resulözuçan isimli Üye şuanda online konumundadır
resul
Yeni Ãœye
Ãœyelik tarihi
01.Haziran.2016
Merhaba jeep ailesi aranıza yeni katıldım bir iki konuda yardıma ihtiyacım var. Öncelikle aracım 96 5.2 zj tüplü klima üst hortumuna ihtiyacım var. Birde hız sabitleyici nasıl kullanılıyor. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var aracı yeni aldım demiştim bakım yaptırmam gerek ful neler yapılması gereken ne kadar tutar orijinal ve Konya'da tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı
Jeep in Amerika sitesinde vardı eskiden, artık yok
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Ahanda buldum
https://jeep.custhelp.com/app/jeep/e...WGxOMmc2T2w%3D
BaÅŸkan, bundan bahsediyorsun galiba....
http://www.geze-gen.com/showthread.p...e-ula%C5%9Fmak
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
ben kendi aracımı kontrol ettim yanlış bilgi veriyorEkran Alıntısı.jpg
Daha önceki kullandığım xj aracımın bilgileri doğru çıktıEkran Alıntısı.jpg
Daha önce kullandığım P38 RR aracın bilgileri dahi doğru, ancak 5.9 bilgilerini maalesef yanlış veriyor anlamadım
Dün akşam motor kaputunu açtığımda motordan lık lık lık giibi sesler geldiğini duydum hafif hafif. ses ritmik değil. Biraz şnceledim baktım vs derken fan kasnağının hafif oynadığını gördüm. Sonra motoru stop edip fan pervanesinden kanıttırarak salınımı kontrol edeyim dedim ve bariz şekilde kasnak göbeğinden yamuluyor. Ustaya da gösterdim. Devirdaim göbek gitmiş gibi görünüyor.
Araçta hiç hararet vs olmadı. öyle bir sorun yok ancak her an patlayabilir gibi. motoru durdurdum. Parça siparişi verecem. o vakte kadarda motoru çalıştırmam zaten
Fotodaki çizgilere göre baktığınızda sarı çizgiler doğrultusunda kasnakta sallantı var.
20160609_184737.jpg
Konu ukymk55 tarafından (10.Haziran.2016 Saat 08:46 ) değiştirilmiştir.
Su pompasi bu ne Zaman "su" koyuvereceÄŸi belli olmaz