Hahahaha yoooo get yaptım
böyle yeni araca hiç get yakışır mı abi...burağa get takma diye baskı yaparken senin geti koyman ilginç oldu...güle güle kullanasın..
not: burak sen sakın takma...beni arayıp da muharrem abi takmış ama deme
Ooooo Muharrem Öztürk hayırlı uğurlu olsun
Bu arada; Seda kardeşimle Kadosan'a gittik, eşlik etti bana sağolsun. Hem onun canavarı inceledik (taş gibi hazır olacak yarışa kadar), hem de yarın öğlene randevu aldım, bakıma giriyor benim ki: Motor, şanzıman, defransiyel yağları, keçeleri, bujiler, buji kabloları, hava filtresi vs... değişecek
Mert, amortisör yay buldum da ben mi takmadım
hepi topu 3,5 cm. yahu bir ÅŸey deÄŸil,
Burak ben bulamadım ama sen mutlaka KİT yap,
WJ den olur mu bilmiyorum ama yine de get koyma)))
deme ya...yaz dedin şimdi benim de bakım geldi aklıma aylardır sanayiye gitmedim..en son iğneada dönüşü sol ön aks değişimi için gittim aralık 2013 idi. vay canına...tarih yazdım be 5 aydır sanayiye girmeyen zj mi olur. al işte burada var..biriktiriyorum fena patlayacak bakalım..
yağ su antifriz filtre bakımı dışında tahmin ediyorum
fren balataları disk ve elfreni balataları değişebilir
ön ironrock hd direksiyon sistemi takılacak
alt yıkama ve kuru yağllama şart
şaft vibrasyonuna bakılacak
diff yağları değişir sanırım
vic ekranım sökük duruyor hala
ön cam üstü kep haftasonu havalandı tekrar yapışıp sabitlenecek
yazlıkta da hobi olarak koltukların kızaklarını ve motorlarını sökmek istiyorum bazı yönlerde zorlanıyor hareket etmiyor
Yapmak lazim baskan! Bakarsan bag, bakmazsan dag
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ameliyattayiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hazır ameliyat masasındayken şu nikelajlı doblo barlarını bir söküp atsaydın diyorum....
Bull bar ÅŸaseye bagli degil galiba.Dolayisi ile bir fonksiyonu yok.gereksiz agirlik.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayrıca 3-4 aydir gideremedigimiz bir titreme vardı...Arac 80km/saati gecince on taraftan titriyordu...sorunu bir turlu cözememiştik....lastikler degisti...alt takim sıfır... track bar baglantilari falan....bulamamıştık....gecen hafta sorunun direksiyon amortisorunden kaynaklandıgını kesfettik....ve cözüldü....