Merhaba arkadaÅŸlar,
Benim ZJ ilk kalkışta sağa sola dönerken arka taraftan katır kutur sesler çıkartmaya başladı, çok rahatsız edici değil ama sebebi ne olabilir acaba?
Birde, geçenlerde çamura girdim motor kaputunun içi çamur olmuş, motoru maslak atatürk sanayide düzgün yıkatabileceğimiz bir yer varmıdır? Tavsiye edermisiniz?
Catur cutur ses arka defrasiyelinizin kilitindeki balatalar omrunu bitirmis o larin degismesi lazim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortalama masrafı ne olur acaba?
Birde direksiyon yağı kaçıyor, şimdi bakıma sokacağım aracı, tahmini maliyet yapmaya çalışıyorum
geçenlerde talihsiz bir şekilde 3 kuruşluk benzin hortumu bizim dananın eski sahibine pahalı geldiğinden dolayı bahçe hortumu ile değiştirdiğinden mütevellit küçük çapta bir yangın yaşadım.
neyseki hallettik yanan bölümleri revize ettik.
ancak coolant sensor denen müşür olduğunu düşündüğüm arkadaşı orjinal olarak bulamadım. hararet saatim 100 f ile bir tık ilerisinde geziniyor ve doğru ölçmüyor.
2 adet coolant sensör varmış sanırım zj lerde. biri motor beynine iletim yapan diğeride göstergeyi çalıştıran?
bunları nerden nasıl temin edebilirim? elinde olan var mı veya?
bir de sürücü kapısı sensörü gerekiyor driver door ajar olayı için.
teşekkürler
95 Grand Cherokee 5.2 Orvis Edition
56 Porsche 356 widebody
74 1303 Kafer
Geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınız..
hocam ben bir bakıma girdim, motor, şanzıman hariç herşeyi resmen yenileyip elden geçirdim, 6500 tl tuttu. ufacık bir sebepten bakıma girdim, 10 tane farklı sorun çıktı. Size tavsiyem el atacaksanız yüklü gidin bir kaç bin lirada masrafı var halen, direksiyon kutusu felan.
özelden mesaj attmıştım bulabileceğiniz yerle alakalı
ZJ nin parcalari WJ ye gore cok mu ucuz ? Yada bu iscilik fiyatlari arkadas iliskisi falanmi abi?
Izmir de hemen hemen her amerikanciyi ziyaret ettim, komple restorasyon dahil (cj5), bir suru isi bir suru farkli yerde yaptirdim ama fiyatlar cok buyuk farkliydi diyemem, %25 i gecmez fark.
wj icin sadece motor yenileme isciligine 4 bin yaziyorlar en assa rakamlarda...
bide ustune kusadasinda yasiyorum, kusadasi sanayisi ve esnafi konusuna hic girmeden izmir bile cekilmiyor yani. istanbullular bu konuda en sanslisi heralde.
np231 arazi şanzımanı lazım. elinde olan varsa yada ucuz bi yer bilen yeşillendirsin lütfen
95 Grand Cherokee 5.2 Orvis Edition
56 Porsche 356 widebody
74 1303 Kafer
Benim yeşil hayvanın sol çamurluk sinyalinin iç tırnaklarından biri kırılmış yerinden çıkıp duruyor koskoca bostancı sanayide bulamadık bi sinyal bantla tutturdum nereden bulabiliriz bu çamurluk sinyalini acaba bide bijon somunu lazım oda piyasada yok netten söylediğim şapkalımıymış neymiş uymadı bi de ondan lazım aslında..