Sayfa 38 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2836373839404888 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 741 ile 760 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eklenti 1845Eklenti 1846Eklenti 1847Eklenti 1848Eklenti 1849

Konsol aydınlatma ve saatlerin durumunu gösterir bir iki örnek de benden.
    Degistir sen de hepsini yenile diyosun yani ha abicim

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Yok ya aa levent cidden senle alakası yok ben dayanamadım bir iki resim ekledim ama yağ saatini,akü saatini ve hararet saatini bence de bir kontrol et .yinede memnunsan ve bir sorun yoksa ellemesende olur aslında her arabada aynı yerde olacak diyede bir kural bence yok.

artı eksi bazı farklılıklar olabilir diye düşünüyorum.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Yok ya aa levent cidden senle alakası yok ben dayanamadım bir iki resim ekledim ama yağ saatini,akü saatini ve hararet saatini bence de bir kontrol et .yinede memnunsan ve bir sorun yoksa ellemesende olur aslında her arabada aynı yerde olacak diyede bir kural bence yok.

artı eksi bazı farklılıklar olabilir diye düşünüyorum.
    Yenilemek lazim abi bakma, fabrikadan ciktigi gibi orjinal araç hala ondan ellemiyordum...piril piril seninkiler baksana yaa yag göstergesi konusunda inanın bana ama rolantide normali benim ki olmali! Tam yeri orasidir! Aku eskidi benim o normal artik hallederim kolay

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Levent bey sozkonusu far acik lambasi isaretli alanda yesil yanan lambadir bi kontrol edin dilerseniz
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent bey sozkonusu far acik lambasi isaretli alanda yesil yanan lambadir bi kontrol edin dilerseniz
    Avrupa versiyonun da yok

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Abi masallah stad isiklari gibi her yer aydinlik led mi bunlar
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Yine de bakicam idda etmim

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Valla Levent bende forumdaki diğer arkadaşlardan etkilendim ve bayağı oluyor elden geçirmiştim ampulleri,güzel de oldu,

Saatlerin durumu üç aşşağı beş yukarı çok abzürt bir fark yoksa bence çok farketmez kiminin yagı eski kiminin filtresi tıkalı her aracın durumu farklı ,hararet de keza ona göre.akü zaten dediğin gibi degiştirince yeride değişir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Abi masallah stad isiklari gibi her yer aydinlik led mi bunlar
    Teşekkür ederim baya zaman oluyor halada aynı aydınlıgını koruyor, led değil orijinal ampulleri eskimiş kararmıştı yine orijinal yeni ampuller ile yenilemiştim.

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    emir kardeşim görmemiş olayım bu sorunu 5,9 manyak bir makine adamı bas bana bas bana diye tahrik ediyor 5,2 yi bildiğim BİNDİĞİM için yazıyorum bunu bu başka bir alem anında UZUYORSUNNNNNNNNNN......(ben normal 5,9 dan bahsediyorum fabrika orijnali ....güçlendirilmiş 4,7 hakkında bilgim yok ukalalık yapmak istemem ama 5,2 den ses ve gidişi çoookkkkk farklı bir dünya)
    Alıntı eay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.7 ve 5.9 u duz yolda performans olarak deneme sansi olan var mi..arada fark var mi bariz..hizlanma acisindan ..ornek 0 dan 160 km/h e kadar mesela

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    levent kardeşim o far açık yeşil ampul muhabbetini yıldırım arkadaşımla çok yapmıştık benim 5,2 de yanmıyordu izmirden gece gelirken kaloriferi açınca yanmıştı konsola vurunca sönmüştü bi panik bi panik olmuştum sonra geçen sene bütün ampulleri yenileyince şıkır şıkır olmuş ve o MEŞHUR YEŞİL AMPULÜM yanmaya başlamıştı ters ampul simgeli bununla ilgili kitapçıktada bilgi yok onu forumda bakarsan yıldırım arkadaşla çok yazıştık
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Far acik lambasi diye bisey olmaz alt sutunda gosterge saglikli herseyi calisiyor bakicam bir ara ama yenilerim belki isiklarini eyvallah 20 senedir degismeden yaniyor orjinal renk, ellemek de istemiyorum acikcasi

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    ZJ'lerimizde en dogru cubuklar bu sekildedir

Levent, gösterge ışıkların çok zayıf, sönük.

Evet, Akü şarj göstergesi zayıf, yağ basıncı göstergesi ise normal çalışma şartlarında orta çizgidedir. ( Resimde benimkine bakma, araç çalşmıyor...)

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Ben ampulleri 1.2w orjinali yerine 2.3w ile yeniledim. Cok iyi oldu. Gece istedigim aydinlikta ayarliyorum.

Ayrica hepsini yenileyince yanmayan bazi uyari isiklarinin artik yandigini farkettim.

Farlak acik lambasi avrupa wj'lerde var.

ZJ soketleri T5 ise 2.3w'lik ampul icin yardimci olurum. Kolay bulunan bir ampul degil.

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Yine de bakicam idda etmim

Benim 5.9 da var Levent Bilgin olsun

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Bir deli bir kuyuya bir taş atarmış bin akıllı çıkaramazmış
    Hadi bakalım arabalarımızın renkleri orijinalmi yoksa değilmi verecegim linkden bakabilirsiniz..Örnek : süt beyaz,sarı,parlement mavi,açık uçuk mavi,portakal ve kahve rengi renklerde zj olmadığını biliyormuydunuz

http://www.automotivetouchup.com/tou...97/all-models/
    Konu y-bsungur tarafından (01.Þubat.2016 Saat 02:34 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    geçen sene bütün ampulleri yenileyince şıkır şıkır olmuş ve o MEŞHUR YEŞİL AMPULÜM yanmaya başlamıştı ters ampul simgeli bununla ilgili kitapçıktada bilgi yok onu forumda bakarsan yıldırım arkadaşla çok yazıştık
    İlhan arkadaşım Merhaba.Epeydir görüşmüyorduk iyi oldu sizi gördüğüm. Bakınız yeni konu açtım araçların renkleri hakkında sizin 5,9 Siyahmıydı Gece karasımıydı : Kuyuya bir taş attım jeeppp dedi

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Arkadaslar bakin simdi bu yag ibresi konusuna bir kez daha aciklik getirmek istiyorum;
    3 tane resim atiyorum, hepsini su an cektim taze taze...aracin butun yaglari ve filtreleri 3 gun once degisti...Takometre saatimden kilometreleri takip edin...ilki 158 yaziyor ayagim hafif gazda 80 ile gidiyorum otobanda... 5 km kadar sonra kirmizida durdum cektim 163km...sonra 169km de durdum park ettim araci stop etmeden bi daha cektim son kez resim...
    Durur halde yagin olmasi gereken yer tam orasidir 5.2'lerde...hareket ettiginiz an yukselir zaten goruyorsunuz...Rolantide dururken, motor sicakken yag basinciniz 3'lere falan dayaniyorsa sikintiniz olabilecegine dalalettir! Bu sikintilar yag musuru ya da yaÄŸ pompasi olabilir nacizane uyarilarim

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Bir deli bir kuyuya bir taş atarmış bin akıllı çıkaramazmış
    Hadi bakalım arabalarımızın renkleri orijinalmi yoksa değilmi verecegim linkden bakabilirsiniz..Örnek : süt beyaz,sarı,parlement mavi,açık uçuk mavi,portakal ve kahve rengi renklerde zj olmadığını biliyormuydunuz

http://www.automotivetouchup.com/tou...97/all-models/
    Dark Rosewood Pearl benimki ruhsatta gül kurusu diye geçiyor. Kapı içerisindeki renk kodu da PEG.

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır yağ basınç göstergesi fotoğraftaki gibi en üst seviyede duruyor, daha önce yağ müşürü değişmesine ve dün şaseleri kontrol etmemize rağmen değişmedi, neden olabilir? Araçta bir problem yok bütün değerler normal sadece gösterge yüksek gösteriyor.

Bu durumda benim sorunum gösterge arızası mı? Tamiri olur mu? Olursa nasıl olur?

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu durumda benim sorunum gösterge arızası mı? Tamiri olur mu? Olursa nasıl olur?
    Ä°nsallah oyledir Fuat! Hemen goster herseyi kontrol edin didik didik aman diyim....Yag pompasi dile getirmek istemeyecegimiz seyler cikartir motoru bile yer!

Sayfa 38 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2836373839404888 ... SonuncuSonuncu