Motorsiklet arka amortisörünü; ebatları,newton degerleri ve tüpünün üzerindeki yay sabitleme ve ayarlama aparatı yüzünden düşündüm tam yayını degiştirecektikki sen geldin
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Motorsiklet arka amortisörünü; ebatları,newton degerleri ve tüpünün üzerindeki yay sabitleme ve ayarlama aparatı yüzünden düşündüm tam yayını degiştirecektikki sen geldin
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Elbetteki dusunulmus bir yani olmali.ancak olasi bir degerlerinden fazla gerilim yani arti bir yuk olusmasi durumunda direksiyon kutusuna uygulayacagi basinc pompaya zarari ne boyutta olur bilinmez.bana da kalsa bu kitin benzerini pek ala yapabiliriz.teknik verileri ne dogrultuda olur bir kenara birakarak. sadece saglikli bir uygulama olmasi acisindan nacizane fikir beyan etmistim
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
burak malzemenin suyla arası nasıl yağmurlarda suyu içinde hapsetmesin
Bakin bunu cidden hic dusunmedim abilerim.
Simdi bunu bi yapistirayim. Kapiyi kapatip kovayla su dokup bakayim su geliyor mu oraya diye?
Ama simdi baktim da, sungerin tam ustinde su kanali var zaten, kapiyi kapatinca su ordan akiyor. Belli bi yol izliyor yani. Zaten su geciyor olsa sunger yokken de ordan su gecerdi ve kapinin menteselerinin oraya akadi. Normalde gecmemesi de lazim. Ama yine de deneyecegim.
Konu Maverick tarafından (04.Kas�m.2015 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
orayı ıslayacağına dışardaki bir parça süngere (kalmışsa tabi)
ona su dök bence ortalığı batırma![]()
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
orjinal malzemenin içi sünger yapısı gibi ama dışı deliksiz bir yüzeyi var burak
yani suyun içine soksan gene işlemeyecek bir hali var.
Ama dediğin gibi oraya aşırı miktar su geliyormu gelmiyormu önemli olan bu sanırım.
Biliyosun benimkinde bulaşık süngeri vardı yeşil yeşil![]()
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Abiler.. bende l200 var aracın sol kapı içlerinde rüzgar kessin ses yapmasın diye bir sünger var.. malzeme bildiğimiz sünger hava geçirgenliği var ve su tutmuyor.. hemen kuruyor.. illa su görür önemli olan malzeme suyu ne kadar zamanda salıcak ve o bölge çamur pislik toplama ihtimali.. sünger su tutmasa bile zaman içerisine pislik doldumu illaki sıkıntı yarata bilir.. benim araçtaki sünger kar gibi beyaz.. sizin araçlarda da aynı yermidir bilmiyorum... foto atıcam arac yanına gidince..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
Benim sunger bildiginiz sunger gibi degil iste ama. Su ve isi borularini yalitiminda kullanilan yalitim sungeri. Gozenekleri cok cok kucuk ozel bir sunger.
Arabaya inince sonuclari yazacagim.
Bu arada simdi bi daha baktim da fotoya, oraya su girmesi mumkun degil. Kapinin on egimli tarafindan giren su kanaldan on tarafa gidiyor. Dediginiz sekilde olsa arbanjn her acik yerinden sip sip su akar iceri![]()
Tekli kalin kablo aracin altindan sabitleyerek arkaya kadar tamponun arasindan bagaj kapagi kanalindan yukariya cikar bagaj kanalinin ivinden yurut saseyi hemen orada bulunan sabitleme vidalarindan alin.on taraf kapi ustu fitillerinden gecirmeyi asla denemeyiniz hem deforme oluyor hemde yapmur suyuna refakat ediyor
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Bu gün crankshaft position sensorümde elime ulaştı 😋
Sent from my iPhone using Tapatalk
Her zaman ki ilgi alaka
ImageUploadedByTapatalk1446658186.020421.jpg
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Ahh be Kadir hocam![]()
![]()
Tam benim kafadasın. Sağlam olsa bile alıp yenisini takıcan. Param olunca ben de yapıcam
![]()
![]()
![]()
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''