bujilerin deÄŸiÅŸimine daha var benim.
ateşleme bobinlerini geçen kontrol ettim, bazılları değişmiş, 1-2 tanesinin ayağını kırık gördüm.
8 tanesini 75 dolar (kargo dahil) gibi fiyata buldum malum yerde. ucuz olduğu için yurtdışından aldım açıkçası.
Depo kapağının kilidi bozuktu değiştirdim, MAP sensör yolda, Throttle body booster yolda, CRANKSHAFT position Sensor fotoğrafta, TPS fotoğrafta, accumulator drier geldi, el freni seti geldi, hava kanallı ön arka diskler ve pedler geldi, direksiyon hidrolik hortumunda az eskime vardı yenisi geldi resimde var, 4 tane performans yağ filtresi yolda, devirdaim yolda, Kolak dan direksiyon hidroliği ve 16 burcun tamamı yolda, yeni distribütör kapağı ve buji kabloları yolda. Bu parçaların bulabildiklerimin hepsi mopar, kalanlar daha da iyisi ve Amerika'da kullanıcılar tarafından iyi geri dönüş yapılan ürünler. Kaporta ve görsellik ile ilgili güncellemeler yaza. Ekstra hiçbirşey yok herşeyi fabrika çıkışı ayarına getireceğiz. Bir de müsait Zaman şanzımanı elden geçirip evladiyelik yapacağım.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Aldırcaksınız sonunda bana wj... ortalama yakıt tüketimi nedir wj nin (benzin)... gecenlerde biri l200 ile takas sordu 2002 model 130bin km deymiş...
yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
Aracımı dün yıkadım akan çamur yıkama yerindeki kanalları tıkadı neredeyse. önce çamuru yumuşattım 2 tur, sonra 1 tur köpük arabanın altına üstüne, sonra yine 2 tur basınçlı su. ile temiz oldu. ama hafta sonu birde detaylı girişecem temizliğe.
20151213_143024.jpg
Aracımı dün yıkadım akan çamur yıkama yerindeki kanalları tıkadı neredeyse. önce çamuru yumuşattım 2 tur, sonra 1 tur köpük arabanın altına üstüne, sonra yine 2 tur basınçlı su. ile temiz oldu. ama hafta sonu birde detaylı girişecem temizliğe.
Arabadaki çamura bakıpta nereye soktun bu arabayı demeyin. Barajın orada yerde biraz birikinti çamur vardı. Orada oynadım biraz.
20151213_143024.jpg
IMG_9291.jpg
Uğur bey merhaba ben katılamadım organizasyona ama eminim çok keyif verici olmuştur... yıkama konusunda k.sanayide misili oto yıkama var... ben off roadtan sonra orda yıkatıyotum aracı... diğer türlü şase içleri ve çamurluk içleri çamur dolu oluyor. Benim aracı 100 150 tl arası durumuna göre yıkıyor...
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
Abilerim birtane l200 var gri plakası 34fk4274 bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim.. sormam gerekn birkaç şey varda..
8 ateÅŸleme bobinini de deÄŸiÅŸtirdim,
ilk çalıştırma yumuşadı,
ara hızlanmalar güzelleşti
yakıta etkisi olacak mı göreceğiz.
bu işlemi yaparken vakum hatıının bir parçasının kırıldığığı fark ettim, bu ne işe yarar bir fikri olan varmı?
işin kötüsü yarısı da motor üstünde kaldı. bugün ters klavuz ile çıkarmayı deneyeceğiz bakalım.
son olarak da küçük bir kazamız var hanım garaj girişini tutturamadı
son olarak da küçük bir kazamız var hanım garaj girişini tutturamadı
[/QUOTE]
Geçmiş olsun üzüldüm, aynı şeyi benim eşim de önceki arabasında yapmıştı ama şansımıza basamakta kalmıştı darbe.
Geçmiş olsun mala gelsin boş verin cana gelmesin, iyi günler