Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ' nizde kablo ateşleme sırası doğru mu ?

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Bir bilgide ben ekleyeyim bu konuyu yine Ergun abiden ilham alarak 2 sene önce kendi arabamda uygun şekilde tüm kablolarını yenilemiş ve yönlerini olması gerektiği şekilde elden geçirmiştim o zaman fark etmiştim orijinal Mopar kablo kullanırsanız kablonun üzerinde hangi silindire ait olduğunu belirten 1 den 8 e kadar rakamlarla kablolar işareti oluyor ve tüm kabloların dirençleri ve boyları birbirinden daha farklı bu durumda hangi kablo hangi silindirin boyu ne kadar uğraşmıyorsunuz bunu da gözden kaçırmazsanız iyi olur

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir bilgide ben ekleyeyim bu konuyu yine Ergun abiden ilham alarak 2 sene önce kendi arabamda uygun şekilde tüm kablolarını yenilemiş ve yönlerini olması gerektiği şekilde elden geçirmiştim o zaman fark etmiştim orijinal Mopar kablo kullanırsanız kablonun üzerinde hangi silindire ait olduğunu belirten 1 den 8 e kadar rakamlarla kablolar işareti oluyor ve tüm kabloların dirençleri ve boyları birbirinden daha farklı bu durumda hangi kablo hangi silindirin boyu ne kadar uğraşmıyorsunuz bunu da gözden kaçırmazsanız iyi olur
    kablo sorunu yok bobin kablo kapak etrafında dolaşıp distribütöre gidecek orda tekli klipsler lazım yerinde yoklar birde üzerinde lpg sistemi var koruyucu boru ve klips ihtiyacım var diğer tarafı hallettim 2468 tarafı kaldı ......3 tekli klips ve koruyucu kılıf acil.....

Bu Konu için Etiketler