Sayfa 32 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2230313233344282 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 621 ile 640 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Þubat.2015
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Ergun bey abi, teşekkürler açıklayıcı bilgileriniz için. Bu konuyu yenıden bır baslık altında almak yeniden iyi olacsktır. Pek çok kullanıcının muzdarip sorunu. Hatta piyasada böyle bir algı oluşmuş (Hararetten conta yakıyor, hastalığıdır diye)

Radyatörüm yeni, Termostat problemsiz... Yanlız Termik motoru çalıştırmadan önce pervaneyi kontrol ettiğimde sert ve sıkı donuyor yumuşamamış. Aracı çalıştırdığımda termik fanı sanki direk bağlı motorla birlikte aynı güçte dönüyor (Bildiğim İçindeki civa ısınıp kitleyince motor hızıyla dönmesi gerektiğini biliyorum) Acep termik mi tam vazifesını yapmıyor çunku belirttıgım gıbı motor çslıştırınca aynı hızda donuyor.
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın orjinal CD Changer soketi, fabrika çıkışında opsiyonel olarak CD Changer alındığında bağlanması için hazır.
    Teşekkürler Ergun Abi.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Excalibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ergun bey abi, teşekkürler açıklayıcı bilgileriniz için. Bu konuyu yenıden bır baslık altında almak yeniden iyi olacsktır. Pek çok kullanıcının muzdarip sorunu. Hatta piyasada böyle bir algı oluşmuş (Hararetten conta yakıyor, hastalığıdır diye)

Radyatörüm yeni, Termostat problemsiz... Yanlız Termik motoru çalıştırmadan önce pervaneyi kontrol ettiğimde sert ve sıkı donuyor yumuşamamış. Aracı çalıştırdığımda termik fanı sanki direk bağlı motorla birlikte aynı güçte dönüyor (Bildiğim İçindeki civa ısınıp kitleyince motor hızıyla dönmesi gerektiğini biliyorum) Acep termik mi tam vazifesını yapmıyor çunku belirttıgım gıbı motor çslıştırınca aynı hızda donuyor.
    Bilinenlerin tam aksine doÄŸru olan da bu ;

Tamamen soğuk motorda ilk çalıştırmada termik radyatör pervanesine kitli çalışır ve kayıştan aldığı tahrik ile döner, bu esnada motor bölümünden pervanenin çıkarttığı uğultu bariz şekilde duyulur, 10-15 saniye sonra veya bir kaç kere boşta yüksek devirlere çıkarak gaz verildiğinde pervaneden ayrılır ve anında da ses değişir uğultu yok olur gider, adeta rahatlar, taaa ki hararet termostatın maksimumuna geldiğinde tekrar pervaneye kitlenir.

Yani tamamen soğuk motorda pervaneyi el ile çevirirsen oldukça serttir, serbest dönmez.

Yani doğru sağlıklı çalışan termik bu şekildedir. Haaaaa.... neden böyledir onu Chrysler mühendislerine sormalı

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Acaba bir önceki sıcak motor kapama sırasında termik in eski haline gelememesi ve ilk çalıştırmada soğuk durumu algılayıp normal duruma dönmesi olabilir mi 10-15 sen de?

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba bir önceki sıcak motor kapama sırasında termik in eski haline gelememesi ve ilk çalıştırmada soğuk durumu algılayıp normal duruma dönmesi olabilir mi 10-15 sen de?

iyi de, her seferinde termik pervaneye kitliyken stop etmiyoruz ki ?

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Bana ilginç geldiği ve bilmediğim için sormak istedim. Aşağıdaki ilandaki ZJ'in arazi vitesi yok, yeri boş zaten açıklamasında da fabrika çıkışı 4x2 yazmışlar. Böyle bir model var mı? Çünkü bizim milletten her şey beklenir arazi şanzımanını söküp bu zaten böyle de diyebilirler

Son soru, diyelimki böyle bir versiyon var, ne gerek var?

Orijinal Grand Cherokee
    Ä°lan No: 255984468
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55984468/detay

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    yeri var kendi yok bu kadarına da bence pes ..kimbilir kime kaktıracaklar

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana ilginç geldiği ve bilmediğim için sormak istedim. Aşağıdaki ilandaki ZJ'in arazi vitesi yok, yeri boş zaten açıklamasında da fabrika çıkışı 4x2 yazmışlar. Böyle bir model var mı? Çünkü bizim milletten her şey beklenir arazi şanzımanını söküp bu zaten böyle de diyebilirler

Orijinal Grand Cherokee
    Evet 5.2 lerde ozellikle guney amerika ulkeleri icin üretilmiş bazi modelleri mevcut. Bizim ulkeye de bu modellerden gelmistir.kim almistir bilinmez ancak bazi konsolosluk araclari mevcuttu belki onlardan biri olabilir
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Allah Allah duyda inanma derler ya cidden şaşırtıcı yanlız bir şey garibime gitti koca chrysler mademki özel olarak 4x2 araç yapmışta bu vitese uygun vites boardı yapamamışmı merak ettim acaba özel üretilmiş o araçlarında vites boardları aynımıdır .

Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah Allah duyda inanma derler ya cidden şaşırtıcı yanlız bir şey garibime gitti koca chrysler mademki özel olarak 4x2 araç yapmışta bu vitese uygun vites boardı yapamamışmı merak ettim acaba özel üretilmiş o araçlarında vites boardları aynımıdır .
    Biraz daha araştırdım internette, sadece 98 modellerde 4.0 ve 5.2 lerde 4x2 yapmışlar. Neden yapmışlar, ne gerek vardı sorusuna cevap bulamadım senin soruna gelince, seri üretim mantığında zaten az üreteceği bir seri için yeni bir tasarıma gitmemişler bence, orayı boş bırakıp geçmişler. İtalyanlar olsa çiçek filan ekerlerdi oraya

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Sono un italiano .

Bencede hem gereksiz hem de hiç olmamış vites boardı işi bozmuş
    Konu y-bsungur tarafından (23.Aralýk.2015 Saat 21:51 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Bu versiyonlar; çocuklarını okula bırakmak, alış verişe gitmek, araziye ilgileri olmayan ancak güvenliği ön planda düşünen ev hanımları için düşünüldü, tabi bir de fiyat olarak ekonomik boyutu var.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Orijinal Grand Cherokee
    ilk defa gördüm şaşkınım
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu versiyonlar; çocuklarını okula bırakmak, alış verişe gitmek, araziye ilgileri olmayan ancak güvenliği ön planda düşünen ev hanımları için düşünüldü, tabi bir de fiyat olarak ekonomik boyutu var.
    Abi 5.2 motor 220 beygir ve sadece arkadan itiş bir de ev hanımı diyince güvenlikten bahsetmemek lazım galiba en azından aracın dışında kalanların güvenliğinden

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Bu ilan güncellenmiş belki 1-1,5 yıl önce aynı fotoğraflarla aynı aracı gördüğümü hatırlıyorum.Şanzımanı kırmışlar yaptırıp yerine koyamamışlar,birine kaktırcaklar diye düşünmüştüm.Sonrasında arazi vites kolu yanında 4LO-N-4Alltime gibi göstergeler olmamasıda içime bir kurt düşürmüştü.Chryslerden böyle orjinal bişey beklemezdim

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Ben bu aracı mayıs 2014 te yanlış hatırlamıyorsam büyükçekmecede gidip görmüştüm çok kıllanıp başka bir forumda sormuştum 4x4 çevrilebilir mi diyerek kimse bişi yazmamıştı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Bilgi dağarcıgıma yeni bir zj modeli daha eklenmiş oldu,manuel viteslisini youtube da görmüştüm,buda arazi vitesi olmayan modeli.Bilginin sonu yok.

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgi dağarcıgıma yeni bir zj modeli daha eklenmiş oldu,manuel viteslisini youtube da görmüştüm,buda arazi vitesi olmayan modeli.Bilginin sonu yok.
    Değinmişken manuel vitesli ZJ Türkiye'de birrrr tane ilanda görmüştüm çok şaşırmıştım.1-2 yıl olmuştur tahminen. Fotoğrafini almışımdır belki. Gümrük çıkışlı Artvin veya Trabzon plakaliydi.

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Şahsi düşüncem bizim araçlar düz vites şeklinde kullanmak istemezdim zaten büyük ve geniş hacmi var düz vites de kamyon kullanır gibi olur insan, iyiki de otomatik yapmışlar dünyanın çoğu ülkesine de ihracatları otomatik seçenekle gerçekleşmiş sanıyorum

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsi düşüncem bizim araçlar düz vites şeklinde kullanmak istemezdim zaten büyük ve geniş hacmi var düz vites de kamyon kullanır gibi olur insan, iyiki de otomatik yapmışlar dünyanın çoğu ülkesine de ihracatları otomatik seçenekle gerçekleşmiş sanıyorum
    Bence yüksek güç ve torku, nispeten ufak ve yüksek bir araçta, manuel kullanmak daha zevkli olurdu

NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Sayfa 32 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2230313233344282 ... SonuncuSonuncu