Süper olmuş
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Hayırlı olsun güle güle kullan
Perdeci,Avcı,Zj ci
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
O tank yetecek mi sana
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Hayırlı olsun mert güle güle kullan bi sonraki muayeneye yakın tarihte proje evrakları vs. Almayı unutma ama
GCWJ2001
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Oo süper olmuş güle güle kullan başkan, nasıl çekiş değiştimi
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Hayırlı olsun Mert abi, maliyeti ne oldu?
Şu bizim test işinden sonra bende taktırayım...
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Başkan hayırlı olsun memnun kalırsan bizede söyle kaça patladı bu iş sana Mirkan'ın yazdığı gibi fiyat nedir belki ileride bizim de yaptırmamız gerekebilir belkide test ten sonra hiç gerek kalmaz Mirkan'ın değerleri yakalarsak.
Abi bende istiyorum, bayramdan sonra arayayım nerede yaptırdıysan ben de taktırayım... İşçilik harika olmuş...
LPG'nin motora zarar vereceğinden korkuyorum, Ergün abi de taktırma demişti...
Ama benzinde emisyon problemleri çok fazla oluyor, yoğun trafikde dur kalkda ve uzun yolda yakıtı da düşer...
Arkadaşımda bmw 525 vardı m50b25 motor, benzinde 70-80kr yakıyordu ve inanılmaz çiğ kokutuyordu, motor ısınsa bile o benzin kokusundan kurtulamadı, çareyi lpg de buldu daha düzgün yakmaya başladı araç, koku kalmadı ve çekişi inanılmaz arttı... 30 lira ile 90-110km yol yapmaya başladı, 1.5 crdi getzi vardı ondan önce o araçla da 28-30kr yakıyordu...
Benim de bir konum vardı, Ergün abiye götürmedim henüz ama problemi kimse çözemedi...
LPG'nin bunu çözeceğine inanıyorum, çünkü gözlemlediğim her 10 ZJ'den 8'i benzine geçince kokutuyor ve hatırı sayılır duman atıyor...
Benim ki de kafasına göre haftada bir kokutuyor...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...%9F-Yak%C4%B1t
Bahsettiğim değerleri yakalamak baya yüksek fiyatlara mal olur, nerede ise enjektörler, motor mekaniği hariç aracı tamamen sıfırladım ve modifiye ettim... Aracı sürekli böyle tutmak da zor iş... Her bakımda bu kadar para harcanmaz, kötü durumdaydı yapmak zorundaydım... Parçaların tamamını ebay üzerinden aldım, burdan alsaydım 5500 lirayı geçiyordu... 2200-2300 civarına mal oldu...
Benim değerler şehir içi fakat köprü trafiği gibi dur kalk dan kafayı yediğimiz güzergahlar değil... Şişli, Taksim, Beşiktaş, sahil yolu... Ve güçten dolayı basmamak da zor iş, ister istemez gazlatıyor bu zj'ler.
Ben çok kararsızım, yakıtından memnunum fakat, daha önce açtığım bir konu vardı bazı problemler yaşıyorum... LPG'nin çare olacağını düşünüyorum. Ve yakıtı çok daha aşşağılara taşıyacağına inanıyorum...
Orijinal bir motoru da lpg ile heba etmek istemiyorum bir yandan, bu iş için bütçe ayırdım fakat kararsızım...
Bu konuyu gördükçe de vazgeçiyorum...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...-de%C4%9Fer-mi