Sayfa 106 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 65696104105106107108116156 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 2,101 ile 2,120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah mars basmadi gittim dinamocuya mars otomatigi komuru komur yatagi ve dislisini degistirdim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Galiba benimde bir değişim yapmam şart oldu, ara ara tek marş ta çalışıyor, bazen de 3 marş bassan bana mısın demiyor, kesiyor.

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Sabah mars basmadi gittim dinamocuya mars otomatigi komuru komur yatagi ve dislisini degistirdim

Galiba benimde bir değişim yapmam şart oldu, ara ara tek marş ta çalışıyor, bazen de 3 marş bassan bana mısın demiyor, kesiyor.

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    BF Urban a gecis yapiyoruz.

Tap tapa tapa tap... Tap tap
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1 saatte bakım yapılır biter...maceraya girme olmadık yerde marş basmaz hem kalır hem rezil olursun... sağ altta olduğu için hem su çamur toz alıyor hemde aşınıyor zamanla...ben dişliyi gördüm bariz aşınmış bir de mitsubishi l300 ün dişlisini koymuşlar önceden. dişli değişti marş otomatiği kömür yatağı kömür değişti zımba gibi oldu. ha tabi bi de öncesinde bütün parçalları basınçı buhar makinasına koydular tertemiz oldu öyle çıktı . şimdi anında çalışıyor marş sesi değişti doğal olarak biraz kamyon gibi çıkıyor onu çözemedim ama normal dediler.
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    1 saatte bakım yapılır biter...maceraya girme olmadık yerde marş basmaz hem kalır hem rezil olursun... sağ altta olduğu için hem su çamur toz alıyor hemde aşınıyor zamanla...ben dişliyi gördüm bariz aşınmış bir de mitsubishi l300 ün dişlisini koymuşlar önceden. dişli değişti marş otomatiği kömür yatağı kömür değişti zımba gibi oldu. ha tabi bi de öncesinde bütün parçalları basınçı buhar makinasına koydular tertemiz oldu öyle çıktı . şimdi anında çalışıyor marş sesi değişti doğal olarak biraz kamyon gibi çıkıyor onu çözemedim ama normal dediler.
    Başkan yaptırdığın yerin detayını özelden paylaşsan, bende gidip baktırayım ?

Başkan yaptırdığın yerin detayını özelden paylaşsan, bende gidip baktırayım ?

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa

Abi marş basmadı derken hiç mi çalışmadı yoksa zorlanarak mı çalıştı.
    benim araçta ilk marşta bekletiyor biraz.
    Ama geçen gün bi bastım şak diye aldı.
    sabahları 2-3 kere kontak aç kapa bekletme usuluyle çalışıtırıyom rahat alıyor o zaman.

yani benim hissettiğim marş zor basıyor algısı yok ama acaba marş motorundan mı?
    Ben benzin checkvalfinden şüpheneliyordum biraz

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Ayağımı frenden çektikten 2-3 saniye sonra ssssss diye ses geliyor pedaldan. Pedala dokunmazsam 3-4 saniye sürüyor. Hafif dokunursam hemen kesiyor sesi. Fren merkezde mi sorun var acaba?

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayağımı frenden çektikten 2-3 saniye sonra ssssss diye ses geliyor pedaldan. Pedala dokunmazsam 3-4 saniye sürüyor. Hafif dokunursam hemen kesiyor sesi. Fren merkezde mi sorun var acaba?
    Arka arkaya bastığında boşalıyorsa fren merkezi nin tamir takımını değiştirmen gerekiyo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi marş basmadı derken hiç mi çalışmadı yoksa zorlanarak mı çalıştı.
    benim araçta ilk marşta bekletiyor biraz.
    Ama geçen gün bi bastım şak diye aldı.
    sabahları 2-3 kere kontak aç kapa bekletme usuluyle çalışıtırıyom rahat alıyor o zaman.

yani benim hissettiğim marş zor basıyor algısı yok ama acaba marş motorundan mı?
    Ben benzin checkvalfinden şüpheneliyordum biraz
    Kontağı çevirince cık cık tetik sesi duyuluyor ama marş motoru hareket etmiyordu tam olarak... sonra alttan sopayla marş motorunu 2 tokatladım marşa basınca aldı. zaten dişlisi kömürü kötü duruma gelmiş üstüne çamuru tozu da yiyince iyice gitmiş demek ki
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Westinghouse olmasın yeğenim!

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Kadir bosalma olmuyor. Frenlerin tutmasinda sikinti yok.

Levent Abi aynen o ama tamir olacak bir sey mi bilmiyorum. Bi de fren isi sakat. Fren bosalir falan diye korktum.

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Plakalarımızı yeniledik. Egsoz ucunu nikelaj yaptırdım ve geze-gen lendik. Başkana teşekkür ederim. 82cda0eb-648e-4ed3-bd0c-2b5f58f04e70.jpg96d3f0e5-f289-43dc-9005-fb69cb1a03e9.jpg56587d5e-4ed0-4f42-b0a2-8d36a42a281e.jpgac64d1af-12db-4da4-945b-b8b9c5a31325.jpg
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    İçeriye girebilecek gazları engeller diye düşünüyorum. Ama ses biraz arttı. İki gündür ucu kesik dolaşıyor um onunla kıyaslarsak çok az arttı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Ben sesin artmasini sevdigim icin mantikli geldi asagi uclu,
    Allah allah... ?!? 80-90 yaşlarına geldiğim zaman sorun olmayacak demekki....

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Ergun Abi sen çok yaşa ..

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    bugün ilanlarda gördüm önce güldüm sonra üzüldüm...KANDIRILMAK ÇOK KÖTÜ---ONCA MASRAF EDİP İÇİNE SİNMEMESİ EN FECİİ KÖTÜ
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0793799/detay/
    AÇIKLAMA BÖLÜMÜNDE YAZAN::
    Sahibinden temiz tüm bakımları yapıldı difransiyel sıfırlandı şanzuman sıfır masrafsız .Biz arabayı alırken üçkağıtçı bir esnafa denk geldik samimiyetine güvendik göstermeden aldık 25500tl ve25000 tl masraf yaptık doğru düzgün binemedik heves kalmadı aracın km şuan 260000 fakat km düşüttürülmüş birde böyle bir kazık yedik orjinali zannedersem 350000 ama şuan araç masrafsız.Zaten bize satandan bir şekilde çıkar bu başka söyleyecek birşey yok alacak olana hayırlı olsun

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    E 25 bin üzerine bir 25 bin vereceksen alırken neredeydin, ha yaptın bari binmeye devam , şanzıman diff bilmesek masrafına inanalımda, sen alıcıdan yalanlı aldın, satarken ki 25 bin ne? Sanırım 2500 demek istedi Almaya niyetliysen elindekini zorlarsın, satmaya niyetliysen alıcının verebileceğini de göz önünde bulunduracaksın, araba alıp satarken kurtarmaz ne demek?

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Bugün Wj ye deniz havası aldırdım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Sayfa 106 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 65696104105106107108116156 ... SonuncuSonuncu