Yok hocam daha usta olamadık ama elimiz yatkındır biraz iyi kalfalık yaparım ustamız burda;
WhatsApp Image 2016-10-10 at 11.51.31.jpgWhatsApp Image 2016-10-10 at 11.51.31 (1).jpgWhatsApp Image 2016-10-10 at 11.51.31 (2).jpg
Yok hocam daha usta olamadık ama elimiz yatkındır biraz iyi kalfalık yaparım ustamız burda;
WhatsApp Image 2016-10-10 at 11.51.31.jpgWhatsApp Image 2016-10-10 at 11.51.31 (1).jpgWhatsApp Image 2016-10-10 at 11.51.31 (2).jpg
Direksiyon UST pompasini yeniledim.
Benzin deposunu söktüm, LPG tesisatının bazı bölümlerini ve çeki demirini de sökmek zorunda kaldım ama iyi oldu, deponun içini ve dışını temizledim, tortu ve ufak taşlar vardı, bağlantı aparatlarını v.s zımparalayıp spreyle boyadım, benzin pompasını BOSCH ve benzin filtresini PUROLATOR olarak değiştirdim.
Lastikleri söküp balataları zımparalarken ön aks körüklerinden birinin patlak olduğunu gördüm, o da değişti son dakika golü olarak.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Güle güle kullanın. Direksiyon üst pompayı sıfır mı aldınız sanırım benimde değişmesi gerekiyor yada tamir bakım imkanı var mı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildiğim kadarıyla tamir olmuyor, Türkiye de sıfırını bulmak zor, 2001 ve üstü için var ama o da 2000 ve 99 A uymuyor, üzerinde oynama yapmak lazım.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
225-70-15 lastikler ile
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Abi diğer türlü sorun çıkardı, doğrusu bu... Yoksa arka kollar uzamamış olacaktı...
Kitin içinden çıkan kısa alt kollar öne takılıyor, ama bu kısa kol yine orijinal koldan uzun...
Düşün abi, 2 orijinal kısa uzun alt kol var... Bir de kitin içinden çıkan, orijinalinden daha uzun kısa uzun alt kol var...
Önü uzatıp arkayı kısaltmak saçma olurdu
Mirkan araç canavar oldu artık Güle güle kullan
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskişehir e bekliyoruz artık
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi