Sayfa 8 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 678
Toplam 142 adet sonuctan sayfa basi 141 ile 142 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geze-gen Papuçdere Kampı 24-25 Mayıs 2014

Üye Umami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Kime nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ama katılan herkes ile dolu dolu bir vakit geçirdiğimizi biliyorum. Dün akşam Dixie Hanım pert bir vaziyette eve geldi, bu gün de galiba psikolojik bunalımda, nerede o güzel insanlar, hadi oraya tekrar gidelim bakışlarıyla beni bütün gün taciz etti. Sabah beraber işe giderken, akşam eve dönerken, akşamüstü bakkala giderken bile sanki sizleri görmeye gidiyormuş gibi heyecan yaptı ama nafile.
    Çok şeyler yazmak isterdim, bunu yazarken bile 4/5 kere yazdım sildim, kanımca yazarlık bir yetenektir, ama benim böyle bir yeteneğim olmadığı kanısındayım. O yüzden, hepinize tekrarda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    Kısaca, arayı uzak tutmadan yine, yeniden, hep berabere diyeyim.
    Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
    Bir Land Rover Atasözü

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Umami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kime nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ama katılan herkes ile dolu dolu bir vakit geçirdiğimizi biliyorum. Dün akşam Dixie Hanım pert bir vaziyette eve geldi, bu gün de galiba psikolojik bunalımda, nerede o güzel insanlar, hadi oraya tekrar gidelim bakışlarıyla beni bütün gün taciz etti. Sabah beraber işe giderken, akşam eve dönerken, akşamüstü bakkala giderken bile sanki sizleri görmeye gidiyormuş gibi heyecan yaptı ama nafile.
    Çok şeyler yazmak isterdim, bunu yazarken bile 4/5 kere yazdım sildim, kanımca yazarlık bir yetenektir, ama benim böyle bir yeteneğim olmadığı kanısındayım. O yüzden, hepinize tekrarda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    Kısaca, arayı uzak tutmadan yine, yeniden, hep berabere diyeyim.
    Bizi sadece takip et..., kamplarımız yeni başladı...

Sayfa 8 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 678