Bence no chip yes yazılım...😊
yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
Bence no chip yes yazılım...😊
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
Verdiğşniz linkte de anladıgım kadarıylanuygulmayı yine obd üzerinden yapıyor..
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Yazılımı yaptırdıgınız yerde dyno varmıydı?
Xperia Z
Şöyle diyelim,
Yazılım tecrübe sonucunda belirlenen optimum değerlerin ortaya çıkarak hazır olarak ecu ya atılması (monitörsüz chipler de dahil)
Profesyonel chip lerde ki monitörler ise manuel olarak sürücünün belirlediği değerleri ihtiyacına göre oluşturması.
Bazı elktronik difleri bulunan araçların dahi difransiyel ayarlarını yapabiliyorsunuz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kendi yazılımınızı kendiniz yapabildiğiniz ürünleri tercih edin..misal superchips vb...en azından dtc (diagnotistic truble code) arıza kodlarına ulaşmanızı ve silmenizi sağlar... çünkü yazılım sonrası araç beyni en ufak fazla gelen yakıt hava karışımında bile check engine yada check gauges yakıyo...bizim gibi huylu adamlarda servise koşup sildirmek için bile para harcıyo yada kazıklanıyo...bu cihazlar dtc yi okuyup kodu yazıyo sizde gereksiz bir uyarı ise direk silebiliyosunuz... ben wranglerda hypertech max energy kullanıyorum... lastik çapı ayna mahruti vs bilgileri girdiğinizde şanzıman vites geçişleri ve torku ayarlıyo..hatta rpm ayarı ile vites geçişlerini ayarlayabiliyosunuz
Reader olanları zaten şu anda kullanıyorum. Obd üzerinden aracın değerlerini izlemek te...
Xperia Z
L200 motorları büyük bir muamma bunuda hatırlatayım... 136 hp arac satıyor.. ralliart takıyor 168 hp oluyor.. magnum model cıkarıyor... arac 178 hp oluyor... intense model 136 hp instyle model 178 hp motor aynı aksam aynı... kafamda deli sorular oluyor insan... birde + 3.2 pajero motoru ile kapaklar aynı.. çıkçıkabilirsen içinden....😲😲
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
Stickerlerim geldi
Ledleri taktırdım gece bayağı faydası oldu. Alttaki sisleri de beyaz yaptıracam fırsat bulunca.
2
Sıra bunlarda
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sislerinizi beyaz yapma konusunda bence 2 kere düşünün... çünki yoğun sis ve yağışlı havalarda beyaz lambalar sizi kör edecektir...
Araçlarda kupa kaldırma uygulaması yapılmalımı yapılmamalımı bu konuda görüşleriniz nedir acaba...
Mert abi. cumartesi günü benim zj nin kaloriferi de su koyverdi birden.
cayır cayır sıcak çalışan kalorifer yok oldu. dijital sıcaklık ayarına göre ayar yapan klape motoru tepkilere cevap vermiyormuş.
usta manuel olarak sıcağa çevirdi. şu an hamam modunda gidiyorum. müsait bir zamanda bakım yapılacak. Senin probleminle benimki aynı mı?
Ugur merhaba Arka dif yağını değiştirdikten sonra dif çok rahatladı ses soluk kesildi kasıntı uğultu tarihe karıştı,artık çekinmeden tam tur kendi etrafımda dönebiliyorum ,iyiki ustanın sözünü dinledik ve yağ değişimi yaptık yoksa ben kilit pulları+aks bilyaları ne varsa elden geçirip yeniletecektim,oysaki sorunumuz yagın kendisindeymiş.Bu arada usta seçimi konusundaki desteğin için çok teşekkür ederim.
Obelix in güncelleme çalışmalarına resmi olarak başlanmıştır.
ImageUploadedByTapatalk1452544267.572474.jpg
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP