Mueyene işimizi hallettik,tek sefer ama birçok hafif kusurla kurtulduk şu dertten,2 yıl kafamız rahat
WhatsApp Image 2016-08-16 at 17.30.17.jpg
Bagaja ve....
Siyah plastiklere el attim
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bugun tavan plastikleriyle ugrastim
Sonra marspiyel, tampon, motor plastikleri sirada...
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
-Geçen hafta arkadan çarpan arabanın yamulttuğu koruma demiri söküldü, yenisi yapıldı, öndekini de söktüm aradan polisaj yapılıyor ona da
-Arka tampon ve bagaj kapağı boyandı bitti
-Önce pasta yapıldı komple, üstüne 2 kat 3M 80345 pembe renk cila yaptık( ben böyle muhteşem bir cila görmedim uzun yıllardır!)
-Sonuç resimlerde
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kendi aracımda AutoGLYM SRP(super resing polish) ürünü kullanıyorum. ve bilimum bir çok malzemem var zaten.
Amatörler için mükemmel bir ürün çizik çıkartma, dolgu özelliği, koruyucu ve parlatıcı olarak mğkemmel bir ürün profesyonellerde tercih etmekte ticari ambalajdaki ismi radiant wax polish diye geçer. Tavsiye ederim. 3 hafta önce yaptım uyguladım.
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Ben kendi aracımda AutoGLYM SRP(super resing polish) ürünü kullanıyorum. ve bilimum bir çok malzemem var zaten.
Amatörler için mükemmel bir ürün çizik çıkartma, dolgu özelliği, koruyucu ve parlatıcı olarak mğkemmel bir ürün profesyonellerde tercih etmekte ticari ambalajdaki ismi radiant wax polish diye geçer. Tavsiye ederim. 3 hafta önce yaptım uyguladım.
Durum şöyle;
benim çocukluk arkadaşımın kendi boya kaporta atölyesi var, kaza olunca da ona yaptırdık sigortadan işi haliyle...gel kardeşime bi güzellik yapim dedi araba bitince, kendi elleriyle yaptı uyguladı parasını pulunu bilmiyorum o yüzden
Teşekkür ederim Fuatcım eksik olma👍
Olmadı böyle çocukluk arkadaşımız kader işte
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent çocukluk arkadaşın vardı ya hani konuşmuştuk kayıp onu buldum meğerse benmişim
Doğal olarak benimde arkadaşımdır kesin bi uğrayım adresi versene
Şaka bi yana harika olmuş güle güle kullan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahahaha sağol biliyorum zaten
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi