63 litre lpg ile 120 130 km hızla 340km yaptım ( aynı güzergah gidiş geliş)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi inan bende bayağı düşünüyorum taksam mı takmasammı diye senede 5 bin km yapmam muhtemelen dediğin gibi atiker gold ayarladım aslında 2500 e ama inan hiç içime sinmeye sinmeye taktıracağım taktırırsam bi yandan da arabanın bütün dinamiği bozulacak şuan saat gibi çalışan bi motorum var çok şükür sıkıntısız kullanıyorum şimdi taktırıcam bi sürü ayar ıvır zıvır iş çıkacak zaten haftasonları binebiliyorum sadece, bu tarz sorunlarla da uğraşmak istemiyorum uzun yol desen sakarya karasuda yazlık var yazları oraya git gel yaparım 3 4 kere bide memlekete gidesim var işte oda bi daha kim bilir ne zaman giderim
İşin özü senede 5 BİN KM bile yapmayacağım aslında o 2500 lirayı da kim bilir kaç sene sonra amorti ederim
Yazılanlara bakılırsa lpg de aslında çok az yakmıyor sanki gerçi bende yakıtı düşünerek almadım zaten sonuçta hayvan besliyoruz biraz daha düşüneyim ben en iyisi o arada da moonvisor lastik filan taktırırım lpg ye ayırdıgım bütçe duman olur
farlar değişti eskiler sağlam fakat içleri kötü olmuştu. Ön alt takım komple değişti. Koltuk ısıtmaları tamir edildi. Klima ünitesi değişti yönlendirmesi arızalıydı. Bagaj kapağı amortisörleri değişti. Bagaj cam amortisörleri değişti. Silecekleri değişti. Yağı antifiirizi hava filtresi değişti. Arka sağ amortisör değişti. Bütün bunlar için benim hesapta 6500 TL lik bir değişiklik oldu.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resul biriktirmeye baslamissin hayırlı olsun kafan rahatlamistir artık diye düşünüyorum
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi