Yok ya aa levent cidden senle alakası yok ben dayanamadım bir iki resim ekledim ama yağ saatini,akü saatini ve hararet saatini bence de bir kontrol et .yinede memnunsan ve bir sorun yoksa ellemesende olur aslında her arabada aynı yerde olacak diyede bir kural bence yok.
artı eksi bazı farklılıklar olabilir diye düşünüyorum.
Yenilemek lazim abi bakma, fabrikadan ciktigi gibi orjinal araç hala ondan ellemiyordum...piril piril seninkiler baksana yaa yag göstergesi konusunda inanın bana ama rolantide normali benim ki olmali! Tam yeri orasidir! Aku eskidi benim o normal artik hallederim kolay
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent bey sozkonusu far acik lambasi isaretli alanda yesil yanan lambadir bi kontrol edin dilerseniz
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Abi masallah stad isiklari gibi her yer aydinlik led mi bunlar
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Valla Levent bende forumdaki diğer arkadaşlardan etkilendim ve bayağı oluyor elden geçirmiştim ampulleri,güzel de oldu,
Saatlerin durumu üç aşşağı beş yukarı çok abzürt bir fark yoksa bence çok farketmez kiminin yagı eski kiminin filtresi tıkalı her aracın durumu farklı ,hararet de keza ona göre.akü zaten dediğin gibi degiştirince yeride değişir.
emir kardeşim görmemiş olayım bu sorunu 5,9 manyak bir makine adamı bas bana bas bana diye tahrik ediyor 5,2 yi bildiğim BİNDİĞİM için yazıyorum bunu bu başka bir alem anında UZUYORSUNNNNNNNNNN......(ben normal 5,9 dan bahsediyorum fabrika orijnali ....güçlendirilmiş 4,7 hakkında bilgim yok ukalalık yapmak istemem ama 5,2 den ses ve gidişi çoookkkkk farklı bir dünya)
levent kardeşim o far açık yeşil ampul muhabbetini yıldırım arkadaşımla çok yapmıştık benim 5,2 de yanmıyordu izmirden gece gelirken kaloriferi açınca yanmıştı konsola vurunca sönmüştü bi panik bi panik olmuştum sonra geçen sene bütün ampulleri yenileyince şıkır şıkır olmuş ve o MEŞHUR YEŞİL AMPULÜM yanmaya başlamıştı ters ampul simgeli bununla ilgili kitapçıktada bilgi yok onu forumda bakarsan yıldırım arkadaşla çok yazıştık
Ben ampulleri 1.2w orjinali yerine 2.3w ile yeniledim. Cok iyi oldu. Gece istedigim aydinlikta ayarliyorum.
Ayrica hepsini yenileyince yanmayan bazi uyari isiklarinin artik yandigini farkettim.
Farlak acik lambasi avrupa wj'lerde var.
ZJ soketleri T5 ise 2.3w'lik ampul icin yardimci olurum. Kolay bulunan bir ampul degil.
Konu Maverick tarafından (31.Ocak.2016 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.
Bir deli bir kuyuya bir taş atarmış bin akıllı çıkaramazmış
Hadi bakalım arabalarımızın renkleri orijinalmi yoksa değilmi verecegim linkden bakabilirsiniz..Örnek : süt beyaz,sarı,parlement mavi,açık uçuk mavi,portakal ve kahve rengi renklerde zj olmadığını biliyormuydunuz
http://www.automotivetouchup.com/tou...97/all-models/
Konu y-bsungur tarafından (01.Þubat.2016 Saat 02:34 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
İlhan arkadaşım Merhaba.Epeydir görüşmüyorduk iyi oldu sizi gördüğüm. Bakınız yeni konu açtım araçların renkleri hakkında sizin 5,9 Siyahmıydı Gece karasımıydı : Kuyuya bir taş attım jeeppp dedigeçen sene bütün ampulleri yenileyince şıkır şıkır olmuş ve o MEŞHUR YEŞİL AMPULÜM yanmaya başlamıştı ters ampul simgeli bununla ilgili kitapçıktada bilgi yok onu forumda bakarsan yıldırım arkadaşla çok yazıştık
Arkadaslar bakin simdi bu yag ibresi konusuna bir kez daha aciklik getirmek istiyorum;
3 tane resim atiyorum, hepsini su an cektim taze taze...aracin butun yaglari ve filtreleri 3 gun once degisti...Takometre saatimden kilometreleri takip edin...ilki 158 yaziyor ayagim hafif gazda 80 ile gidiyorum otobanda... 5 km kadar sonra kirmizida durdum cektim 163km...sonra 169km de durdum park ettim araci stop etmeden bi daha cektim son kez resim...
Durur halde yagin olmasi gereken yer tam orasidir 5.2'lerde...hareket ettiginiz an yukselir zaten goruyorsunuz...Rolantide dururken, motor sicakken yag basinciniz 3'lere falan dayaniyorsa sikintiniz olabilecegine dalalettir! Bu sikintilar yag musuru ya da yaÄŸ pompasi olabilir nacizane uyarilarim
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi