Bayadır bişey yapmıyodum sticker' ı yapıştırayım dedim
IMG_5325.jpg
Torpidonun kilit dili kırılmıştı. Çıkma torpido alıp taktım.
Muayeneye girdik ve hallettik.
Sağ arka aks keçesi bilyası ve yüzüğü değişti. Kaçak vardı. WJ kasalarda malesef arkada sadece keçe değişmiyor. Keçeyi çıkarmak için bilyanın kesilmesi gerekiyor. O yüzden masraflı oluyor.
Sol arka fren piston şişmişti o değişti. Arkalarda tek önlerde çift piston var.
Track bar değiştirdim. Death Wobble için. Henüz test etme şansım olmadı.
Ön diskler taşlandı.
Yapılacaklar:
Direksiyon yağı değişecek
Direksiyon deri kaplatılacak
Yolcu koltuÄŸu derisi dikilecek
Mafsallı şaft yaptırılacak
Burak fren balatası markası ne kullanıyosun abi?
usa den bosch un balatasını almıştım. cık cık cık cık arkada muhabbet kuşu besler gibiydi. beklemedim bitmesini raybestos mu ne var onu buldum onu aldım aynı. fren e basar basmaz sesi kesiyor. ısındıktan sona ses yapmaya basliyor. ilk 20 30 km ses yok.
Titreme sıfır ama. diskler son düzlükte. 7 8mm di galiba incelme sınırı. şuan sınırda. taşlama yaptırdım.
isininca sesin gelmesi ve balata disk boslugunu alinca kesmesi bana direk balata gibi geldi ama diskler falanda degisecek mecbur heralde.
ben de ön fren balata ve diskleri brembo nun en uygun fiyatlı olan modeli ile değiştirdim, cık cık ötüyor.
sinir oldum, balataları aldığım yeri aradım baya bir saydırdım.
şimdi değiştireceğim ama ne marka almalıyım ben de ortada kaldım
ZJ nin ön far ampullerini led yaptım. İyi oldu.
Güle güle kullanın.
Kullandığınız ampul kodu/tipi, gerekli olan ilave malzemeler, muayenedeki durumu, fotoğraf vb. İle müsait olduğunuzda açıklayabilirseniz hepimize faydası olur.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
https://www.nighteyeled.com/collections/all
Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz. H4 6500K 10.000Lümen olan ampul için hiçbir degişiklik yapmanıza gerek yok kendiniz takabilirsiniz. Muayenede sorun çıkmıyor diye biliyorum.Led.jpg
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Led 60W Ip68 özellige sahiptir.
Plastik olam farlar 9004 cam olanlar h4 sizdeki far plastik ise nasıl taktınız
ayhan var izmirde.
baktim soyle biraz usa forumlarada arka aks falan da sebep oluyomus bu cik cik sesine.
ses arabadan soguttu ya resmen.
Aracımın cam çıtaları çok kötü idi, yaptırdım geçen ay.
22308943_10155798579748343_7924592168112561432_n.jpg
22365368_10155798579708343_8419513000993181040_n.jpg
Konu andım tarafından (09.Ekim.2017 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: edit
arkadaÅŸlar merhaba
45rfe için selenoid pack almam gerekli nereden bulabilirim araç p0700 verdi bir şanzımancıya sordum selonoid dedi
araç vitess değiştirilen aşırı vuruntu yapıyor 4 vites yok vites atmıyor felan
rockoutodan speedsensor sipariÅŸ verdim onu deÄŸiÅŸtirecem
filtre setide lazım birde yağ değiştirecem belki 1 2 kere hangi yapı alayım
şimdiden teşekkürler
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Uzun süredir memnun olmadığım farlarımı depo marka cam farlarla değiştirip H4 fara geçiş yaptım.Muayenede ağır kusur olarak yazılan sinyallerin farklı zamanda yanması sorununuda bu arada hallettim.Yalnız farların üst köşelerde yer alan ayar vidalarına giren kısımlarının yeri amerikan versiyona göre 1 cm kadar içte yapılmış o yüzden kastı.Yarın elden geçirip tekrar takıcam.
Jeep Grand Cherokee ZJ 1996