Trip mesafesi bir haftadır hatalı gösteriyordu, iki gündür normale döndü, çıkma buldum bir tane alacağım sanırım yine de
Ufak tefek eksikleri tamamladım
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Trip mesafesi bir haftadır hatalı gösteriyordu, iki gündür normale döndü, çıkma buldum bir tane alacağım sanırım yine de
Ufak tefek eksikleri tamamladım
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bu gün valeo marka radyatör değişimi oldu.
Cenk NALBANTOÄžLU
2" poliüretan getler ve yeni bf at 245/75/16 lastikler takıldı, BizimKıZ yerden 7 cm yükseldi.
Orjinal hastalığım olmasa ZJ için neler yapacağımda, kıyamıyorum ellemeye(
Valla siz usta olmuÅŸunuz çatur çutur söküp takıyorsunuz ben hiç bir yerini bilmiyorum öğretecek birileri lazım í ½í¸€ yarın maslak a gideceÄŸim sunroof ayakÅŸarı kırıkmış içeri yaÄŸmurda su giriyor onu hallettireceÄŸim bakalım parçalanmadan kurtulabileceÄŸizmi
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Sen de dagitayim dedin demek
Tap tapa tapa tap... Tap tap
Maslakta sunroof ustası ile görüştüm kırık ayakları yeniden yaptırabileceğini söyledi ayrıca atakan ile ben kaplamayı söktük öyle korkulacak bir durum yok tavanda sadece sunroof kasasının kenarları problemli gözüküyor onlarıda yaptırırsam problem kalmayacak heralde
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Şu anki maliyeti ortalama 800 tl mecburiyetten yaptıracağım fakat iş yeriminbüstünde oturan komşu var silivride fabrikası var ayaklardan sağlam bulursak yaptırabileceğiz lazer kesim. Makinası var çelikten yapılacak sağlam sağ sol ayak lazım bulabilirseniz yaptıralım
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997