Cam rüzgarlığı gelmişti (AVS) 2 gün önce, onu yapıştırdım
In vino veritas in Aqua sanitas
Cam rüzgarlığı gelmişti (AVS) 2 gün önce, onu yapıştırdım
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Aracima bir bidon peynir suyu döküldü.miss gibi kokudan kurtulmak için koltuk ve yer döşemesi söküldü.yikandı.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Butun yaglarimiz filtrelerimiz degisti, gaz tuz benzin vs...son ayarlarimiz da yapildi, yikandi kurulandi, yaza haziriz👍
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hangi tarafin lambalari yenisi ile degismis?
O zaman tamam diger tarafini da degistireyim. Orjinal Sylvania larin LongLife (LL) olanini taktim, bakalim ne kadar uzun dayanacak.
ön kaput üstü rüzgarlık aldım ...evet işlevi yok deseniz de gözüme hoş geliyor ne yapayım..wd40 aldım malum yaz geliyor. korna aldım. Arb kamp sandalyesi aldım... iron rock heavy duty direksiyın zımbırtısı takılıyor yarın teslim alacağım aracımı. fren diskleri balataları direksiyon amortisörü sağlammış. yağ su kontrolleri de yapılınca yaza hazırım..allah allah ilginç ya masraf çıkarmadı araç çok fena kıllandım bu işten...rekora koşuyorum en son aralık 2013 de girmiştim sanayiye..var bunun altında bi hinlik ama bakalım zamanla çıkar...
Firtina oncesi sessizlik olmasin aldin sonunda baskan kaput ruzgarligini. Bak bakalim cama böccük falan yapisiyor mu?
Sağdakini, soldakilerle değiştirdim. Yine aynı seri Sylvania 3157 7W/12V. Sadece uzun ömürlü versiyonları (LL), içindeki gaz farklı. Artık bu farkdan mıdır, yoksa yeni olmalarından mıdır bilmem, gece biraz daha parlak yanıyorlar. Sen film kapladıysan bu ışıkta yetmeyebilir. Ben de 2 adet kaldı. Göndersem işine yarar mı bilmem. Takımı için 6 tane lazım. Uzun ömürlü diye internetten çok sipariş vermedim. LED alsam kısa ömürlü olacak. Şimdilik bununla idare edeceğim.
Himm. Ben bir arastirayim. Tesekkurler.
aldım aracı bugüne ne balata bilya ne keçe bişey çıkmadı...şanzıman ve motor yağı 1 litre eklendi diff yağları temiz sıkıntı yok. tavan kepi yapıştı sabitlendi. el freni sıkılık ayarı yapıldı . iron rock heavy duty takıldı. rot balans falan. yaz bakımı bu kadar...bi de hava filtresini söküp temizlemem lazım bi ara...
Hayırlı olsun.
Bak metres artık seni eskisi kadar uğraştırmıyor.
Ne güzel...