Cumartesi günü aracımın sağ aks kafasını ve delikli rot milini değiştirdim.
lastikler söküldüğünde 3 tane bijon somunu ve saplama civatası sıkıntılıydı. onlarıda yeniledik. sonra kaliperleri tutan civatalar ve yuvalarıda aşınmıştı tekrardan diş çekilip civatalarda yenilendi.
El freni tutmuyordu neredeyse, usta arka disklerin oradan bişeyler yaptı el freni şimdi kazık gibi oldu maşallah.
En son Rot ayarınıda yaptırdık. Oldu Mis.
Devamına pazar günü aracın komple temizliğini deri bakımını sunroof temizliğini vs vs yaptım. tertemiz geziyoruz kafamız rahat.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Cumartesi günü aracımın sağ aks kafasını ve delikli rot milini değiştirdim.
lastikler söküldüğünde 3 tane bijon somunu ve saplama civatası sıkıntılıydı. onlarıda yeniledik. sonra kaliperleri tutan civatalar ve yuvalarıda aşınmıştı tekrardan diş çekilip civatalarda yenilendi.
El freni tutmuyordu neredeyse, usta arka disklerin oradan bişeyler yaptı el freni şimdi kazık gibi oldu maşallah.
En son Rot ayarınıda yaptırdık. Oldu Mis.
Devamına pazar günü aracın komple temizliğini deri bakımını sunroof temizliğini vs vs yaptım. tertemiz geziyoruz kafamız rahat.
Cumartesi benim aracın şaftlarını balans yaptırdım araç 140 sonrası havif titreme yapıyordu lastik olabilir diye düşünüyordum şaftlarda baya balans varmış aynı zamanda arka dif yağını da değiştim araçla teste çıktık 200 km de tık yok yağ gibi maşallah...
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Geçtiğimiz günlerde park halinde kırmışlar dı. Yenisi bugün geldi. Değiştirdim.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
Kısmet olursa bugün boyattığım tavan barlarını ve yeni aldığım teyp çerçevesini takacağız
Önden ses gelmeye başlamıştı. Sorunun dikmelerden olduğunu bulduk. Siparişler geldi bugün değiştirdik. Artık tık ses yok.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
ahttp://cloud.tapatalk.com/s/58b1d684b5d38/IMAG0022.jpg?
http://cloud.tapatalk.com/s/58b1d6cf...MAG0020_2.jpg?
Ben de aslanıma güzel bir pasta cila yaptıdım.Artık ışıl ışıl kükresin.http://cloud.tapatalk.com/s/58b1d608...MAG0027_1.jpg?
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Tavan barlarını ve teyp çerçevemi taktım,çerçeveyi takmak kolaymış,youtubedan bir video ile hallettik
WhatsApp Image 2017-03-02 at 16.41.27.jpgWhatsApp Image 2017-03-02 at 17.32.32.jpgWhatsApp Image 2017-03-02 at 18.25.22 (1).jpgWhatsApp Image 2017-03-03 at 09.40.01.jpg
Konu onur746 tarafından (03.Mart.2017 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.
resimlerin devamı...
WhatsApp Image 2017-03-02 at 16.58.52 (1).jpgWhatsApp Image 2017-03-02 at 16.58.52.jpg
Bagaj ve bagaj camı amortrisorlerini değiştirdim.
Teybi söktüm. Ses düğmeyi çalışmıyordu, kontakt spreyi ile temizledim çalışır hale geldi.
Radyo arada çekmiyordu. Anten kablosonu ve bağlantıları kontrol ettim. Kontakt spreyi ile temizledim. Çalışıyor gibi şimdilik.
Maşallah güzel olmuş
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8
Teşekkürler...Bir kaç şekil denedim böyle hoşuma gitti,biraz öyle biraz böyle değiştiririz
Biraz boş vaktim varken ve ayağımın izin verdiği kadar bagajdan başladım arka koltukları anca tamamladım
Arka bölümdeki tüm plastik malzemelerin hepsini sabunlu su ile temizleyip ardından silikon sprey ile parlattım ve arka koltukları ve kapı döşemesinde ki deri parçaları iyice temizleyip meşhur norveç el kremiyle 2 tur kremledim ) aslında deri bakımı yapacaktım ama önden biraz kendine gelsin ve arka koltuklar pamuk gibi oldu sıra ön bölümde
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 V8