Sayfa 36 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2634353637384686 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 701 ile 720 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye 06kd941 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Bu arada yeri galiba arazi sanzimaninin icinde gibi.

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Teşekkür için sağol ,şurada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bu arada bende yeni bir şey ögrenmiş oldum gelelim yağının değişimine Keşke yagları yenilenebilse aslında hepimizin araçları belli yaşların üzerinde ve mutlaka elden geçmesi lazım bir malzemeye benziyor fakat kapalı kutu ve yağı degiştiririlemiyor diye yazıyor,içi açık hali internette var bildiğiniz baskı balata sistemi,ve arazi şanzımanın hemen arka şaft çıkışında,aslında bir sorup soruşturmak lazım bunun içi açılabildiğine göre bence yağı da değiştirilebilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=r3UzxVONR50 videoda zj nin VCU su ve içi açılıyor.

Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
    Konu y-bsungur tarafından (25.Ocak.2016 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    https://www.youtube.com/watch?v=cBCLkgUT5RQ bu videoda yagı değiştirlen bir VCU var bence bu bizim araçlardada yapılabilir.

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Ben kendi servisime sordugumda tamiri yapilmiyor demisti. Aslinda land larinkide yapilmiyordu fakat kocaeli tarafindan birisi tamir yapmaya baslamisti gayette iyi sonuclar aliyordu.bence bizimkilerde yapilir ama servisler ugrasmak istemiyor galiba

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Tamirini yapmak istememelerini anlamıyorum,yenisinin fiyatı hakkında bilginiz varmı.? landları tamir eden usta her kimse bence zj leride tamir edebilir o ustayı bulup bir danışmak lazım,sonuçta tüm VCU lar birbirine benzer diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=2jrVlgV336U adam zj den vcu yu söküyor hemde şanzımanı indirmeden .

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Sok yenisini tak a alistiklari icin kolaylarina geliyor cunku ugrasmiyorlar emek harcamiyorlar. Fiyat olarak cikmasina 1200 tl fiyat aldim arazi sanzimaniyla birlikte. Landlari tamir eden de usta deil bizim gibi merakli birisi butun illerden kargo kabul ediyor elinde yag da varmis hepsini yeniliyor. O lastik testinden sonra kesinlesirse bende gondermeyi dusunuyorum esasinda. Hic degilse bir denemeye deger

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Son eklediginiz video acilmiyor sayin yb sungur

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    1200 tl çok büyük para ,üstelik şanzımanı degiştirmeye hiç gerek yok,videolardan gördüğüm kadarıyla da çok zor bir malzemeye de hiç benzemiyor,benim atölye ortamım olsa ben bunu kendim sökebilirim,O ustayı tebrik etmek lazım bence doğru olanı yapmış hem peki siz o ustayı tanıyormusunuz eger tanıyorsanız iletişim bilgilerini banada özelden gönderirseniz sevinirim,

https://www.youtube.com/watch?v=2jrVlgV336U linki yeniden gönderdim.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    tam isminizi yazabilirmisiniz ,benim adım yıldırım

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Memnun oldum yildirim bey bende aytac

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Tabi hemen bulup yolluyorum telefonunu size

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Bu video kullanilmiyor diye yine uyari aliyorum acilmiyor yildirim bey

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı 06kd941 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu video kullanilmiyor diye yine uyari aliyorum acilmiyor yildirim bey
    Enteresan ben şu an o videoyu seyrediyorum.Aytaç bey Jeepfix.. Viscous Coupling change coopy paste yapın google tıklayın ilk çıkacak olan yeşil renkli zj nin videosu

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Gonderdim yildirim bey

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı 06kd941 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gonderdim yildirim bey
    Aytaç bey merhaba, ileride lazım olabilir diye ben de ustanın bilgilerini özelden rica edebilir miyim?

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Aytaç bey teşekkürler ustaya ulaştım ve kendisiyle de görüştüm hatta fiyat bile aldım o da bizim gibi meraklı bir kimse ve bu işi hobi olarak yapıyormuş. laf aramızda denir ya o hesap ön bilgi olarak söyleyeyim Bu arkadaş Özellikle Freelander vcu hakkında deneyimli ve freelander vcu su zj vcu su gibi açılabilen bir vcu degil o nedenle zj ye göre daha zahmetli bir vcu oysaki zj vcu su teknik olarak procedürler eşliginde açılabilen bir vcu bu nedenle her iki vcu arasında emek ve zaman harcama açısından fark var,yani zj vcu sunu açmak ve yagını degiştirmek daha kolay ve tüm vcu lar aynı plate ve sistem benzerliğiyle çalışıyor hatta içlerine konulan sıvı hemen tüm vcu lar dada aynı.dolayısıyla zj vcu su nu söktürüp bu kişiye gönderebilirseniz vcu yagını kolaylıkla degiştirilebiliyor bilginize.
    Konu y-bsungur tarafından (25.Ocak.2016 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Tabi sayin fuatd ozelden atiyorum hmn

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    hiç düşünmeden testi yapın ve sonuca göre vcu yu bu arkadaşa postalayın derim

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Cok tesekkurler yildirim bey testi yaptiktan sonra kesinlesirse bendegondermeyi dusunuyorum hic degilse boyle bir ariza yasaynlar icin bir umut isigi oldu

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Evet yildirim bey suan bir tasinma islerimiz var ondan sonra en kisa surede testi yapacagim ve sonucu paylasacagim. Fiyat olarak ne aldiniz acaba ?

Sayfa 36 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2634353637384686 ... SonuncuSonuncu