Ergun abi beni illet eden bir duruma ilaç oldun. Benim wj'nin kumandası çoğu zaman dibinden bile zor çalışıyor. Pilini değiştirdim yine düzelmedi. Araştırdım bu arabaların illetidir bu düzelkez dediler. En yakın zamanda uygulayacağım.
Yolcu tarafında Ergün Abi'nin dediği gibi. Cuma ben de halledeceğim.
98 Model XJ için de aynı uygulama mümkün müdür?
http://www.sozcu.com.tr/2015/yasam/m...ler-741474/55/
denemekte fayda var
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
merak ettiğim unlock düğmesine basarken aynı zamandada nefes versekmi.daha etkili olurmu?
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
Benim WJ'nin alıcısı iyice çalışmamaya başladı. Aracın başında verem ediyor adamı. Bi de nedense gündüzleri güneşin altında, geceye oranla daha zor alıyor. Bazen hiç almıyor.
Genelde anahtarla açmak zorunda kalıyorum arabayı ve bi restaurant önünde veya gece siteden çıkarken alarm sesi çok can sıkıyor.
Bugün bi elektronikçiye gidip baktırıcam.
Not: İki anahtarım var, bir tanesini yetkili servisten kendim aldım, piller yeni. Yani sorun net olarak alıcıdan.
3 gündür deniyorum. Net olarak gündüz çalışmıyor. Gece %90 verilmle çalışıyor. Bu araçtaki uzaktan kumanda alıcının sıcaklıkla veya gün ışığı ile ne gibi bir alakası olabilir aklım almıyor.
Gündüzleri arabanın başında beklemekten gına geldi. Bugün hastanedeydim 5 dakika açılmasını bekledim. Anahtarla açsam bütün hastane alarmla inleyecekti.
Yabancı bir sitede çakmaklığa takılan usb şarj cihazı yaparmış bazılarında. Bu sorunu ciddi ciddi yaşayan olmuş ve şarjı çıkarınca düzelmiş. Evet bende de vardı, çıkardım ama hiç bir şey farketmedi.
Normal Kumandalı Alarm Taktırdım; 13. Kattan alıyor. Boşuna uğraşmayın Tavsiye ederim.
ArkadaÅŸlar,
foruma yeni üye oldum.
2000 model bir 4.7 WJ sahibiyim. daha önceden de 2.7 WJ im vardı.
süper bir paylaşım olmuş bence. emeği geçenlerin eline sağlık
Arkadaşlar alarm taktırsak mesafe uzamaz mı?
Sony Xperia Z5
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Konu güzel teşekkür ederim. Benim bir sorum olacak. Bu gün sustalı anahtarlı kumanda taktırmak istedim ama yapamadılar. Alarmsız. Şoför kapısı motoru değişmiş şahin motoru takılmış diğer kapılar orijinal yeni beyin sadece şoför kapısını açıyor diğerlerini açmıyor beyin tanımıyor dediler. Ne yapabilirim.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi