Ersin Bey,
Kayınconuzun araca kit mi uygulayacaksınız yoksa get mi ? Çünkü bende benim araca düşünüyorum bilgi amaçlı sormak istedim size
dolapdere sanayi sitesinde bijon istanbul (Adından emin değilim vergi dairesinin hemen yan dükkanı) adında bir yer var her türlü somun bijon bulabilirsiniz ben gecen yıl 1 takım (20 adet) 70 tl ye aldım 100 istedi 70 e anlaştık
abi ekonomik olması ilk neden, birde fazla yükseltilmiş araç eksta masraf hem zaten ihtiyacımız yok fazlasına mantığından yola çıkarak get uygulayacagız.Benim 5.9 a da get uyguladık araç gayet keyifli hemde standart halinden fazlaca ödün vermeden hallettik bu işi.yine aynı prensibi takip ederek kayınçonun aracıda o hale getireceğiz.
Kadir selam ürün geldi,
ELM327 OBD2 wifili, sormak istediğim "dashcommand" app ing. başka türkçe app var mı? bide bunların ücretsiz olanı yok herhalde.
Başka kullanan varsa ios için app önerisinde bulunurmusunuz türkçe mümkünse
180055-1.jpg
Bende aracıma ilk başta get düşünüyorum 2" o yüzden de bayağı araştırma yapıyorum bu işte acami olunca siz memnun kaldınız mı yaptırdığınız yerden ? Ben zaten offroad yapmıcam amaç gezerken sıkıntı olmasın birde bu işlem için ne kadar bütçe gerekir sorduğum bazı yerler değişik fiyatlar veriyor.
Obd car doctor free android için bunu kullanıyorum kos için mutlaka vardır aynı program geniş kapsamlı neredeyse bütün sensorleri okuyor
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Servis el kitabı isteyen var mı? 2 tane elime geçecek
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
CD şeklinde, tüm ZJ modelleri
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Çoğaltırız usb şeklinde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok 1 tanesini İstanbul'a yolluyorum