaldırarak yıkancak bundan sonra. Küçük sanayi zaten bana çok uzak konum.
    en kısa zamanda görüşmek üzere...

Ãœyelik tarihi
    28.Nisan.2015
    Nereden
    Abilerim birtane l200 var gri plakası 34fk4274 bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim.. sormam gerekn birkaç şey varda..

Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2015
    Nereden
    Kocaeli
    8 ateÅŸleme bobinini de deÄŸiÅŸtirdim,
    ilk çalıştırma yumuşadı,
    ara hızlanmalar güzelleşti
    yakıta etkisi olacak mı göreceğiz.

bu işlemi yaparken vakum hatıının bir parçasının kırıldığığı fark ettim, bu ne işe yarar bir fikri olan varmı?
    işin kötüsü yarısı da motor üstünde kaldı. bugün ters klavuz ile çıkarmayı deneyeceğiz bakalım.

son olarak da küçük bir kazamız var hanım garaj girişini tutturamadı

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    [/QUOTE]

Geçmiş olsun üzüldüm, aynı şeyi benim eşim de önceki arabasında yapmıştı ama şansımıza basamakta kalmıştı darbe.

Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2015
    Nereden
    Kocaeli
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun üzüldüm, aynı şeyi benim eşim de önceki arabasında yapmıştı ama şansımıza basamakta kalmıştı darbe.[/QUOTE]
    Yapacak bişey yok maalesef, Allah beterinden saklasın.

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Geçmiş olsun mala gelsin boş verin cana gelmesin, iyi günler

Sayfa 84 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 3474828384858694134184 ... SonuncuSonuncu