98 zj nin far acma kapama anahtar grubunda bir temassızlık var, ön gösterge aydınlatmaları bazen gidip geliyor. Bunun tamiri mümkünmü? yada cıkmasını nerden bulabiririm bilgisi olan varmıdır? Teşekkürler.
98 zj nin far acma kapama anahtar grubunda bir temassızlık var, ön gösterge aydınlatmaları bazen gidip geliyor. Bunun tamiri mümkünmü? yada cıkmasını nerden bulabiririm bilgisi olan varmıdır? Teşekkürler.
Arkadaşlar 2 tane öne led almak istiyorum sis için bana önerebileceğiniz led varmı ? Teşekkürler
Dostlar benim 5.2 uzun bir sure kullanilmadi yaklasik 1 ay kadar. Daha sonra araci ilk calistirdigimda alttaki bilgisayarin isiklari yandi sondu kisa bir sure garip garip yazilar cikti ve gitti. Yaklasik 15 gun oldu dahada gelmedi. Gelmedigi gibide ne teyp ne alt bilgisayar nede klima calisiyor nede isiklari yaniyor. Bazen kapilar acikken sesli ikaz veriyor. Ben bu isin icinden cikamadim suanda maalesef kucuk bir ilcedeyim anlayacak pek bir usta oldugunu dusunmuyorum sizlerin degerli fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden herkese cok tesekkur ederim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araçta muhtemelen kısa denre var veya sigorta kutusu sıvı teması sebebiyle sigorta atmış olabilir
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
merhaba 95 z nin lpg projesi için aracın üzerinde kaç kg. vs olduğu bilgilerin yazılı olduğu bir bölüm varmış lpg öyle der . Acaba nerede dir bu yazı?
Tesekkurler karadag sigortalari kontrol edecegim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bagajı aydınlatan tavandaki aydınlatma kapağını nasıl çıkarabilirim ? Öbürlerini kolayca çıkarttım temizledim ama bunu beceremedim.
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Yavuzcan ben de aynı sis farlarına sahibim... Bunlarda delici mercek yok, zaten aydınlatmasına bakarsan yayıcı...
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''