Lpg tankları hacimlerinin %20 eksik almak zorunda hem yasak zorunluluk hemde güvenlik için lpg nin genleşmesinde ihtiyaç duyulan hacim için
Cenk NALBANTOÄžLU
Yorumun için teşekkür ederim Birkan O zaman ben gene LPG ye devam edeyim benim de 4 sene sonra doluyor bendeki tüp Prins marka gayet memnunum.Ben henüz benzinde kullanmadım ama deneyip görmek lazım acaba benim araçta da aynı sorun olacak mı diye ( Bizim araçların deposu kaça doluyor bilen varmı benzinde ) Hiç cesaret edip denemedim henüz. Umarım doğru karar verirsin.
[QUOTE=FuatD;32550]400'e dolar [/QUO
400 iyi fiyatmış Fuat Bey o zaman bir deneme yapmam lazım...
Addco sway bar kullanan var mi? On arka?
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
İyi günler bir sorum olacak. Tüpü benzin deposunu küçültüp oraya özel bir şey yaptırmamaız mümkün mü
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Depon boşalınca müsait biyere çekip havasını al ama öncelikle şamandıran ses yapıyorsa (çok fazla)değiştir..sonrasında gaz aldığın yerlerin basıncını sorarak al gazı 10 barın altındakiler hava basıyor senin depon 50 52 rahat almalı.. Bende bi 5.28 var prins tüp var 60 lik depo 56 litre gaz alıyor
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Aslında 5-6 litre daha alsa fena olmazdı uzun yolda lazım gereksinim duyuyorum.
Araç bodrumda şuan ist. döndüğümde Atiker servise götüreyim bi baksınlar madem oluyor o kadar
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Ömer bende senin yazdığın gibi 10 barın altındaki yerlerden kesinlikle almıyorum hatta yenikapı da bir istasyona girmiştim adam sağolsun 7 barda duruyordu LPG tabi hemen çıktım oradan pompadaki görevli almıyacakmısınız dedi bende hayır 15 bar yap alayım dedim
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar bir soru sormak istiyorum belki çoğunuza basit gelebilir ama yanlış birsey yapmak istemiyorum.Sabah arabayı çalıştırdım bana bir uyarı ikazı verdi "Coolant level low (soğutma suyu eksik ) " acaba bunu nereden tamamlıyabilirim tam olarak bilemediğim için soruyorum.Kaç litre su koymak lazım bu su normal mi olmalı yoksa saf sumu olmalı ?Teşekkürler
Dikkatli kullanın aracınızı, eksildiyse bir yerde kaçak vardır
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Sabah bir abimiz vardı sağolsun iş yerinde gösterdi bana neresi olduğunu bende normal suyla tamamladım.Antifiriz koymadık ama bir sorun teşkil edermi ?
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Serkan Bey,
ne gibi bir kaçak vardır? bayramdan sonra usta'ya göstermekte fayda varmı ?
O zaman biraz da antifiriz koyarım teşekkürler
Eksiltiyorsa mutlaka sistemde bir kaçak vardır, kontrol ettiriniz, daha büyük sorunlara yol açar
In Vino Veritas in Aqua Sanitas