SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kumanda işi süper oldu tarif için teşekkür ederim. Şimdi ikinci kat daki evden çekiyor.
Malesef klima yönlendirme sorununu çözemedim. Bu iyi hali torpido nun daha da söküp aşağı indirdim ama komple ama klima Kutusunu sökemedim
Valla can sıkıntısı. Sözde ustalar iş yapmayınca. Paraları çokmuş ben de kendim giriştim tabi kumanda hariç onu hallettim temaslı kumanda şimdi 13 metre cevap ikinci kattan çekiyor. Arabayı sıkıntısız topladım. Tabi 4 vida artırarak 😆
Bu arada daha önce sanayide falan çalışmadım öğretmenden devşirme polisim.
Estağfurullah benimki deli cesareti yerim ve malzemem olsa bide yanıma benim gibi deli bi jeep çi olsa arabayı yeniden yaparız
Deli gibi Jeep ci kısmı bana uyar ama maalesef yer ve malzeme yok
Ahh o yer problemi olmasa şöyle kendime ait bir garajım olsa aracı komple soyup a dan z ye yeniden tertemiz toplarım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhabalar,
Forum'da yeniyim, 2004 WJ 'imi 2-3 ay önce aldım, araç hakkında pek bir şey bilmiyorum, gözümü kararttım aldım, aldığımda benimde dikkatimi çekmişti bu sağır kumanda olayı,
şimdi, anlayamadığım bir kaç husus var. Birincisi: 60-70 cm. bir tek kablodan bahsediliyor, resimlerden gördüğüm kadarı ile kablo boyu neredeyse 2m.'yi buluyor. 60-70 cm. ölçüyorum, bir tek kablo, kablonun bir ucunu anten bağlantısının bir tarafına, öteki ucunu öteki tarafa lehimliyorum kablonun boyu resimlerde görüldüğü gibi olmuyor tabiiki, çok kısa görünüyor, benmi yanlış anlıyorum, bir yerde hata yapıyorum ama yardımcı olabilirmisiniz?