2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Ben fren balatalarını değiştirdim ve boya koruma yaptırdım. Şimdi araba uzaktan bakınca bayiden yeni alınmış gibi yakınına gelince ufak ama derin çizikler ve taş sekmesi sonucu oluşan minik oyuntular çok gözüme batıyor . Bunla ilgili en iyi çözüm nedir?
Su a Ä°zmir'deyim. Burda GC2013 Serkan Abi'ni ustasindayim. 1 senelik askerlik donemimde islerimi burda yaptirmistim. Usta sagolsun cok yardimci oluyordu.
Death wobblle icin araca bakmaya giristik. Gecen sene yaptirdigim track bar burclari yan sanayi iyi bir sey batta benim aracs uygun degilmis. Bunlari degistiricez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gecen sene death wobble icin degisen kirmizi track bar burclari yanlismis. Simdi dogrusu yapildi sanirim.
Simdi ebay'den bakim orjinali bu. Acaba yine mi yanlis yaptik?
Evet, son koyduğun resimdeki orjinal fabrika çıkış burcu.
Senin şimdi Taktığın ise kısa müddet sonra ses Yapacaktır....
Aslında yan sanayi dediğin burçlarçalışma açısından daha iyi idi...
İki taraflı geçme yapılmıştı ki en sağlıklısı bu.
Şimdi taktıkların ise metal metal içinde çalıştığı için kısa zamanda ses yapmaya başlar, Haaa...., kullanan yabancı kit firmaları var mı ? var ! ama ben tavsiye etmiyorum....
En ideali ayarlı olarak bu, hemde gresörlüklü:
Abi daha kotu bisi yaptim o zaman. Death wobble icin cozum olmayacak yani? Cikardiklarim sert dedi enerjiyi absorbe etmezmis. O yuzden death olurmus. Bi de saglam bi standart direksiyon amortusoru takti.
Konu Maverick tarafından (19.Ekim.2015 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
Dinc Abi'nin eski saftini taktim, daha beter ses cikiyor.
Benim saftin on kafasinin kapagi yokmus icinde yag kalmamis.
Yarin tekrar kendi saftimi takip yola oyle cikicam. Dinc Abi saftsiz gel dedi ama cesaret edemedim.
Anlayacaginiz burclara yine bos yere dunyanin masrafi ettik. Baya bi canim sıkıldı.
Bugun gercekten 1.5" de olsa yukselttigime o kadar pisman oldum ki. Araziye girmiyorum bisi yapmiyorum, benim neyime yukselme diyorum.
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Benim kit. Amirtisor ve helezon 8 parca.
Aynen Ergun Abi, yarin Ä°stanbul yolunda biraz belli eder kendini. Daha sonra senin bahsettigin yag degisimini yapacam.
Abi sen isin profusun ama fark burda Aracini taniyorsun, nerde ne var biliyorsun. Ustaya gidince bilinclisin.
Arkadaslar ben dun aracima yeni teyp taktim bluotoot lu obur turlu telefonla aracta konusmak hem riskli hemde zor oluyordu bu sebepten degistirdim. Cikan orjinal teyp ve cd cahanger uygun fiyata satiliktir ilgilenen arkadaslara duyrulur
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}