Sayfa 10 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 891011122060110 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 200 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Teşekkür için ben teşekkür ederim doğrudur hayati bir bilgi ve tecrübe edilmiş bir durumdur kayış ötmelerinde genelde kayışa kuru sabun sürerek Wd 40 la ıslatarak sesi kesmeye çalışırlar,fakat braket kimsenin aklına gelmez,bazen çatlak çok belirgin olmayabilir ve braket bacaklarındaki küçük çatlamaları gözle anlayamazsınız o nedenle araç rolantide çalışırken kaputu açın ve pompaya dikkat ederek elinizle throtle üzerinden motora ani gaz verin yüke binen kayış gerilecek ve kayış direksiyon pompasını öne doğru çekmeye çalışacak fakat çekememesi gerekmekte yani pompa bulunduğu yerde tıpkı şarj dinamosu yada klima motoru gibi sabit durması gerekmekte egerki pompa öne doğru gözünüzle hissedilir şekilde kayışın çekmesiyle esniyor ve öne geliyorsa hemen hem pompanın somunlarını hemde braketin somunlarını kontrol edin ve alttaki braketi degiştirin emin olun ya kırılmıştır yada mutlaka kırılmaya yakındır ve mutlaka kırılacaktır.

Bu sitenin üyesi olmanın bence en önemli sorumluluklarından birisi tecrübelerimizi paylaşmak ve bende elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum ,acizane bir faydamız dokunursa ne ala.
    Konu y-bsungur tarafından (06.Temmuz.2015 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Hayırlı ramazanlar. Forumu tesadüf eseri buldum 1 aydır takip ediyorum ilk defa mesaj yazmak nasip oldu. 1994 model 5.2 GC aracım var 1,5 ay oldu alalı. Hem aracı tanımaya hemde bakım yapmaya çalışıyorum. Aracımı bayramdan sonra bakım yapmaya başlayacağım. Amortisörleri değiştireyim diye düşünürken nette bir sitede Rough Country 2" get yükseltme kiti gördüm takozlar ve amortisörler var. Fiyat uygun geldi. Ancak değiştireceğim parçalarla ilgili fiyat araştırması yaparken bir firma yetkilisi RC de problem yaşarsın dedi. Bu ürünü kullanan varmı sorun yaşarsın derken ne demek istedi? Sonuçta takoz ve amortisör var. Acaba RC amortisörler mi iyi değil. Sadece rakip markayı kötüleme amaçlı mı böyle dedi. Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim. İyi günler iyi çalışmalar.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı ahimrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı ramazanlar. Forumu tesadüf eseri buldum 1 aydır takip ediyorum ilk defa mesaj yazmak nasip oldu. 1994 model 5.2 GC aracım var 1,5 ay oldu alalı. Hem aracı tanımaya hemde bakım yapmaya çalışıyorum. Aracımı bayramdan sonra bakım yapmaya başlayacağım. Amortisörleri değiştireyim diye düşünürken nette bir sitede Rough Country 2" get yükseltme kiti gördüm takozlar ve amortisörler var. Fiyat uygun geldi. Ancak değiştireceğim parçalarla ilgili fiyat araştırması yaparken bir firma yetkilisi RC de problem yaşarsın dedi. Bu ürünü kullanan varmı sorun yaşarsın derken ne demek istedi? Sonuçta takoz ve amortisör var. Acaba RC amortisörler mi iyi değil. Sadece rakip markayı kötüleme amaçlı mı böyle dedi. Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim. İyi günler iyi çalışmalar.
    türkiyenin yarısı rc kullanıyor rakip olarak ironrock var başka da yok. 2'' de bi sorun yaşayacağını sanmam amortisörün patlak olması lazım o da garantiye girer sanırım. 7'' olsa ironrock der herkes ama 2'' de çok da önemli değil ..ha arada fiyat farkı yoksa iron rock tabiki iyidir. ...
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    98 zj aracımda park lambalarını actıktan sonra aracı calıştırınca sigorta atıyor sürekli, ön konsol ve dış lambaların hiçbiri yanmıyor. Bu konuda başına böyle birşey gelen varmı acaba. Tesisat şeması gibi birşey varmı nereyi kontrol ettirmeliyim.

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    98 zj aracımda park lambalarını actıktan sonra aracı calıştırınca sigorta atıyor sürekli, ön konsol ve dış lambaların hiçbiri yanmıyor. Bu konuda başına böyle birşey gelen varmı acaba. Tesisat şeması gibi birşey varmı nereyi kontrol ettirmeliyim.
    Parklar yanar iken marşa bastım dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım ben kısa devre mi yapıyor acaba ?

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    98 zj için servis kitabı olan varmı acaba?

Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Sitede daha önce verilmiş link...

https://www.dropbox.com/sh/92bmj3hsam0ogb4/buwvOXNdtz
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Takoz veya namı diğer get kullanılırken aracın orijinal takozlarını kullanmak gerekir mi? Yükseltme takozlarının altında veya üstünde. Benim orijinal takozlar tamamen bitmiş durumda. Bir yerde ön ve arka takozların yüksekliklerinin farklı olduğu yazılmış. Yükseltme takozları aynı boyda ise, orijinal olanları kullanmadan yükseltme takılsa sıkıntı olur mu? veya yükseltmelerin boyları da farklı mıdır acaba?Bu arada RC konusunda hala karar veremedim garanti yok dediler ve tek amortisör istesek 2-3 ayda gelir dedi satıcı. O yüzden acaba orijinal amortisör grubunu alıp, ayrıca takoz mu yapsam kararsızım. Fikir verenlere şimdiden teşekkürler....
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı ycankes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgilendirme için teşekkürler.Dediklerini aklımın bi köşesine yazdım ama pek büyük bir şey olduğunu sanmıyorum direksiyon sisteminin yağlanması ile ilgili birşeydir diye ümit ediyorum.kitapçıkta her 10bin bakımında bir yapılması gerekenlerde dikkatimi çekti.
    Ön takım yağlandı ses hala devam ediyor :/

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    RE1335-2.jpg
    Alıntı ahimrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takoz veya namı diğer get kullanılırken aracın orijinal takozlarını kullanmak gerekir mi? Yükseltme takozlarının altında veya üstünde. Benim orijinal takozlar tamamen bitmiş durumda. Bir yerde ön ve arka takozların yüksekliklerinin farklı olduğu yazılmış. Yükseltme takozları aynı boyda ise, orijinal olanları kullanmadan yükseltme takılsa sıkıntı olur mu? veya yükseltmelerin boyları da farklı mıdır acaba?Bu arada RC konusunda hala karar veremedim garanti yok dediler ve tek amortisör istesek 2-3 ayda gelir dedi satıcı. O yüzden acaba orijinal amortisör grubunu alıp, ayrıca takoz mu yapsam kararsızım. Fikir verenlere şimdiden teşekkürler....
    Aracın orjinal takozları muhakkak kullanılmalı, alta yay ile takoz arasına takılacak.
    Ön ve arka takozların yükseklikleri aynıdır. Sonuçta aracın orjinal ön ve arka yükseklik oranları korunmalı.
    2 inç get yükseltmesi yapacaksan orjinal amortisörlerini kullanabilirsin, RC' yi boş ver, hiç sevmediğim bir kittir zaten.
    Bu arada 2 inç değilde 1,75 inç orjinal takoz alırsan çok daha esneklkik sağlar ve araç orjinal süsüpansiyon denkleminden çok uzaklaşmaz.

http://www.ironrockoffroad.com/10526.html

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Merhaba,

Malum yaz geldi uzun zamandır ilgilenemediğim 5.2 zj için Radyatör suyunu değiştirmek istiyorum oran ve antifiriz olarak ne kullanmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...

Resimde ki antifiriz uygun mu ?
    Kaç lt. Kullanmalıyım ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    bagaj kapağı ve camı kapalı olduğu halde açıkmış gibi gözüküyor VIC'te "Liftgate open" uyarısı var ve araba hoplayıp zıpladıkca iç aydınlatma ışıkları yanıp sönüyor.Problem ne bilgisi olan var mı ? Kapılarda sensörler var ama bagaj kapağında bir sensörde göremedim.

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Bende de aynı sıkıntı oluyor genellikle yıkamadan sonra yıkarken kapı içine su tutmalarından kaynaklanıyor.

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de aynı sıkıntı oluyor genellikle yıkamadan sonra yıkarken kapı içine su tutmalarından kaynaklanıyor.

bugün bende iç dış yıkattırdım arabayı belki bişeylerin kiri tozu giderde düzelir diye,kilidin içine pas sökücü falanda sıktım ama bir şey değişmedi.Sinir bozuyor dikkat dağıtıyor.

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    aynı şey 5,9 umda var görmeye gittiğimde yıkatmış sahibi yaaa yeminle önce yoktu diye çırpındı adam demekki yıkama sorunu bence sensörü bagaj kapak iç döşemesi sökülecek ordan müdahale edilecek LAMBALARIN yanmamsı için arka bagaj kapağı tepe lambasını bagaj kapağını açınca bastırıp söndürün artık bagaj kapısı açıldığında tüm lambalar yanmayacağından yolda giderken pır pır yanıp sönme olmayacaktır....kesin tedavi bu döşeme sökülüp bakılmayacaksa...zaten ilk çalıştığında bibibipp diyor sonra susmacaaaa

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Antifiriz hakkında fikri olan yok mu ?

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Aslında daha basit çözümü var benim için ebay veya herhangi bir yerden 4 adet yeni switch almak 😂 her yıkamaya verdiğimde üstüne basa basa söylesemde inadına basınçlı suyu kapı içine vuruyorlar ne hoperlör ne Elk tesistı kalıyor zamanla 😤

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Merhaba,

Malum yaz geldi uzun zamandır ilgilenemediğim 5.2 zj için Radyatör suyunu değiştirmek istiyorum oran ve antifiriz olarak ne kullanmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...

Resimde ki antifiriz uygun mu ?
    Kaç lt. Kullanmalıyım ?

Araştırmalarım sonucunda ve aşağıdaki belgeye göre, yukarıda ki antifiriz seçimim doğru gibi görünüyor 😀

İdeal karışım olarak 50/50 olarak tavsiye edilmiş.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Antifiriz hakkında fikri olan yok mu ?

Petrol ofisi kirmizi renkli olan antifriz! En iyisi o bence

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Petrol ofisi kirmizi renkli olan antifriz! En iyisi o bence

Çevremde bulamadığım için bunu tercih ettim bir sonraki değişimde artık

Sayfa 10 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 891011122060110 ... SonuncuSonuncu