pardon Mert baskanim siyaha boyadigi yerler orda yanlis oldu
cok saol Ergun abi cikmaci da olur diyosan burda jeepmarket guven oto soriyim bi sansimi deniyim
Bu np231 np242 arazi sanzimani takan varmi ve goruslerinizi istiyorum
http://www.projectzj.com/
suna bi bakin isterseniz
benim araca 2 haftada bir sureyle olmak uzere yag ekliyorum neden yag yakarki benim motorda mi bi sikinti var ?
Merhabalar Formunuza yeni katıldım , iskenderundan zj 5.2 sahibiyim . Paylaşımlarınız için özelliklede ergun abiye teşekkürlerimi sunarım daha , aracımda enjektör işemesi var lpg ayarı için bilgisayara bağlandığında enjektör ms leri 10-12 arası hareket ediyor , egsozdan benzin kokusu ve siyah duman geliyor ayrıca gaza yuklendiğimde benzin yetişmiyor ve arac güç kesiyor bazen patlama yapıyor ... ateşleme ile ilgili bujı ve kabloları distribütor tenzi makarası , carbon clean , manifold temizliği ve conta değişimi yapıldı , egr iptal edildi ama hata halen devam ediyor acaba sıkıntımız ne olabilir tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum , saygılarımla
86.jpg bu parçada sorunum var.
Öyle görünüyor ki; senin ZJ' nin emisyon sistemi alt üst olmuş, Vakum selonoidine baglanan konnektör borularından biri eksik, eksik olan boru da direkt evap canistere gider. Diğer boru da ikiye ayrılıp biri converter ( dönüştürücü ) üzerinden egr valfine, diğeri de sürücü tarafındaki motor bloğunun yanındaki Manifold vakum deliğine bağlanır. Bu bağlantıları sağladığında ve eğer eksik varsa diğer boruları tamamladığında veya düzelttiğinde aracın saat gibi çalışacaktır Ama EGR valfini de yerine tekrar takman lazım.
Aşağıdaki linki incele, bir çıktı al ve aracın başında tek tek bu boruları kontrol et, kırık var mı ? eksik var mı ? yanlış takılmış mı ? sonra tekrar görüşelim. Kolay gelsin...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...hlight=emisyon
Abi bu sabah erkenden bir arkadaşımın sanayideki dukkanına gittim , yanıma hidrolik ekipmanı satan bir dukkandanda 2 T bağlantı 2 Direk Bağlantı borusu Isıya dayanıklı Hortum (Benzin Hortumu) aldım , Akü nünün üstüne oturdum ve başladım şemaya göre manifold hava çıkışlarını montaja , sağ 3 lü bir adet körlenmiş vardı , 1.Hortum direk Gaz kelebeğine bağlıydı . Fotoğrafını ekliyorum. 1.Hortuma T Koydum ve birini kelebeğe diğerini muhtemelen evap canistere giden ikili yere taktım .Fotoğrafda belirtimIMAG0090.jpg.Tabi evapdan geri dönüşü Vakum selenoidinde orta kısma takılı , 2.Hortum Direk Motor Bloğuna gidiyor ellemedim. 3.Çıkışa Akünün altında bir kutu buldum hortumun ucu dışarıdaydı oraya taktım. Sonra Sol kısma geçtim. Burada 2.Körleme yapılmıştı. 1.Hortum Fren sisteminde , 2.Çıkışa önce T koydum biri Vakumun Alt kısmına Diğeride EGR ye gönderdim Yalınız benim egr sıkıntılı galiba , 3.Çıkışı Benzin Enjektörlerinin arkasındaki kısma taktım.
AKünün altındaki Kutu IMAG0088.jpg , Sonuç olarak rölanti düzeldi , stop etme biraz rölantiyi yükselttim düzeldi , performans iyi ve şunu fark ettim ayağımı gazdan çektiğimde araç seyir halindeyken devir 800-900 arasında duruyor , eskiden nerdeyse dipde kalıyor ve araç stop ediyordu, ancak duman atma devam ediyor ve enjektör süreleri snde 10-12 arası gözüküyor.
Merhabalar , bugun yeni bir sorunla karşılaştım , marş basmak istediğimde "Brake" yanıyor ve hiç bişey olmuyor. Vites pozisyonlarını değiştiriyorum , el frenini çekiyorum , frene basıyorum bu işlemleri tekrarlarken birde marş alıyor . Brake yanmasının sebebi ne olabilir acaba