Whatsup cortlamis yazdim sana
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer bildiğin temiz 5.9 var ne arıyorsun başka araç
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38475155/detay
Bu araci bilen var mi peki?
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Kadir, vermedin abbası bana düştüğümüz hallere bak
bugun bir zj daha baktım. sahibi 8 yıldır kullanıyor aracı, içi dışı bir içim su, araca genel olarak baktıktan sonra çalıştırdım ve AIRBAG ışığı sonmedi, sahibi bir kaç haftadır yandıgını soyluyor sebebi ne olabilir, airbag sargısı var mı bu araclarda yoksa basit bir soket arızası mıdır? interneti biraz kurcaladım ama kayda değer birşey bulamadım
ilave olarak aracın çalışmayan aksamları
VIC ekran , sağ arka cam, arka cam sileceği (sunroof maaşallah cillop gibi çalışıyordu(
Arkadaşlar hepinize selamlar,
Amasya'dan Onur.
Uzun zamandır temiz bir zj 5.2 arıyorum herkesin aradığı gibi
malum Amasya her yere oldukça uzak ve gittiğin araca git gel olmazsa alma çok zor zaman ve mesai ayırmak lazım her araca ayrı ayrı
Mirkan kardeşim sağolsun baya yardımcı oluyor bu konuda, değerli forum üyelerinin de fikirlerine ve öenerilerine ihityaç var çünkü burda ne
bunun ustası nede parçası vb. mevcut aracın motor-şanzuman-yürüyeni beni uzun zaman idare etmeli!!
Şimdiden hepinize teşekkür ederim !!
Aleyküm selam Onur, hoşgeldin; ZJ dünyasına da hoşgeldin demek isteriz sana ama inan o kadar zor ki temiz ellenmemiş bir tane bulmak bu devirde...
En uzun zamandır kullananlardan biri olarak söylüyorum; inan düzgün ve temiz binen, herşeyini aksatmadan yapan, bakan bir avuç adam kaldık şu ülkede! İçimizden birilerinin bildiğimiz bir aracı falan olmadan inan tavsiye etmem almanı...meraklısı da satmıyor zaten bebek gibi olanlar var istanbulda görüyorum sağda solda. Gerçekten acil bir durum olacak, sıkışacak falan da...istemeye istemeye satacak birisi...öyle denk gelirse belki.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde var 😁
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi