sağol başganım
LPG tankını söküp attım.Artık bir bagajım var
Rotilleri değiştirdim.Öndeki boşluk hissi ve tıkırtılar kayboldu.Ama tam 60 km/h hızda garip bi titreme sorunu başladı.Ne altında ne üstünde var titreme anlamadım.
Jeep Grand Cherokee ZJ 1996
Yağ çubuğumun tutma yeri kırılmıştı ve çubuk içerde kalmıştı.Üstten küçük bir delik açıp vida yardımıyla çıkarabildim dışarı.Yeni çubuk yeni maceralar Birde arada lpg dolum ağzınıda söküp attım.Yedek lastiğin arkasında baya bi gizli yer varmış.Yedek sıvılar ve lpg tankımın arkasında bulduğum sürpriz,paketiyle duran mopar v kayışı için iyi oldu.
Konu VolkanG tarafından (16.Mart.2018 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
Bugün kalan lpg artıklarından kurtuldum.Kaputun altı derli toplu artık.
Ses sistemine aktif subwoofer ekledim.
Cam suyu deposunu söküp temizledim,bagaj kapağı fitilinin içinden akvaryum hortumu geçirdim,kapağında fitille birleşen yerine kauçuk süngerimsi bir bant uyguladım.Umarım kesilir su alması.Aldığımda üzerinde olan stickerlarında bir kısmını temizledim.
Biraz oldu ama lastik jant. BF alacaktim, olcu yoktu. 2" den 4" e gectigimde artik.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün motor kulaklarını ve el freni balatasını değiştirttim.Titreme sorunu içinde lastiklere balans yaptırmaya gitmiştim ama lastik tabanlarında deformasyon olduğu ortaya çıktı.Zaten aklımda olan BF Goodrich AT leri aldım yepyeni ve titreme problemi yok oldu.Ön cama Llumar Air80 cam filmi yaptırdım çok sıcak oluyor arabanın içi diye.Ön yan camlarada Llumar atc 35 yaptırdım.Çok koyu değiller hoşuma gitti.
Vites kolunun olduğu orta konsol çok ses yapıyordu.Bugün tamamen söktüm.Altından yıllanmış kuruyemişler,bozuk paralar çıktı hepsini temizledim.Kırık bağlantı yerleri vardı onları onardım.Konsolun içine ses yalıtımı yaptım.Şimdi sadece kol dayamanın kapağı biraz gıcırdıyor.Ona da daha sonra bir çare düşünücem.Kapılar için ses yalıtım malzemesi almıştım ama zamansızlıktan yapamamıştım.Bugün sol ön kapıya yalıtımı yaptım.Tüm titreşim yok oldu.
3 aydır filan yağmur suyu harici su değmemişti yıkattım bugün
31081646_10156276834694035_5359700937197748224_n.jpg
31081658_10156276943639035_4891124287286542336_n.jpg
orta kolçağın kapağını aç siyah haznenin dibinde vidası var onu önce bi sök. kolçağın menteşe vidalarını da sökersen siyah hazneyi dışarı alırsın
sonra vites topuzunun altında prnd yazan plastik zımbırtıyı tornaivde ile el fren tarafında kırmadan kanırt o parça çıkacak altında ana vites ve arazi ampullerini göreceksin açmışken temizle yada led koy zira erimiştir duyları. orda 4 tane vida var konsolu tutan. onları sökünce vitesi 1 pozisyonuna getir parmağının vitesin tetiğine bas güçlü bi şekilde topuzu yukarı çek çıkar sonra konsolu çıkarabilirsin
Aynı lastikten beş sene kullandım mükemmel sonuç aldım iyi olmuş güle güle kullan bu arada makine güzel olmuş nazar degmesin