Tavani hallettin demek, super
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Ne kadar güzel çalışan bi sunroof benim sunroof'tada ileri gerilerde problem yokta yukarı aşağı açıp kapayınca tam oturmuyor işte geçen gün şans eseri tam oturtabildim ondan beri açmıyorum artık
Merhabalar Cenk bey sanırsam bende maslakta o karar aşamasında ordaydım sizi simayen hatırlıyorum. Benimde 5.9 fan sorunum oldu ve şimdilik fan motoru kömürlerini değiştirerek hallettim. Ancak banada termik ve kasnaktan fan olayına geçmem tavsiye edildi. Zira aracım rölantideyken yani trafikteyken fan devri motora soğutmaya yetecek mi yada bu dönüşümün herhangi bir örneği varmı karar veremediğimden şimdilik böyle idare ediyorum. Bu arada birde 5.2 fan kasnağı bulamamıştım tabi. Size sorum siz bu dönüşümü gerçekleştirdiniz mi? Su an durum hararet nedir? Sayın "Beatrix" sizlerinde varsa bu konuda yorumunuzu alabilir miyim. İlgi gösterir cevap yazarsanız çok minnettar olurum iyi günler dilerim.
Egemen Yüksel
Merhaba arkadaşlar,
Bugün araç boşta iken arazı şanzımanını "low" pozisyonuna aldım. Önce boşa sonra low'a. vitese aldığımda arazi kolu yerinden attı. Bir kaç kere denedim, her defasında vitesi boşa alarak "low"a geçirdim. Sonunda vitese geçti.
Sizce sebep ne olabilir? Hangi kötü haberin ayak sesleri?
Davlunbazı çıkma bulduk fiyat konusunda net rakam veremiyeceğim çünkü aynı anda monifolt contaları ve saplamaları, silindir kapak contası, fren bakımları beraber yapıldı. Hepsi toplam 1600 tl tuttu. Ama tek termiğe çevirme aşağı yukarı 600 tl gibi olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada aracı 5.2 zannedene ruhsatı gösterin birde kullandırın gücü hissetsin yeter
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi