H4 farı nasıl yaptınız orjinal soketleri kestiniz mi yoksa adaptör falan mı taktınız. Benim farlar da çok kötü yurtdışından mercekli olanlardan mı alsam diyorum.
H4 farı nasıl yaptınız orjinal soketleri kestiniz mi yoksa adaptör falan mı taktınız. Benim farlar da çok kötü yurtdışından mercekli olanlardan mı alsam diyorum.
Sinyalleri düzenlerken yaptığım kablolama hoşuma gitmemişti.Tüm kabloları soyarak yeniden bağladım ve izole ettim.Farların köşe bağlantılarını ufak bi modifikasyonla yerine oturttum.Bluetooth lu pioneer teyp taktım.Ses düzeldi ama ön sağ hoparlörüm cızırdıyor.Amfi çıkışı kaç watt acaba ona göre yeni bir hoparlör seçicem.Çıkış yeterliyse belki kaliteli bir component takabilirim.
Benim araç 2001 Wj İnfinity gold var ZJ lerde nedir bilmiyorum eğer aynıysa 180 W diye geçiyor.
6-channel 180-watt amplifier
• 2x 2.5" front tweeters (Ön konsolda)
• 2x 6x9" front woofers ( Önkapıda)
• 2x 6.5" rear full-range speakers (Arka kapıda)
Ama bu anfide ön kapı için saçma bi durum var ön kapıya komponent takarsanız muhtemelen ses alamazsınız tweeter ve woofer ( ön kapıdaki) için anfi iinde crossover var gibi yorumlar yapılmış yurtdışı sitelerde. yani ön kapıya komponent takmak isterseniz amfiyi değiştirmek gerekiyor. Eğer farklı bir çözüm varsa ben de yapmak isterim zira benim ön hoparlörlerde de problem var.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Benim araç 2001 Wj İnfinity gold var ZJ lerde nedir bilmiyorum eğer aynıysa 180 W diye geçiyor.
6-channel 180-watt amplifier
• 2x 2.5" front tweeters (Ön konsolda)
• 2x 6x9" front woofers ( Önkapıda)
• 2x 6.5" rear full-range speakers (Arka kapıda)
Ama bu anfide ön kapı için saçma bi durum var ön kapıya komponent takarsanız muhtemelen ses alamazsınız tweeter ve woofer ( ön kapıdaki) için anfi iinde crossover var gibi yorumlar yapılmış yurtdışı sitelerde. yani ön kapıya komponent takmak isterseniz amfiyi değiştirmek gerekiyor. Eğer farklı bir çözüm varsa ben de yapmak isterim zira benim ön hoparlörlerde de problem var.
nasıl yaptınız h4 nasıl uydurdunuz bende 9004 lambanın girdiği yuvayı kestim h4 ün metal yuvarlak parcasıyu deliğe uydurdum hatta farın içindeki kesici metali desöktüm ama uzun kısa yapınca uuznlar alakası yere selektör yapıyor ledin üstünde kesme metal kıvrımlar var onları kessem nasıl olur acaba
Hafta sonu Biraz çamurlandık sonra temizlendik
WhatsApp Image 2017-10-23 at 19.39.06.jpg
WhatsApp Image 2017-10-23 at 19.38.51.jpg
H4 farları bağlarken soket şemasına internetten bakmıştım.Şema yanlışmış o yüzden farlar bir değişik yanıyordu.Dün onu düzelttim oldukça tatminkar şimdi aydınlatma.Bugünde sabahtan çıkıp flowmaster katalitik konvertörü taktırdım.Ses çok azalmadı gibi ama daha tok,zırıltısız bir ses çıkıyor artık.Bu hali daha çok hoşuma gitti.Bakalım muayene istasyonundakilerde beğenecek mi.Ön kapılara alpine hoparlör aldım şimdilik.Komponent alırsam arkaya takarım diye düşündüm.Kasnak ve yalıtım malzemem gelince montajını yaparım.
Jeep Grand Cherokee ZJ 1996
Dün itibarı ile bakıma alındı. Enjektörler sökülüp revize edilecek. Termostad değişecek.. ön diskler torna olacak.. sağa sola dönüşlerde gelen kasıntı sesi giderilecek.. İç aydınlatma geçen hafta itibarı ile çalışmamaya başladı kontrol edilecek..
Araç : 2005 - WJ - 2.7 CRD...
Ön yan camlarımdaki filmleri söktüm,100 liralık film için 200 lira ceza ödemek istemedim.82 amperlik İnci akü taktım,marş sürem ciddi kısaldı.Yarında muayene tekrarım var bakalım geçebilecek miyim.
Muayeneden geçtim Flowmaster katalitik ve super 44 le sorun çıkartmadılar.Şanzımandaki kaçırma ve su kaçakları için servise bıraktım bakalım ne kadara patlıyacak.
Araç : 2005 Model Grand Cherokee 2.7 crd. Limited Vision
Ücretli Yapılanlar
· Enjektör Bakım Onarım Ücreti : 1.800 TL.
· Antifiriz : 30 TL
· Yakıt Borusu : 320 TL
· Ön Balata : 200 TL
· Ön Fren Disk Torna : 120 TL.
· Enjektör Cıvata 5 Ad : 50 TL
· Enjektör Cıvata Ayak : 40 TL
· Enjektö Pulu 5 ad. : 25 TL
· Temizlik Spreyi : 30 TL
· Ampul : 10 TL.
· Torpido Gözü kulpu : 175 TL.
· İşçilik : 550 TL
TOPLAM : 3.350 TL ( İşçilik Dahil.. ve Taksitli..)
Ücretsiz yapılanlar
· Termostad Ayarı
· Diferansiyel Katkısı
· İç aydınlatma onarımı
· Arıza kodu resetleme
Konu ENGÄ°N tarafından (07.Kasým.2017 Saat 14:44 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
4 tane amortisör 4 tanede kol sipariş verdim, orjinal jeep parçaları aracımı alçaltıp orjinale çeviriyorum. Tahmini toplam parça ücreti 2 bin tl geçmiyecek.
ford scorpio 2.3
Nissan Juke 1.5dci
WV Polo 1.4ti
Alfa Romeo 156 2.0SS
Mercedes S320 3.2L
WV Polo 1.6Tdi
Jeep GC 4.0
ZJ için HD direksiyon amortisörü arıyorum. Elinde olan varmı acaba. Rough Country Performance 2.2 Türkiyede satan yer varmıdır.
Bugün oksijen sensörlerini, crankshaft position seminsörünü, map sensörünü, rölanti sensörünü, throttle position sensörünü, purge valfi, pcv valfi, benzin pompası motorunu ve filtresini değiştirdim.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited