Konu Dragon tarafından (05.Mart.2014 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.
zj candir,gerisi
yeni fotolar nerde.... Bizi bunlarla kandıramazsın
Hihihihihi yarisdan sonra )))
zj candir,gerisi
direksiyonun üzerinden geçen , ynai göstergenin hemen üzerinden geçen boru gereklimi? yani standartlar gereği mi orada olmak zorunda. Gerçi Emniyet kemeri oldukça güçlü ama bana biraz tehlikeli duruyor gibi geldi.Kaburgam kırıldı ondan mı acaba abartıyorum
arac canavar oldu,
bizzzat gorup temas ettim....
Bursada bol şans!
alıcı gözüyle tekrar baktım da bayağı baştan sıfırdan araç ürettin be emirhan...tüm yarışlarda başarılar dilerim. pilotajın zaten 1000 cc samuraide tescillendi şimdi bu hayvanatı da dizginlemeyi başarırsan dereceler arka arkaya gelecektir. civataların sıkı torkun maximumda olsun başarılar dilerim...
saaol mert,inan olculemiyecek emek harcadik.gercek alin teri,hani bazilari yaziyor interne degil alin teri diye ama,3 aydir cok mesai harcadim hafta da 2 defa min karsida,dun gece 2 de bitti nihayet,tabiki 37'' icin gelen malzemeler yarisdan sonra takilacak. trus kit,long arm,ayna mah. hd akslar,hd direksion sistemi vs. tek temennin kupayla taclandirmak. 1000cc dev araclardan kupa aldik,insallah bunla da daha basarili oluruz. destekleri bekliyoruz...ekurim ugur da cj yi resmen yeniden yaratti,allah ve sans yanimizda olsun
zj candir,gerisi
bu arada bence konu mu acsaydık bilemiyorum,standart arabalarimiza bile yarim cage yaptiralim. demonte sistem yapan arkadaslar var.kaza bir defa oluyor,son pismalıkta sonu malum.bu ise egilelim derim
zj candir,gerisi
Valla tam bir canavar doğuyor...
Herkesin ellerine emeklerine sağlık...
Yarışlarda başarılar dilerim...
Aslında fena fikir değil...
Demonte yarım cage bencede iyi olur...
Nerede,nasıl,kime ve en önemlisi hangi standartlarda yaptırılır?
Eminim bir çoğumuz bu konuda çok bilgi sahibi değilizdir...
Teşekkürler Seda.
Genel bir bilgilendirme yapılsa iyi olur gibi.Varsa birde foto gibi eklemelerle iyi bir yönlendirme olur herkes için.
2 hafta önceki buluşmamızda Ejder değinmişti konuya biraz ve bu sporla uğraşan herkesin aracında olması gereken en önemli emniyet ekipmanının cage olduğunu ancak bir çok kişinin bunun farkında olmadığını belirtmişti.
%100 katılıyorum bu görüşe.
Bazen abuk subuk yerlerden geçiliyor ve allah korusun herhangi bir devrilme veya yan yatmada oluşabilecek hasarların dışında yaralanma riski de söz konusu.
Bunun için yarışıyor olmakda gerekmiyor.Birçok arkadaşımız sadece yarış amaçlı kullanımlarda cage in gerekliliğine inanıyor ama diğer risklerin farkında olmayabiliyorlar.
Benim Gallopera acaba nasıl bir cage uygun olur?İç mi dışmı?
Öncesinden yapmış olan yokki fikir alalım