Fuat iyi kandırmış seni Burak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Fuat iyi kandırmış seni Burak
Fuat bu yagi benden ogrendi bugun. Hatta o sirada oradaki Valvoline temsilcisi de kendi urun gamlarinda bu yaga denk aramaya basladi
Biz de R yok Kadir'im
Takiliyoruz, makaradayiz be abi, bozulmuyorsun di mi. İnternet dili yanlis anlasilmaya cok musait.
[QUOTE=Maverick;25762]Fuat bu yagi benden ogrendi bugun. Hatta o sirada oradaki Valvoline temsilcisi de kendi urun gamlarinda bu yaga denk aramaya basladi
O zaman biri seni fena yemiş
[QUOTE=KoMoDoWaRaN;25763]Yok be abi WJ'nin sitesinde sadece bu yag veya dengi diyor. Sanzimandaki ATF4 gibi cok secenegin yok malesef. Mopar MS-10216 onayi olmasi lazim. Bu onay da 2. Fotoda gorecegin uzere bizim aldigimiz bu yagin arkasinda yaziyor. Mopar bu yagi artik uretmedigi icin Chrysler servislere bu yagi koyduruyor. Amerikan jeepforum sitesinde herkes bu yagi soyluyor.
Ben binicem bu araca kismetse. Olabildigince uygun parca ve yag secmeye calisiyorum.
Konu Maverick tarafından (22.Aralk.2015 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
Bugün iş için anadolu yakasına geçmiştim hazır geçmişken şu titreyen şafta bi baktırayım dedim. malum bilinen bir mekana gittim 400 tl bayıldım şaft söküldü tas kısmı cv joint benimki açıldı yağlandı hafif eğrilik varmış vs... bu sefer aracı askıya alıp lastikleri de sökerek balans testi ve dengelenmesi yapıldı. aracın üstündeyken. dönüşte 100 kmh yi geçme şansım olamadı o yüzden çok emin değilim ama sanırım iyileşmiş olmalı. şaft işi bitip lastikleri takmak isterken sol arka lastikteki saplamalardan bi tanesi kırıldı zorlayınca.
oradan çıktım bir jeep servisine gitim saplama aklımda kalmasın dedim. değiştirdim. sonra sağ arka amortisörden geldiğine inandığım ses için araştırma yaparken susturucudan sonra egsozun sallandığını titrediğini sallanırken ve tittrerken ses yaptığını farkettik. egsozcuya gittim kaynak maynak derken egsoz da sabitllendi...
yapıştırma işi başarılı
bu arada yolcu tarafında da aynı zımbırtıdan var ve oda kırılmış.
el kol girmiyor o tarafa. yarın iş çıktı yine
Abilerim yaa.. istanbulda l200 için demir tampon yapan var mı? varsa kalite nasıldır ? Balıkesirdr buldum ama arabanın 3 gün kalması gerekiyormuş... ironman 3.5 arb 5.5 bu kadar çok para vermek istemiyorumm..
yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
Biz varız hocam Facebook'dan Mirkan Şenol diye aratıp eklerseniz yardımcı olurum. O markalardan daha sağlamını yaparız montajını da yaparız, bi de arka tampon ile rock slider yaparız yine de o kadar tutmaz.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
ZJ min lpg sistemini tekrar hayata döndürdük veeee lastiklerimin balans ayarları nı yeniden yaptırdım özellikle arka lastiklerimin her ikisindede 35 gr balans bozuklugu varmış onları sıfırladık.
yıldırım ağbi pazar günü test edelim istersen
evet arkadaşlar son durum
her iki taraftaki ccv bağlantısı da kırılmıştı. hatta yolcu tarafından dışarı hafif hafif yağ bile atımıştı.
bunlar orjinal mi sonradan mı yapılmış bilmiyorum ama resmen mühendislik harikası.
epey uğraşıp yolcu tarafını yapştırma ile yapamayacağımı anlayınca babam hızır gibi süper bir fikirle yetişti
nasıl anlatacağımı bilemedim ama resimler herşeyi anlatıyor
son olarak da kapıları boyatttık.
ERgün abiden ilhan alarak kaput rüzzgarlığını da boyattım. böyle daha güzel oldu
Muhteşem neden olmasın tabii olur,sayende lpg den keyif aldım,performansta sıkıntı olmaz ama bende flowmaster 44 yok ses den sınıfta kalırım zj nin performansına süper 44 sesi de eklenince tadı bir başka oluyor.44 ün sesiyle 8 silindir kullandığını daha iyi anlıyorsun,
pazara kadar görüşürüz zaten ben uğrarım dükkana
Konu y-bsungur tarafından (25.Aralk.2015 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
Entropy, senin hava filtren K&N mi?
BU GÜN AĞUSTOS TAN BERİ KULLANDIĞIM 5,9 KÜKRETTİNİMİN DEPOSUNU FULLEDİM ekrana pek bakmam aldığımdan beri hep çeyrek depo gibi kullandım 50-100 tl alıyordum dün gaza geldim ulen birkere fullersem sonra 50-100 tamamlarım hep full depo binerim moral yüksekliği olur dedim pompacı abiye fulle dedim gözleri şenlendi vatandaş geliyor 15-25 tl benzin lpg alıyor adam alışmamış ..... 55,5 lt 240 tl ekranda görüncede benimde gözlerim pörtledi önceki 5,2 ile lpg de max 120 tl ye alışmıştım ama bu fena oturdu içime doğrusu ......ama 5,9 a değer ......