Benim araca yaptırdım gecen sene bir sorun cıkarmadılar. Fakat primleri biraz yüksek tabii.
Benim araca yaptırdım gecen sene bir sorun cıkarmadılar. Fakat primleri biraz yüksek tabii.
Aracın ilk sahibi yada 15 yaş altındaki sahibi sizmiydniz ? yada aracınızı ne zaman satın aldınız yaptırdınız ? hiç bir sigorta şirketi onaylamadı benimkisini.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Aracın ilk sahibi yada 15 yaş altındaki sahibi sizmiydniz ? yada aracınızı ne zaman satın aldınız yaptırdınız ? hiç bir sigorta şirketi onaylamadı benimkisini.
Aracın 15 yaş altındaki sahibi benim, ben ikinci sahibiyim.
Benim 15 yıldır devam eden kaskom var aracı sattığım zamanda iptall etmedim hasarsızlık indirimim kaçmasın diye yeni araç alınca da ikame yaptım dolayısıyla sıfırdan kasko yapmadım aracıma o yüzden sorun çıkmadı. 1998 model benim araç ve sanırım 600-700 tl gibi tuttu kaskom. eski poliçen yoksa sıfırdan ilk defa kasko yaptığın araç 15 yaşından büyükse olmuyor ama başka bir aracının kaskosu varsa ona devir yapabilirsin...
sadece cila yaptırmanın bir zararı varmıdır? Ayrıca pasta cila konusunda Meguiars, Sonax yada Ziebart'mı. Önerisi olan.
Önerim marka degil,iyi usta...
Marka dersen butceyle orantili swiss wax derim.cila icin
Her markanın farklı kullanımda birbirinden üstün ürünleri vardır ve bu aracınızın ihtiyacına göre önem kazanır. GENEL olarak Meguiars, son zamanlarda kalitesini düşüren sonax ve bence toplama ürünler kullanan ziebart a göre "biraz" daha ön plandadır.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Teşekkür ederim sanırım meguiras olacak. Elbette bayiisinde ki zaten ankrada'da bir tane var..))
Zj lerde benzin basıncı kaç olmalı ?
Bildiğim kadarıyla;
Kontak kapalı pozisyonda : 30psi motor soğumuş pozisyon yani
Kontak açıldığı ve çalışırken : 40psi
Sent from my iPhone using Tapatalk
biraz bekleyecez abi senin tam olarak nesi var...elden geçme derken ...mart ayında geleceğini tahmin ediyorum amerikadan dönecek biri var aslında pek de güvenemiyorum ama alacağım dedi bakalım gelecek mi ...ben yedek olsun diye alacağım kırığım yok ama komple söküp dağıtıp temizleyip tekrar toplamak istiyorum o yüzden elimde yedek olması lazım
Mert daha öncede anlatmıştım şu tavan işini yaparken sunroofu da temizlemek istedim ve gereksiz yere kurcaladım senin düşündüğünü elimde yedek malzeme yokken yaptım o da elimizde patladı ve bir malzemeyi kırdım ismi neydi şu an hatırlamıyorum,yapardım yapmazdım derken bir iki malzemeyi de hasarlandırdım benim tavan şu an yukarı aşagı oynuyor geri gidiyor fakat ileri gelirken kasılıp kalıyor o nedenle sunroofun fişini çektim cam tavan olarak duruyor bana hem sag hem sol tamir kiti lazım. martta nisanda ne zaman olursa olur benim için farketmez yeterki getirsin ben almak isterim fiyatı filan hakkındada bilgi verirsen sevinirim.
Benim de ileri gelirken sag.taraf kasiliyo elimle destek verince kapaniyor yukari asagi sorun yok ileri geri de guzel sadece kapanirken yapiyor bunu burda bi sunroofcu yapariz dedi ama sokmeyw usendim gelince bakariz insallah getirir pek guvenemiyorum bakalim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam dır inşallah alır gelirde sunroofumu yaparım
Ne çektiniz şu sunroof' lardan be !
Sunroof' un mu var derdin var...
Aynen öyle. Ergun abi senin deneyimlerine ve kıymetli fikirlerine ihtiyacım var bir konu açtım zj nin sunroofunu degiştirecegim eger başarırsam tüm zj leri bu dertten kurtarabiliriz.