Alıcam wj sonunda...
yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
Alıcam wj sonunda...
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Abi l200 ü büyük patron çk seviyo birde gerçekten hiç kalmadım şimdiye kadar sadece bir kere yatım artık dedim ve ordanda kurtulunca bana çk güven verdi... ama planlar wj üzerine yoğunlaşıyor benzinli temiz birşey bulunca heran herşey olabilir..😈😈😈😈
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
Birde ben rahat durmam başkanla ergun abiyi düşünüyorum durmadan mesaj yağmuruna tutarım...😀😀
Temizinden bi tane bulalım hocam aklımızda olsun.
Geçende bindim bitanesine araba otomobil gibiydi resmen ses yoktu arabada. saat gibiydi. KM si de baya düşüktü..
ama satmaya niyetli adam değil
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Bu hafta sonu yapalım bir organizasyon. haber veririm.
Ya onu düşündüm de, kapağın kapanmasına engel olmayacak, çıtçıtsız bir şey olması lazım. Bi ara elektrikçilere onu bakıcam.
Ooo hayırlı olsun. Ama katalitiği de kes beni dinle sen hocam
Geç kaldın hocam.
Bence V8'den ziyade WJ tadını almadan yakan V8ciler düşünsün. Hantan ZJ'den ne anlıyorlar bir fikrim yok.
Abi önce onlardan öğrendiklerim kadarıyla benim süzgeçten geçersin. Çözemediğimiz şeylerde kovalarsın onları
Cümletten kandiliniz mubarek olsun... rabbim tüm dualarıbızı kabul eylesin... bol bereketli rızık, sağlık, sıhhat huzur ve mutluluk nasip eylesin inşallah...
En çok takipteki konu diye attım umarım yanlış olmamıştır..
Sabah 2 ay aradan sonra çıkarttım garajdan sabah 6 gibi çıktım yola vurdum kendimi sanayi ye indirdim şanzımanı aşağı
Cümleten hayırlı kandiller, kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aracima on numara guzellik yaptim ve yaklasik 2 haftadir Turkiye'yi birbirine katarak aradigimiz Jeep onayli, Mopar MS-10216 arazi sanziman yagini destekleyen Petronas Tutela Powergear4 yagini, aracimin eski sahibinin kanallari vasitasi ile aldim. Dikkat edin, arazi yagi icin sadece bu yag oneriliyor. Arkasinda da MS-10216 yaziyor.
Turkiye'de genelde WJ'lerin arazisine malesef ATF konuluyor. Ancak WJ'ler icin araziye ATF koymamaniz gerekiyor. Esasinda Nisan 1999'a kadar uretilen WJ'ler fabrika cikisli ATF idi. Ancak araclar servislere ses sikayeti ile gelmeye baslayinca ATF'nin NV247 Quadra-Drive ve Quadra-Track 2 ile NV147 Quadra-Track 1 icin uygun olmadigi anlasilmis ve Mopar'in bu sistem icin urettigi Ms-10216 yagi kullanilmaya baslamis.
Amma kastirmissin, yag deyip gecmeyin. Diferansiyel, sanziman, arazi, bunlar hassas mevzular arkadaslar. Dogeu yagi kullanmak onemli.
Konu Maverick tarafından (22.Aralk.2015 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.
Hadi geçmiş olsun burak bunuda hallettin acaba bizim arazi şanzumana ne tip yağ konuluyor
Hahahha doğru yoldasın burak takasa girelim mi