Bu sene pek yağış olmadı, ondan dolayı debi düşüktür ve zevki olmaz diye düşündüm.Seneye gidelim bence.
Ama gidelim diyen varsa kamplı bir gezi yapabiliriz.İsteyen rafting de yapar ama akıntı azdır kanaatimce.
Bu arada konuyu su sporlarından rafting'e taşıyabilir miyiz.
Yürüyerek geçeriz rafting parkurunu... Trefting yaparız işte ne güzel... Hüloğğğ
arşivi açtım çok özel gopro görüntülerini günışığına çıkarıyorum..biraz vakit alacak tabi görüntüler ham ayrıştırılacak kesilecek işlenip youtubea ilk defa yüklenecek...çok isteyeceksiniz rafting yapmayı sonra...
Başkanım, düzce rafting hocalarından Necdet iyi arkadaşımdır.Su durumu vb. sorum seni haberdar edebilirim.Güzel etkinlik yapmışsınız.Tebrikler.
Logodan ben de isterim... Taçsız olanından...
mert öne oturmuş hayatta bişi olmaz o bota
Güzel bir haftasonuydu.
Sol önde oturan arkadaşın kürek çekme stiline dikkat edin.
Videoda çıktımı bilmiyorum ama şu şekilde komutlar vardı.
Sol ileri sağ geri , sol ön dursun, bot dönüyor.
Konu anarchist tarafından (18.Mart.2014 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.
ağırlıkları dağıtmıştık.Ön ve arka olmak üzre
Persembe adam akilli oturup Geze-Gen yaz takvimini hazirlayalim Baskanim
aslında melen sadece rafting değil kamp olarak da müthiş huzurlu keyifli geçen unutamadığım kamplardan biriydi 4 araç gittik Ömer abi ve melda'nın ilk kamplarıydı altan seyhan tahsin ben ve eşim oğlum ile gittik. yeşilin her tonunu gördük iki tepe arasında nehir kenarında güldür güldür akan bir su ve yanan ateşimiz mangalımız harikaydı. sabah tepenin ardından güneşin çadırlarımızı ısıtması ....tekrar gitmek isterim açıkçası doğası harikaydı... bir video daha geliyor ...arşivi açtım fotoğraflar da geliyor