gösterge ampullerini bu siteden almıştım her türlü ampul var trifa marka alman malı..1,2--3--5 w dipsiz ampuller...teyp için kıl bacak diyorlar
http://www.hirdavatcesitleri.com/TRI...,PR-15836.html
Abi mutlaka yuhh arabaya bak filan demişlerdir.Ben özellikle AVM otoparklarında zj yi çalıştırınca yanlardakinin alarmları başlıyor feryat figana o zaman seyret manzarayı geçenlerde yine aynı AVM de tam arabaya bindim bu arada bir geldi yanıma park etti ve arabasını susturdu bende o ara hafif gazlı şekilde bastım kontağa bir horultu bir gümbürtü ve arkadaki arabadan bir cayırtı başladı yanıma giren adam resmen refleks yaptı hem kendi arabası öttü zannetti hem de afalladı parmagıyla kendi damagını çekiyor kalakaldı öyle.
Konu y-bsungur tarafından (02.Mart.2016 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
Özellikle AVM lerde otoparklar loş aydınlıga sahip olduklarından büyük araç lar çok belli oluyor,birde hafif burnu digerine göre daha dişarıda bırakırsan yandaki fındık kabugunun sahibi mutlaka arabasını içeride şöyle bir arıyordur.
Ben bilmem Vallahi kendi arabamdan daha gösterişli bir arabanın yanına kolay kolay park etmemeye çalışırım.
Tamam abi. Hafta sonu yapacagin. Bu oten bu kayistir di mi? Baska kayis yok? Bi de camur sonrasi oldu ya, kayisi ve takili oldugu daireleri temizlesem duzelir mi?
Yalnız dikkat ! ses seni yanıltıyor olabilir, kasnaklardan birinin bilyası da bozulmuş olabilir, bazen verdikleri ses benzer oluyor. Bunu anlamak için önce kayışı çıkart, sonra el ile tek tek kasnakları çevir, bozuk olan varsa anlarsın. Yoksa kayışın ömrü bitmiştir.
abi yıkayaydın bari maşallah çok güzel ve sade keşke benimkide böyle olsa
bu arada bir kaç soru sormak isterim ; yükseltme kiti uygulamalarında orjinal halindeki sürüş konforundan ödün veriliyor mu? ve kaç inc get'e kadar orjinal amortisörler kullanılabilir?
rot amartisörü değişti ön takım fişekler kontrol edildi.birde alt komple mat siyaha boyandı.güzel oldu direksiyon çok iyi oldu gezme kayboldu,boya ilede görsel bozukluk giderildi.
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....