P de iken mars basiyorum brake lambasi yaniyor arabada tik yok , acaba vitesin pozisyonu mu tutmadi diye N ye aldim yine mars basmadi , kutup basini soktum taktim , el frenini cek birak yaptim o ara birden mars almaya basladi
P de iken mars basiyorum brake lambasi yaniyor arabada tik yok , acaba vitesin pozisyonu mu tutmadi diye N ye aldim yine mars basmadi , kutup basini soktum taktim , el frenini cek birak yaptim o ara birden mars almaya basladi
WJ 2.7 olsa kronik vites kolu arizasi oluyor diyecegim ancak ZJ??
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
vites pozisyonu tutmamış olabilir ama nasıl çözersiniz emin değilim vites pozisyon sensoru olması lazım benim otomatik palioda vardı ufak bir parça değiştirdim düzelmişti içeride vites konsolunun altında bir yerdeydi araç p de iken çalışmıyordu konumlar karışmıştı parçayı değiştirince düzeldi.
Selam, zj mi servise sokmadan önce kafama takılan ufak bi sorum var.
Mevcut Listede Manifold contası değişecek ancak ben komple motor conta takımı olarak değiştirmeyi düşünüyorum ancak maliyeti ne kadar etkiler ortalama bir fikri olan varmıdır.
Ayrıca ateşleme sisteminde bosh lpg buji si kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...
Konu Kadir tarafından (10.Aðustos.2014 Saat 23:59 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Evet bozulana kadar contalar kalacak Ergun abinin tavsiyesiyle vaz geçtim.
Yeni bir sorun çıktı on farlar yanmiyor ancak sellektor çalışıyo acaba sigortadan mıdır? Sigorta ise piyasada bulunan sigortalar uyar mı?
Şimdilik çözüldü sanırım tüm Sigortaları taktım çıkarttım düzeldi.
Arkadaslar zj 5.2 94 model uyumlu benzin enjektoru takimina ihtiyacim var , hangi model enjektor takmaliyim bilgisi olan varmi
Sanirim benim de sanzimanim gidik yokus yukari ciktigim zaman kafasina gore vites degistiriyo snr tekrar eski haline donuyo vites gecislerde ufaktan bi sallanti yasamaya basladim arazi vitesininde de agir konumdan kendisini atiyo sanziman inmesi lazimmi veya daha kolay bi cozumu varmidir
Merhaba benim Zj nin akşam park halindeyken alarmı çalmaya başladı, yaklaşık 10 gündür kullanılamıyordu ,arabanın ABS Ve BRAKE lambası yanıyor, çalıştırdığımda anahtar çıkıyor araç stop etmiyor, biraz dolaştım hala sönmüyor, araçta çift akü var akülerde sorun görünmüyor, daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen söktüm terkettim dönüşte bakacaz, beyinde kısa devre olabilir diye düşünüyorum?
Abdullah abi direksiyondaki boşluğu alınca sola sağa dönüşlerde senin dediğin ses benim araçtada başladı.
Ä°nÅŸ cnm Yhaaa.
Burçları değiştiğin halde geliyorsa enteresan ? Iyi bir inceleme yapmak lazım Gelince bakarız?
Burçları değiştirdiğin halde? Enteresan o zaman iyi bir inceleme yapmak lazım, gelince bakarız.
Bu mevzu öncesi ön iki koltuk hareket etmiyordu, elektrikçi arkadaş şase gelmiyor deyip ön sağ torpido altından bir kabloyla halletmişti, dün ustaya taktığı kabloyu geri aldırdığımda araç normale döndü, koltuklar orada çalışıyordu 1 saat sonra çalışmaz oldu ona bir ara bakacaz. Bizim araçların elektronik akşamının pratik sanayi çözümleriyle yürümeyeceğini bir kez daha anlamış olduk.
Hayır abi ben göstermeyeceğim bu sesi çok sevdim.
Defenderı hatırlatıyor bana.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Hayır abi ben göstermeyeceğim bu sesi çok sevdim.
Defenderı hatırlatıyor bana.
Ä°nÅŸ cnm Yhaaa.
Merhaba,
Zj lerimizin elektrik tesisatından çok iyi anlayan bir usta var mı istanbulda acaba ? Arada bi iç aydınlatma açık kalıyo bazen farlar gidiyor sanırım elden geçmesi gereken kablolar var